• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgili

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63

Hayat bana çok şey öğretti. Her saniyenin ne kadar kıymetli olduğunu ve kimse için harcanmaya değmediğini biliyorum artık..Kimse için de ağlamıyorum artık. Gözyaşım kurudu.Bende artık kendim için yaşıyorum..Bana sen öğrettin. Ben demeyi ben senden öğrendim..

Senin gözlerinde kaybolabilirdim.Çekip gittin. Arkana hiç bakmadan..Korktun..yaşamı taşıyamadın. Beni yalnız bıraktın.Güçlü değildin , zorluklar seni yıldırdı.Her sözün benle başladı , biz olamadık hiç.

Ben , ben ben dedin ; hiç sen ne düşünüyorsun ne istersin diye sormadın. Sorma gereği duymadın.

Dünyanın sadece kendin etrafında döndüğünü düşündün.

Küçük dağları sen yarattın zannettin.

Kendinden başkası yoktu önemli değildi.

Bir tek sen vardın , senin isteklerin arzuların hayallerin .

Hep yorgundun yada işlerin vardı.Bitip tükenmeyen işlerin hep bir kaçıştı.Aslında sen benden değil kendinden, yaşamdan kaçıyordun.

Yaşama , hayata başka gözlerle bakıyordun. Üretmek sana zor geliyordu. Tüketmek daha kolaydı ve sen kolay olanı seçtin.

Her şeyi tükettin. Zamanı , beni , kendini.

Gidişin hüzünlüydü. Ben yıkılacağımı kayıp gideceği düşünürken

Ne kadar güçlü olduğumu anladım.

Gün güçlü olmak zamanıydı.. Bağrıma taş basmak seni unutmak zorundaydım.Sen kendince beni seviyordun ama yanımda olmak sana zor geliyordu.Seni sevdiğim için gitmek zorundayım demiştin..Bu ne çelişkiydi anlamıyordum. Beni sevseydin kalır benimle mücadele eder bana destek olurdun oysa ki sen kaçmayı tercih ettin.

Tercih sana aitti. , bak yine ben demiştin..Benim fikrimi sormadın ben sadece kabul ettim

Bir zamanlarlar seni düşlerimde büyüttürdüm.

Sen mutlu ol diye

Senin sevdiğin şeyleri yapardım

Sen huzurlu ol diye.

Sana senin fikirlerine saygı duyardım

Seni sevdiğim için

Sen seni sevdiğimi anlamadın hiç anlamak istemedin.

Sevgim sana ağır geldi taşıyamadın.Taşıyamadığın içinde kaçmayı tercih ettin.

Sana olan sevgimi erittin. Tuzla buz oldu yüreğim. Taşlaştı. Duydum ki , zor günler geçiriyormuşsun..

Şimdi sana sadece acıyorum.. Tükettiğin her şey için , kıymetini bilemediğin , değer vermediğin her şeyin özlemini çektiğini bilyorum..Ama her şey için çok geç artık..

Ne ben eski ben nede zaman eski zaman .

Hayat bana çok şey öğretti. Her saniyenin ne kadar kıymetli olduğunu ve kimse için harcanmaya değmediğini biliyorum artık..Kimse için de ağlamıyorum artık. Gözyaşım kurudu.Bende artık kendim için yaşıyorum..Bana sen öğrettin. Ben demeyi ben senden öğrendim..

Hoşça kal eski sevgili..Hoşçakal ve hep mazide kal..Hatırlamak istemediğim yerde kal

Süreyya Türkoğlu

Hangi birimizin ilk aşkı mazide kalmadı ki..
Acı da olsa geride kalıyorlar işte..
Belki bir silüet olarak hafızamızda..
Ne olursa,ne yaşanmış olursa olsun; herkese ve herşeye rağmen hayat devam ediyor işte!senağlama

ne kadar da azdır ilk aşkıyla mutluluğu devam ettirebilen....
belkide bir elin parmaklarının sayısını bile geçmez.........
ne kadar ilgiç
hep ilk aşk eski sevgili mi olacak....

Back