- 16 Ekim 2018
- 16
- 0
- 26
- Konu Sahibi Chunleechee
konuştum onlarla durumu anlattım,artık tek yapacağım şey her seferinde engellemek gibi gözüküyorAileni bilgilendir bu konuda haberi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuştum onlarla durumu anlattım,artık tek yapacağım şey her seferinde engellemek gibi gözüküyorAileni bilgilendir bu konuda haberi olsun
Hic muhabbete girme a bile deme a dan bile birsey cikarir bu... hayir i umit veriyo zannederkonuştum onlarla durumu anlattım,artık tek yapacağım şey her seferinde engellemek gibi gözüküyor
Zaten başkasının adına almış.Baskasinin adina hat kulancak bir sure o zaman
Birinden almistir baska secenek yok cunku.. gizlice yada isteyerek birinden aldiZaten başkasının adına almış.
Adam ermiş biri sanırım,bulmuş numarasını adına kayıtlı olmasa bile.
Mutlaka birisi verdi ki sizi aralayabiliyor hatta bunun böyle olacağını bilen kişide olabilir iyi düşünün her yüzünüze güleni dost zannetmeyinSadece annem babam vb kişilerde var arkadaşlarım da 2 kişide var onlar zaten numaramı vermeyecek Kişiler
1 ay önce bir ilişkim vardı anlaşamıyorduk sürekli başka kızlarla konuşuyordu.bende ayrıldım,benim için tamamen bitti hatta yaptıkları yüzünden ondan nefret ediyorum.sürekli beni farklı numaralardan arayıp rahatsız ediyordu her numarayı engelledim artık önüne her gelen kişiden aramaya başladı en sonunda numaramı değiştirdim yine bulmuş tekrar rahatsız etmeye başladı ne yapsam ne etsem kurtulamadım.hem sevgilisi var hem beni arıyor sevgilisi de biliyor böyle olduğunu.Tekrar numara değiştirmek istemiyorum ne yapabilirim?
118 80den adına kayıtlı numara var mı diye aratmış olabilir.
Öyle bulunuyordu sanırım.