- 4 Temmuz 2023
- 69
- 42
- 24
- Konu Sahibi Strangerthings0
buralarda care aramaya devam edicen o zaman napalim abla.git ne biliyim rituel falan yap belki ise yararKuzum bırakamuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralarda care aramaya devam edicen o zaman napalim abla.git ne biliyim rituel falan yap belki ise yararKuzum bırakamuyorum
Bende diyorum bu değisik konulari nerden taniyorumDaha geçen gün annenin öldüğünü söyleyen konu açıp milletin aklıyla dalga geçmiştin. O konudan sonra hala sitede utanmadan konu açmanı geçtim bir de annen dirilmiş
Umursada eski sevgili olmazdı..3 yıllık ilişki zamanıbda çok yakındık şimdi aylardır ayrıyız annem kötüydü moral olsun diye yanımda olmuştu. Şimdi hala yanımda ama çok soğuk trip atsamda tınlamıyor konuşmayı kestim takmadı nasıl pişman ederşm çok kmtüyüm
Bırakamıyorum ul.an bırakamıyorum repliği sonrası direksiyonu tokatlamayı unutmaKuzum bırakamuyorum
aylardır ayrısınız başka kızlarla konuşuyordur o şimdi pişman falan edemezsin kimseyi3 yıllık ilişki zamanıbda çok yakındık şimdi aylardır ayrıyız annem kötüydü moral olsun diye yanımda olmuştu. Şimdi hala yanımda ama çok soğuk trip atsamda tınlamıyor konuşmayı kestim takmadı nasıl pişman ederşm çok kmtüyüm
Selam ben Theodore. Yunan işkencecisiayrildiktan sonra etkilesimde olmaniz bi kere hata. ben de yasadim aynilarini olabildigince cabuk kafandan atmaya bak.burdakiler biraz zorba istersen dmden konysabiliriz ama mlsf sana her zaman tavsiyemiz ayni olacak