eski sevgili

Yorumlari okumadim. Direk konuya cevap yaziyorum. Eski sevgilisi yoklamak icin aramis, sonra da kapatmis. Bisey yapmana gerek yok. Senin de eski sevgilin yolda seni gorup selam verse, simdi ki erkek arkadasinin seni terk etmesimi gerekir yani? Erkek arkadasin mi sanki kizi aradi veya beni arasin diye laf gonderdi? Eger bundan sonra konusmalari devam ederse tepkini verirsin. Simdilik bisey yapman cok sacma olur. Ve eger sevgilinin akli karissin istemiyorsan o zaman gecmisten gelen bi hanimin ona sevgi, huzur ve ask, bugun ki sevgilisinin de huzursuzluk kavga ve kiskanclik vermesine engel ol. Askerdeki adami kendinden sogutacak yersiz kiskancliklar yapma

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ona guveniyorum tabi asker beklemek kolay degil bir de bu var o da farkinda her seyin evlilik hayalleri kurarken bu olay canımı cok sıktı benim yoksa sevgilime ve onun sevgisine güveniyorum tabi ki. Askerden sonra eger ki konu acilirsa konusmayi dusunuyorum en azindan yuz yuze anlatir ben de her seyi sorarim cunku telefonda olmuyor cidden zaten rahat konusamiyor konumu geregi. Unutmaya çalışıyorum bu olayi umarim icimdeki sese de anlatabilirim durumu seytan sürekli vesvese veriyor işte engel olmalıyım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklisiniz verdiğim tepki sizce benden sogutmus mudur ona sucluymus gibi davrandim beni anladigini normal oldugunu soyledi suan iyiyiz yani ikimiz de hicbir sey yokmuş gibi davraniyoruz. Benim cok kiskanc oldugumu da bilir zaten ins ilerde bi sorun yasamayiz

Erkekler bizim gibi kin tutmuyorlar canim. Rahat ol, sogumamistir. Yalnizca konusmalarina hakim ol. Bende de ayni sorun var. Yapip edip sonradan vicdan azabi cekiyorum. Sevecen bi sevgili ol ona karsi. ihtiyaci olan ve senden bekledigi tek sey bu olsa gerek :)

Ben de oyle bir sorun var iste agzimdan cikana engel olamiyorum yani düşünmeden aklimdan gecen cikiveriyor agzimdan ofkeme engel olamiyorum sonra da uzuluyorum elimden geldigi kadar sevecen olmaya calisacagim cok tesekkur ederim

Kizlar biliyorum cok oldum ama aradan kac gun gecmesine ragmen icim halen rahat degil sanki sevgilim bana arada soguk davraniyor gibi geliyor o kiz tekrar aradi mi cok merak ediyorum sormali miyim sizce? Cok tedirginim icim rahat etmiyor :'(

Niye haksızlık ediyosun ki sevgiline. Hele bi dur ya Bismillah yan. Bekle bi askerliği bitsin. Bisey yaptığından emin olmadığın halde niye haksızlık ediyorsun ki ona.

Niye haksızlık ediyosun ki sevgiline. Hele bi dur ya Bismillah yan. Bekle bi askerliği bitsin. Bisey yaptığından emin olmadığın halde niye haksızlık ediyorsun ki ona.

O gunden sonra soguk davranmaya basladi sanki oyle hissediyorum bu yuzden icim rahat etmiyor belki de o kiz surekli arayip aklini karistiriyor bundan dolayi tedirginim

Kizlar lutfen fikir verin lutfen sormali miyim aradi mi aklin karisti mi ne blym ya da baska turlu nasil ogrenebilirim cok kötüyüm cok mutsuzum lütfen. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…