eski sevgilim beni arayıp rahatsız ediyor

Surekli engelleyin bir sure sonra vazgececek.Baska biri oldugunu soyleyin ciddi bir birlikteligim var deyin Benim eski sevgilim o zaman birakti aramayi belki geri adim atar.Yada sevgiliniz varsa o arasin sert ciksin belki ondan gozu korkar.
Yada bunlari yapmayin sadece engelleyin.

Arasa ve yanınızda bir erkek bulunsa rica edin "Ben bu numarayi yeni aldım" desin ve kapatsin. Ondan sonra o numarayi tekrar aramaz

Sevgilisine tekrar soyle.Sikayet edeceginide ilet.Seninle ugrasmaya devam ederlerse seninde onlarla ugrascagini soyle.Kizin numarasinida senin baskalarina dagitcagini soyle aranirsan

Benim de var eski sevgilim evleneli 5 sene oldu. Her sene ocak ayinda mutlaka mesaj atiyorrr.. Beni birturlu unutamamiş 🤢 yanlis anlasilmasin aşkından degil 😂😂😂 her sene düzenli olarak sayfalarca küfur yazar. Rahatliyor heralde 🙄 bende yazik kussun icindekileri diye engellemedim de her sene yumuşuyor biraz sanki 😂

Neyse konu sahibi umursaamayin ve her numarayi engellemeye devam edin tanidimadiginiz numaralari acmayin bir gun illaki pes edecektir yani etmeli 😂

1 ay önce bir ilişkim vardı anlaşamıyorduk sürekli başka kızlarla konuşuyordu.bende ayrıldım,benim için tamamen bitti hatta yaptıkları yüzünden ondan nefret ediyorum.sürekli beni farklı numaralardan arayıp rahatsız ediyordu her numarayı engelledim artık önüne her gelen kişiden aramaya başladı en sonunda numaramı değiştirdim yine bulmuş tekrar rahatsız etmeye başladı ne yapsam ne etsem kurtulamadım.hem sevgilisi var hem beni arıyor sevgilisi de biliyor böyle olduğunu.Tekrar numara değiştirmek istemiyorum ne yapabilirim?

O nasıl sevgili ya biliyor seni aradığını... ne ilginç

118 80den adına kayıtlı numara var mı diye aratmış olabilir.
Öyle bulunuyordu sanırım.

Aynen beni de bi manyak o sekilde aratarak bulmuş yani oyle demisti. Cevremden numarami alabilecegi kimseyi tanimadigina eminim.

Konu sahibi numara degisimi yapmayacaksaniz rehberinizde kayitli olmayan numaralari acmayacaksiniz donmeyeceksiniz. Baska bir manyak tam 1 sene boyunca gunaydin, iyi geceler mesaji atip durmustu bana arada 1 ay filan yazmadigi oluyordu gerci ama en ufak geri donuş yapmadimve oyle vazgecmisti.
Yani cevap vermedigin surece sikinti olmuyor.

Evlendikten sonra esimin uzerine hat almistim bir sure onu kullanmistim. Siz de baskasinin ustune alabilirsiniz.

X