- Konu Sahibi levlavazgecti
-
Olabilir tabiki de. Bazen bir durum olur ama elde yapacak bir şey yoktur. Sağa sola çatmayız suçu yokken kimsenin. Sorduğum sorunun cevabı nedir? Sevgilinizin suçu ne? Trip atacak bir suçu var mı? Hele hele ayrılsam mı diyecek. Kusura bakmayın bu aşk/sevgi falan değil. Askerdeki siz misiniz sevgiliniz mi?
Cok onceden beri bana hattimi degistirecegim diyordu ama halen değiştirmedi ustelik sorguladim diye ona guvenmedigimi söyledi bana. Güveniyorum ona ama sorgulamam ona guvenmedigimi gostetmez ki ne guzel normal bi durum diyip koseye mi cekilmem gerekirdi o bunu bana anlatarak nasil bi tepki beklemis olabilir sizce benden?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saklasaydı daha doğru bir hareket mi olacaktı? Kimmiş deseydiniz kuzenim deseydi doğru bir hareket miydi?
Hattını değiştirir yarın öbür gün numarasını bir şekil ele geçirmiş bir kız, bir iş arkadaşı, bir müşteri sıkıştırır. Mühim olan sevgilinizin bunu nasıl geçiştireceği. Sonra size anlatmasa ve sağdan soldan duysanız o zaman bambaşka sorunlar. Normal bir durum olmasa da suçu olmayan adama çatılmaz. Eğer bu kozu çocuk gibi söylenip trip atarak değil de bir yetişkin gibi kullansaydınız hattını şu an değiştirebilirdiniz. Ama siz konuşmamayı seçtiniz. Hatta ayrılsam mı diye soruyorsunuz? Ayrılın bence. Mantıklı bir çözüm olabilir.
Haklisiniz ofkeme engel olamadim sonucta o kizla konusan sevgilimdi aklima binbir turlu sey geldi ayrilmak istemiyorum su asamada nasil davranmaliyim yani nasil toparlamaliyim durumu aksam konusacagiz sanirim nasıl tepki vermem gerekir ona guvendigimi ona nasil izah etmeliyim beynim durmus gibi nasil davranacagimi bilmiyorum
Yani en fazla, bu tip olayların yaşamak istemeyeceğiniz tatsız şeyler olduğunu, işte de tam da bu yüzden hattını değiştirmesini istediğinizi sakince söyleyebilirsiniz.
Ama bakın ben hala hat değiştirme isteğini özel alana müdahale olarak düşünüyorum ve benden istense değiştirmezdim. Tabi zırt pırt aramıyorsa eski sevgili. O zamanda engellerdim büyük ihtimalle. Çünkü ortak arkadaş falan kaldıysa psikopat olan yeni telefon numarasını da ele geçirebilirdi.
iyi misin gerçekten
sevgilin sana dürüstçe söylemiş ne yapacaktı daha?
söylemeyip sonra kendin duysan daha mı iyi olacak
yazık askerde bide adam....
bence hemen gönlünü al
Yok hat konusuna da karismayacagim vazgectim dogru soyluyorsunuz bu yine benim ona olan guvensizligimi gosterir ben ona guveniyorum ve zaten doğru ulasmak isteyen her sekilde ulasir. Peki baska ne demeliyim hani dun cok sinirliydim ofkeliydim ona guvenmedigiki dusundurdum ona simdi daha fazla sorgulama yapmayacagim.olayin kapanmasi yonunde bi konusma da neler soylemeliyim ?
Anladım. Ben de gönül alma faslında çok başarılı değilimdir. Atar yapmak gereken bir durum olsaydı methiyeler düzerdim size :) Belki sadece başka bir kadının muhabbetinin geçmesini bile kaldırmayacak kadar çok sevdiğinizi, özlediğinizi söyleyip gene de onun yapabileceği bir şey olmadığı için ona çatmakta haksızlık yaptığınızı söyleyebilirsiniz. Bazen en kısa ve öz özür en iyisidir. Belki başka arkadaşlar daha parlak fikirler verir :)
yeni sözlenmiştik,eski sevgilisi x aramış eşimi ..
eşimde,çok sevdiğim kızla sözlendim şükür demiş..
kızda mutluluklar dilerim deyip kapatmış ..
bunun nesine takayım kafamı ..
Ama suan uzakta ve benim elimden hiçbir sey gelmiyor icimi kemiriyor surekli ya tekrar aradiysa diye konustularsa kiz aklini çelmeye çalışırsa ne blym deliricem dusunmekten
hayır sen onu bekliyosun ve seni seviyor ..
böyle birşey düşünüp ne kendini ne sevgilini üzme ...
...edin nolur aynisini ya da benzerini yasayan var mi nasil davranmaliyim sevilimin durustlugu karsisinda ona inanip yola devam mi etmeliyim yoksa bitirmeli miyim her seyi? Aklim karman corman ne yapacagim fikir verin nolur
Cok utaniyorum ama ona guvendigim halde engel olamiyorum dusuncelerime boyle de yasanmaz biliyorum cikmaza girdim sanki
Cok utaniyorum ama ona guvendigim halde engel olamiyorum dusuncelerime boyle de yasanmaz biliyorum cikmaza girdim sanki
bence sevgiline haksızlık yapıyorsun.
olması gereken zaten var ilişkinizde : dürüstlük!
varsay ki, olay tam tersi gelişti, senin yılları önceki bir sevgilin seni aradı ve erkek arkadaşının haberi oldu. ne olurdu?
sırf bir telefon için seni terketmesini ne kadar doğru bulurdun.
bence kaldığınız yerden devam etmeli, bu tatsız olayı da, komik bir anı olarak hatırlamalısınız
sevgiler.
yok yok boşuna içini kemiriyorsun bence ..
atla git yanına imkanın varsa,rahatlasın için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?