Eski sevgili

watsapı silmen değilde onu engellemen gerekirdi,bak kendımden örnek vereyım,senın gıbı bende watsapı sildim,geri yükledım engelledim,ama nedne bılıyomusun,onu umursadığım için,canım acıyordu,yazmıyor falan dıye,neyse watsap yüklü,o engelli değil,arada yazıyor,asla cevap vermıyorum,umrum değil,daha okumadan sılıyorum tatlım,sen içinden silenen kadar,iletişimi engelle

Dün gece ortak bi arkdşımz olan bi abla ile konşmuştum. Whtsaptn engelleyip tkrar açmanın çok çocukça bişey olduğunu söyledi bna. Sakın böyle bişy ypma Bazen hiç bişey yapmamak en güzel cvp olur dedi. Bn dün hemen geri yükledim whtspı. Farkına bile varmadı. Telefonu elime almamaya karar verdm. Günde 1-2 sefer grcem whtspa okdr.

Ayyyy kızlar çok cin bu ya :-))))
bn telefonumun uyku modunu sınırsz ypmştm whtsapı açık bırakmştm hep çevrimiçi gözüküodm. İftar saatine kdr böyle yptm. O da şuan 2-3 saattir çevrimiçi hiç ama hiç çıkmıyor. Bnde inadına girmiyorum. Kardeşmden bktım hala ç.içi. sanırım o da aynı taktiği uyguluyor bi insan wc ye de mi gtmez cınım :KK48::KK48::KK48::KK48::KK49: beni takip ediyor şuan. Bnm çevrimiçi olmamı bkliyor onu hala ç.içi görüp kıskanmamı istiyor :KK47: uyanık keçi:KK14:

Ayyyy kızlar çok cin bu ya :-))))
bn telefonumun uyku modunu sınırsz ypmştm whtsapı açık bırakmştm hep çevrimiçi gözüküodm. İftar saatine kdr böyle yptm. O da şuan 2-3 saattir çevrimiçi hiç ama hiç çıkmıyor. Bnde inadına girmiyorum. Kardeşmden bktım hala ç.içi. sanırım o da aynı taktiği uyguluyor bi insan wc ye de mi gtmez cınım :KK48::KK48::KK48::KK48::KK49: beni takip ediyor şuan. Bnm çevrimiçi olmamı bkliyor onu hala ç.içi görüp kıskanmamı istiyor :KK47: uyanık keçi:KK14:
hemen üstüne alınma canım, belki gerçekten birileriyle yazışıyordur? böyle de boş yere umut bağlama

Bi ihtimal evet ama hiiiiç sanmam. Bu bnm içime doğan his. Aslı var yok blmem:-) çevresnde doluuuu kız var çoğunu da kılını kıbırdatmadan elde eder. Sırf egosunu tatmin etmek için bnim engelimi açmş olamaz. Egosunu tatmin edecek çok kız var hepside sulanıyor ztn. Bu işte bi iş var ve bunda bn karlı çıkmak istiyorum. Biraz mantıklı davransam duyguları karştrmasam peşimde koştururum kndime inancım güvenim tam. Ama biz bayanlar sabırsz olduğumuzdan duygularımıza yenik düşüyoruz ani kararlae verip kendimizden kaçırıyoruz erkekleri.

Yazdm tabikide aynı şekilde soğuk bir selam sonuçta Allah ın selamı. Ne demişler: Sabrın sonun selamettir.

canım sen çok seviyorsun herhalde ya da bağlanmışsın biraz sanırım ama buradaki herkes anladı bak bu çocuktan hayır gelmeyecek sana, sen şu an olayın içinde olduğun için göremiyorsun anlaşılan ama çok bariz yani.. neyse sen bilirsin ya gönül işleri çok kişisel aslında böyle dışarıdan bakmakla da olmuyor..

X