- 27 Mart 2015
- 18
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi mendeseva25
o kadarını bilemem tabiiki ama yazma bi daha amacı sana kendini hatırlatıp geri çekilmekYaaaa :-( napmalıyım peki. Normalde engelimi bile açmazdı ama hayret ettm. bni seviyomudr ki yoksa boşta kalıncamı aklına geldi
muhatap olma bakalımO bna sen bnm yazmamı istemiyodn deyince bnde son olarak şöyle dedm. Eger bna yazman sana doğru gelmiyorsa yazma tabi. Bnde istemem bu şekilde dedm :)
öyle dene bakalımPeki bide öyle deneyelim.
yazmaaaaaaaaaaYda sorsam mı bana neden yazdn niyetn ne diye
Zengin birini bulda kurtar kendini dedi. Beni kızdırmayı çok severdi birlikteyken.saçma bi muhabbet oldu. Ertesi günü sadece iyi geceler msjı attım cvp verdi. 8 ay sonra msj atması hoşuma gtmişti ama muhabbet yoktu aramzda. Ertesi günde yine ben gurur murur demeden napıyon msjı attm. Cvp yok.
Hala ona karşı bnde bişeyler var çnkü. O msj attığı günden beri girip girip bakıyorum ç.içi mi diye. Sinir oldum artık bu durumdan sildim whatsappı.önüme bakabilsem umrumda olmaz unuturum bnce ama kmseyi beğenemiyorum. Şu okul btsinde bidaha nerde görücem zaten. Okulda hep gözümün önünde kızlarla sohbet ediyor bnde insanım ya sabır diye diye yetti canıma. Şu 2 ay tatilimi de zehir etti msj atarak. Kşke başta hiiiç cvp vermeseydm. Bna akıl verin ani karar veriyorum hep. Whatsapı silmese miydm. Onu nasl görmezden gelebilirm