eski sevgili

Yanina gidebilme sansim olsa giderdim ama maalesef mumkun degil ailesel bir sey yok henuz aramizda sadece sevgiliyiz gidemiyorum o yuzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzak olduğunuz için böyle karamsar düşünüyosun..
bence büyütcek hiçbirşey yok ..
çocuk söylemiş sevgilim var diye daha nolsun ..

Haklisin simdi ondan da korkuyorum verdiğim tepki yuzunden bir daha ayni sey olursa anlatmamasindan korkuyorum o düşünce de yiyip bitiriyor icimi ya tekrar ararsa ve soylemezse kiz bizimle ugrasirsa

niye kendine kendine işkence yapıyorsun ki canım :)

kendin diyorsun, "soramadıklarım beynimi kemiriyor", eğer bu ilişkiye devam etmek istiyorsan, o zaman sor ve tüm açıklamaları dinle. kalbini de aklını da rahatlat. yoksa durum tam tersi olur da Allah korusun, ilerde pişman olursun, ah-vahh'lar fayda etmez.

--//--

bu hayatımda şunu gördüm ki, tüm sorunlar, anlaşılamamaktan kaynaklanıyor. onun da tek sebebi açık sözlü olmamak.
Pembe dizilerdeki gibi davranmaya gerek yok, neyse o. ilişki şeffaf olur, içinde sırlar, içine atılmışlıklarla o ilişkiyi elma kurdu gibi kemirir.

olacaklar şimdiden belli, kendini gösteriyor, o zaman bu ilişkiye devam etmek istiyorsan şimdiden açık sözlülük ile tedbirini almalısın.

sevgiyle kal.

Bilmiyorum numara oldugunu sanmıyorum cunku gittigi gunden beri hic ilgisizlik yapmadim belki yanina gidemedim ama her sekilde ilgimi gostermeye çalıştım her konusmamiz da aklimin onda oldugundan bahsettim fazlasiyla hem de ama bu sekilde beni kiskandiracagini sanmiyorum soguyabilecegimi de dusundururdu bu durum, bi yerde sanirim :/

uzak olduğunuz için böyle karamsar düşünüyosun..
bence büyütcek hiçbirşey yok ..
çocuk söylemiş sevgilim var diye daha nolsun ..

Evet ama sevgilime guveniyorum da sonucta neyin nesi olduğunu bilmedigim bi kiz turedi aklini karıştırmaya calisir diye korkuyorum

Ben sormak istiyorum evet fakat ben sorguladikca ona guvenimi yitirdigimi dusunuyor. Bir de askerde olunca icim rahat etmiyor hatirlatmak istemiyorum sonucta anlat desem telefonla olacak is degil yüz yüze olsak daha iyi olacak gibi sormam ama safagimiz da daha var ne yapacağımı sasirdim anlayacaginiz

Son düzenleme:

canım, sorgulamayacaksın, sadece soracaksın. hem adalet sağlayan biri değilsin konumun itibari ile.
asıl o çocuğun içi rahat etmiyor şu anda, askerde, istese hemen gelemiyor, istediği an telefon açamıyor.

kız sen ne kadar bencilsin böyle :)

Sorsam yine guven sorunum oldugunu dusunecek bir de orda hatirlatmak istemiyorum yeterince hatirlatmistir kiz kendini arayarak zaten. Ne guzel huzurluyduk huzurumuza gölge düşürdü resmen icim bi tuhaf finallerim var ders calisamiyorum her seyi berbat etti

Allah dert vermesin. Bosu bosuna kafanizi yoruyorsunuz. Silkinip atin kafanizdan, gereksiz seylerle iliskiye golge dusurmenin alemi ne...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Allah dert vermesin. Bosu bosuna kafanizi yoruyorsunuz. Silkinip atin kafanizdan, gereksiz seylerle iliskiye golge dusurmenin alemi ne...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bosuna mi takiyorum gercekten :/ bilmiyorum icimdeki hislerim hic oyle demiyor sanki ya gercekten ben abartiyorum ya da icimdeki hisler beni yaniltiyor ama engel olamadigim tuhaf bir his var icimde kötü şeyler geliyor aklıma hep. Hasta olacagim dusune dusune

Canım bende kendi ilişkimde bu konulardan çok çektim. Sevgilimin eski takıldıkları (takıldıkları diyorum çünkü ciddi bir ilişki değildi) sürekli aradı mesaj attı vs.. Sevgilimde mesajları bana gösterdi daha sonra birlikte sildik. Aklında ne kadar soru varsa sor. Ben öyle yapmıştım Sorup cevap alsanda yine kendi istediklerini düşüneceksin orası ayrı mesele ama en azından kafandaki sorular yanıtlanmış olacak.
Ve şöyle düşün; ben sevgilimin burnundan getirmiştim 2 gün sonra benim eski sevgilim mesaj atmıştı ve benim sevgilim hiç birşey dememişti. Bu seninde başına gelebilir. İçin rahat değilse telefon detaylarını incele. Güvensizlik olur diyosun ama şu anda kendi kendini yerken düşündüklerinde güvensizlik. Ya da konuş sevgilinle tekrar ararsa bana yine böyle dürüst ol de Çok takma çünkü eline birşey geçmeyecek. Kendimden biliyorum :26:

Konusunu hiç açma ve gayet normal konuş. Kendini ona "ben güveniyorum, şöyle böyle" gibi kanıtlamaya çalışma. Birşey olmamış gibi davran. Sorarsa da ne düşünüyosun diye, birşey düşünmüyorum sana güveniyorum de olsun bitsin.

Yuz yuze gorusemedigimiz icin soramiyorum askerde sonucta aklina kimbilir neler gelir diye dusunuyorum sonra susup kaliyorum telefon detaylarini incelemek istedigimi de soyleyemem ki dusunup dusunup anca kendime zarae veriyorum cozumsuz sanirim benim halim uzaklik askerlik olmasi bitiriyor beni elimi kolumu bagliyor

Oyle yapmaya çalışıyorum hicbir sey olmamis sanki gibi davraniyorum ertesi gunu cok zorladi beni içi rahat etmedi biliyorum ama kapattim dedim o konuyu anlattin bitti dedim simdi de bir sey yok gibi konuşmaya çalışıyorum iste ama kendime zarar veriyorum

Canım ya ben ne yapayım. Sevgilim eskiden sadece ihtiyaç adı altında görüştüğü kız "özledim, neden cevap vermiyosun" diye mesajlar atıyordu hatta yanımdayken aradı sevgilimi ben bağırıp çağırdım kavga çıkardım ama elime birşey geçmedi. Daha sonra hattını iptal etti zaten. Yani bende düşünebilirdim, ya konuştularsa ya öyleyse ya böyleyse diye. Ama kendime ve ilişkime zarar verirdi bu. Soru sorarsan alacağın cevaplara hazırlıklı olman gerek. Vereceği cevaplara daha cok kırılabilirsin bunu unutma. Ama takılma bak söylemiş, numarasını vermiş. Korktuğu birşey olsa numarasını vermezdi boşver bitti gitti gibi şeyler söylerdi. Böyle birşey yaşanmamış gibi davran. Eğer bu olay tekrarlanırsa o zaman birşeyleri sorgularsın. Uzaktasınız birde böyle şeylerle üzmeyin birbirinizi.

Seni anlayabiliyorum. Ben de bazen gece bir anda aklıma takılır birşeyler. Ama ona yansıta yansıta aramızdaki bağlar kopacak. Boşver kendini üzmeye değmez. Hem sevgilim var demiş istese onu bile demezdi.

Bence bu tamamen senin hüsnü kuruntun...
Sevgilin askerde, ama askerde olması ve kafasını karıştırması bir durum değil, bu tamamen genel bir bahane bence.. Bu birincisi..
Aramış konuşmuş ilişkim var demiş kapatmış konuyu, kız isterse yalvarsın isterse kendimi öldürcem desin, vermiş cevabını kapatmış konuyu sevgilin.. bunda neden bu denli tereddüte düşüyorsun ki ? Açıklamayabilirdi, konustuğunu sana söylemeyebilirdi dahi.. Bu ikincisi..
Sana olayı anlatmış, numarasına kadar vermiş çok istiyorsan ara konuş, o kız umrumda bile değil demiş sana açık açık.. bu üçüncüsü..
2 yıldır bu adamla birlikteymişsin, huyunu suyunu bilmiyor musun ki aklın o denli tereddüte düşüyor? :) Bu çocuk iki yıldır senle birlikteymiş neden tereddüte düşeceğini düşünüyorsun? Ona mı güvenin yok yoksa sevgisine mi güvenemiyorsun?... Şahsen şu durumda haksız konumdasın.. Sil at geçti bitti gitti.. İki gün sonra oldu da senin bir eski sevgili aradı, senin hakkında şuanki sevgili,n böyle düşünsün ister miydin? Ne kadar kırılırdı kalbinde grurunda bi düşünsene.. hiç yoksa, sana gram güven ya da sevgimi de mi anlatamadım diye düşündürür insana. Ve bu bile öyle çok kırar ki...
Boşver sen bence bosu bosuna kendini bu düşüncelerle yorma.. Senin aklın karısıyor mu, yoksa sadece gurur meselesi mi yaptın bunu düşün.. Gurur yapılacak bir şey de yok yalnız bunu bil. Sevginin olduğu yerde gurur olmaz.. Sevgi bittiyse gurur başlar bence..
Çocuk seni seviyor belli bariz... durduk yere küçük bişeyden canını sıkma bence kapat gitsin bu konuyu... :) Ha yok, ille de konuşmak istiyorsan ertele bunu askerden döndüğü bir vakit lafın oralara gideceği bir konu açılırsa sorarsın sorunu... Sadece merak ettim sana güvenmediğimden değil.. diye de eklersin oldu bitti. Aşkınızı yaşayıp geleceğe bakın böyle un ufağı şeylere takılmayın......

Biraz zaman gectikten sonra sanirim rahat edeceğimi düşünüyorum suan psikolojim altust olmus durumda ondan oluyor sanırım bu paranoyalar. ben onu üzmek istemiyorum tabi ki. Kendi kendime zarar veriyorum anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…