- 16 Ekim 2018
- 16
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi Chunleechee
Numaranizi cok guvendiginiz kisiler disinda kimseye vermezseniz bulamaz.. tabi rehberde de gizleyerek ya da baskasinin adina hat kulanin bir sure1 ay önce bir ilişkim vardı anlaşamıyorduk sürekli başka kızlarla konuşuyordu.bende ayrıldım,benim için tamamen bitti hatta yaptıkları yüzünden ondan nefret ediyorum.sürekli beni farklı numaralardan arayıp rahatsız ediyordu her numarayı engelledim artık önüne her gelen kişiden aramaya başladı en sonunda numaramı değiştirdim yine bulmuş tekrar rahatsız etmeye başladı ne yapsam ne etsem kurtulamadım.hem sevgilisi var hem beni arıyor sevgilisi de biliyor böyle olduğunu.Tekrar numara değiştirmek istemiyorum ne yapabilirim?
Sadece annem babam vb kişilerde var arkadaşlarım da 2 kişide var onlar zaten numaramı vermeyecek KişilerNumaranizi cok guvendiginiz kisiler disinda kimseye vermezseniz bulamaz.. tabi rehberde de gizleyerek ya da baskasinin adina hat kulanin bir sure
Sadece annem babam vb kişilerde var arkadaşlarım da 2 kişide var onlar zaten numaramı vermeyecek Kişiler
118 80den adına kayıtlı numara var mı diye aratmış olabilir.Ee.. nerden buluyor o zaman ?
Numarayı kendi adıma almadım bilerek118 80den adına kayıtlı numara var mı diye aratmış olabilir.
Öyle bulunuyordu sanırım.
Ah bir bilsemEe.. nerden buluyor o zaman ?
O zaman numaranızı vermeyecek arkadaşlarınıxa çok güvenmeyin derim.Numarayı kendi adıma almadım bilerek
Ah bir bilsem
Nerden buluyoda ariyo madem.. rehberde gizleSadece annem babam vb kişilerde var arkadaşlarım da 2 kişide var onlar zaten numaramı vermeyecek Kişiler
Baskasinin adina hat kulancak bir sure o zaman118 80den adına kayıtlı numara var mı diye aratmış olabilir.
Öyle bulunuyordu sanırım.
Bu sekilde bulmasi zor ama nasil oluyor hala bulmusNumarayı kendi adıma almadım bilerek
Aileni bilgilendir bu konuda haberi olsunBen şöyle tahmin ediyorum ama emin değilim;babam esnaf babamı da dükkanını da çok iyi biliyor acaba diyorum birisini arayabilir miyim diyerek numaramı almış olabilir mi