Eski sevgilim beni başkası için terk ettiğini söylüyor. Ne yapmalıyım?

Ya neden bir kadın bir erkek birlikte olunca hep erkeğe kullanmış diyorsunuz ki? İki kişi istemiş sevişmiş yani bu kadar basit.
Bu konudan haklısın ama karşı taraf duygusuzken diğer taraf duygularıyla hareket etmiş.Yani ikiside istemiş tabiki ama bir taraf diğerinin duygusallığını kullanmış oluyor bana göre.

Lütfen ama lütfen kırılma ama adam seni seks amaçlı kullanmis.Sonra sıkılmış ve bitirmiş.Ama cani istediğinde tekrar çağıracaktir.Bence gitme istediğini alinca tekrar yollayacak.Bu kadar saf olma böyle sevgili mi olur?

Bu konudan haklısın ama karşı taraf duygusuzken diğer taraf duygularıyla hareket etmiş.Yani ikiside istemiş tabiki ama bir taraf diğerinin duygusallığını kullanmış oluyor bana göre.
Biri duygularını biri fiziğini tatmin etmiş, ayrıca bu konuda kadın adamın ayrılmak istediğini bile bile bence sırf ayrılmasın diye cinselliğini kullanmis.

Sizden ayrılmak istediğini söyleyen adamla neden birlikte oldunuz?
Çünkü ben de onu cinsel olarak arzuluyordum. Başka birine dokunmak vs bana çok iğrenç geliyor. Asla hayal edemiyorum başkasıyla seks yaptığımı. Ve evet biraz da devam ederiz umudum vardı. Kendi kararı saygı duyarım. Şimdiyse bana pek inandırıcı gelmese de biri var hayatımda diyor. İki kişinin ilişkisini bozacak biri değilim bencil değilim. Kendimi feda edip onlara mutluluklar dileyeceğim. Devam edeceğim hayata. Dönerse ne yaparım bilmiyorum. Onu zaman gösterecek.

Engellediği birini çağıracağını zannetmiyorum. İlk ayrılalım dediğinde engellemedi çünkü geri dönme ihtimalini düşündü. Şimdiyse engelledi demek ki ona güven veren biri var

her iliski bir degil,
sizin ayrilma sureciniz de ilk ayriliginizda baslamis, bu sona degin devam etmis,
bence su saatten sonra kuracaginiz iletisim zarar verir,
illa ben ogrenecem diyorsaniz bir sey diyemem de, ogrenseniz ne degisecek ki bunu dusunun,
yasanmis bitmis, sizin icin dogru kisi olsaydi bir sekilde devam ediyor olurdu iliskiniz.
gecmise de cok takilmaya gerek yok bence, yok sevdi sevmedi kullandi falan,
gecmiste sevmistir, bugun sevmiyordur, olamaz mi, olabilir.
Adam bugun bitti diyor, devam etme cabasi sizi uzer sadece.

Hayatında biri var ya da yok. Bunu söylemesinin nedeni peşini bırakman. O yüzden buna kafayı takma. Sen duygu beslemissin o ise cinsellik. O alacağını almış işi bitmiş bu kadar. Her yerden engellemesinin sebebi seni hayatından çıkarmak. Ama anlamamışsin.

Keşke son kez beraber olmasaymişsıniz ne düşündüğünden emin olmadan.Siz siz olun sonraki ilişkilerinizde ,muallakta kalmıs bi ilişkiyi ,karşı tarafın hislerinden emin olmadan yatağa taşımayın.lutfen. Üzüntünüzu arttirmaktan başka bir işe yaramaz.Bu arada sevgiliniz tam bir şerefsizmiş.Yüz bulmayı bekledigı hatundan birsey bulamazsa yine size dönecektir.Dikkatli olun.Gerçekten görüşmeme kararı alan bir adam dönüp takılıp ,cinsellik yaşamamalı.Karşı tarafa saygı duymalı.Aynı hislerle yatağa girilmediğini göz önünde bulundurmali ama nerde o ince düşünce tabi.

Hayatım boyunca hiç anlamayacağım bir iletişim şekli. Ima etmek. Iyiydik güzeldik diyorsun ama o değilmiş. O başka boyuttaymış. Ve bence bunu cok acik belli etmis. Sizin hissinizde sevgi aşk değil kuvvetli çekim sadece. Güvenin bana gerçek olanı bulunca A Aylakkadin haklıymış diyeceksin.

Engellediği birini çağıracağını zannetmiyorum. İlk ayrılalım dediğinde engellemedi çünkü geri dönme ihtimalini düşündü. Şimdiyse engelledi demek ki ona güven veren biri var
Açacak engeli boşta kalir nasılsa.Onun poposuna ayakkabi numarani çıkarmani tavsiye ederim.

Sex kelimesinden soğudum .. sadece takılmak için sizi aramış sormuş hep sizde üstüne düştükçe bir yerleri kalkmış ve yol almış . Bence geri de bırakıp yolunuza bakın

Adam sizin sevgiliniz değil ki sadece seks arkadaşınız, o gün tlf açsaydınız sizi yine seks için çağıracaktı. Seks için bir partner bulamadığında yine arar sizi merak etmeyin.

Seks seks seks için daraldı. Başka birini bulmuştur daha ıyi seks yapan. Her istediğinde gelen seks yapan seni her yerden engelledigine göre artık başka kollarda..

sonuçta erkek içgüdüsü yazmışsınız erkek misiniz anlamadım

Belki buluşmak istediği sabah, ayrılmak istediğini söyleyecekti.
madem istemiyor sebebinin bir önemi yok.
bırak gitsin.
Bir erkeği elinde tutmak için cinselliği kullanmak ve işe yarayacağını sanmak çok yanlış ve onur kırıcı.
butun olanlara rağmen onunla tekrar iletişime geçersen, sonrasında kendine olan saygını kaybedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…