- 21 Ocak 2018
- 8.383
- 20.671
- 348
- 32
Herkes niye taksın yahu? Siz sürekli seks seks yazmışsınız.Niye herkes bu kadar sekse takmış anlamıyorum. Aramızda sadece seks yoktu. Ama seks de yapıyorduk.
Konu sahibinin ilk mesajındaki bu noktaya takılan sadece ikimiziz sanırımsonuçta erkek içgüdüsü yazmışsınız erkek misiniz anlamadım
Başkası varsa asla dönmez ki dönse bile bağ çok zayıfladı artık asla eskisi gibi olmaz. Gerçekten çok pişman olup özlerse ayrı ama bunu göstermesi gerek. Bu da imkansız olduğu için bir şekilde böyle yaşamaya alışmalıyım. Unutursam ne ala unutmazsam da asla rahatsız etmem içimde yaşarım.Kırılma gucenme ama: sana mesajla ayrılalım dedıgınde hıc cevap vermeseydın aklında kalırdın tekrar donmek ısterdı, eger mesajına tamam canım yazsaydın sadece , senınle tekrar iletişim kurmaya çalışırdı. Sen yalvarmıs, ustune arayıp durmus, ustune de adamla ilişkin bitince beraber olmussun. Ya biri var ya da bu kız basıma bela olacak dedi dusunup ıyıce kactı. Dusun bedava seks bile cazıp gelmıyor su an. O haldesın!
Toparlan kendıne gel hemen. Bır daha asla arama yazma, kımseye sorma. Konusu gecerse ya bosver onu de konuyu değiş kulagına gitmesin. Engel her zaman acılır ama bu adam en az altı ay sonra yoklar senı. Tabı sessız kalırsan. Kendını tut bence bak ben aranmıyorum bes gundur aramıyorum hıc. Irade sahıbı olmalısın. Sen kacarsan o kovalar
Yaşadığım şokun etkisiyle böyle oldu. Dalga geçilse de kolay bir şey değil travma. İlişkiyi sürdürmek verdiğim emekleri bilmiyorsunuz. Gündüz düşünmesem gece rüyama giriyor.Böyle konuları okuduğumda “aman allahım bende mi böyleydim ilk gençliğimde” diyorumAdamın yerine her türlü bahaneyi düşünmüşsünüz neredeyse. Ben söyleyeyim, ağır hastalığa yakalanmış ve gözlerinizin önünde eridiğini görmemeniz için sizi kendisinden uzaklaştırıyor. Ondan daha çok nefret edip soğumanız için de “vurkaççı erkek” rolünü oynamış. Tamamen rol. Aslında kendisi fedakar bir aşık.
Gençliğine bağladım çünkü kim gençken gerçekten ne istediğini bilebilir ki? Karakteri de son derece dürtüsel. Sadece ihtimalleri düşündüm. Elbette asla aklımda yer etmemiş olmam çok daha mantıklı bir ihtimal. Evet kendimi toparlamaya çalışacağım. Yapacak bir şey yok.Bu kadar bağımlı olmayan o da senin benim gibi normal bir insan. Ama biraz kurnaz olanımızdan. Kullanılmışsınız.
Gel dese koşacaksanız.
Gençliğine bağlamışsınız konuyu.
Bu kişi ile iki senaryonuz olabilir;
1. Kullanılmaya devam edersiniz 3-4 sene içinde birisi ile evlenir. Bdv de konu açarsınız yine.
2.Bu kişiyle bir şekilde beraber hayatınıza devam edersiniz.Bdv de konu açarsınız yine acaba aldatılıyor muyum diye.
Bu kişisiz başka bir yüzmilyonlarca iyi senaryonuz olabilir bunlara odaklanın. Dünya bir kişiden ibaret gibi düşünecekseniz ve yaşayacaksanız o kişi sadece kendiniz olun.
Çoğumuzun hayatından böyle insanlar geçti genç yaşlarda ve iyi ki geride kaldılar diyebiliyoruz. Adı geçince miden bulanacak aman sus susun adını anmayın diyeceksin emin ol.Gençliğine bağladım çünkü kim gençken gerçekten ne istediğini bilebilir ki? Karakteri de son derece dürtüsel. Sadece ihtimalleri düşündüm. Elbette asla aklımda yer etmemiş olmam çok daha mantıklı bir ihtimal. Evet kendimi toparlamaya çalışacağım. Yapacak bir şey yok.
Haklısınız. Bir şekilde yaşamaya çalışacağım. Yapacak bir şey yok.Daha cok toysunuz. Bir iliskiyi devam ettirmekteki en onemli seyi seks olarak goruyorsunyz defalarca yazmissiniz ama maalesef degil. Hele ki gencler icin partner bulmak hic de zor degil. Bu kafa yapinizi degistirin. Size deger vermiyormis dusundugunhz kadar, olay bu.
Seks kelimesini seksen kere kullandığınız için olabilir.Niye herkes bu kadar sekse takmış anlamıyorum. Aramızda sadece seks yoktu. Ama seks de yapıyorduk.
O zaman kesin istediğiniz gibi olmamıştır, güzel seks yapamamışsınızdır.Niye ayol? İlk buluşmada sevişen bir sürü insan var. Biri benSevişmeye pardon seks yapmaya bu kadar büyük değerler atfetmiyor bağzı insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?