- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 28
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
-
Açmasaydınız keşke. Siz de silmemişsiniz ki durumlarınızı görüyor. Ego tatmin etmek için boşluğa düşmüştür sizi aramıştır. Kendi aradığında bu şekilde konuşan birinden bir şey beklemeyin derim.telefonum tamirdeydi eski sevgilim sabah beni görüntülü aramış biz 9 ay sevgili olduk bazı tatsız durumlardan dolayı ayrıldık saygımız kalmamıştı bizim sevgi de yok ama numaramı hala silmedi durumlarıma falan bakıyor 2 kez görüntülü aramıştı ben de umutlandım ayrılalı 2 yıl oldu bu arada bu aramasında beni yine asagıladı telefonu yüzüme kapattı ne amaçlıyor bilmiyorum defol git dedi hem görüntülü kendisi aradı sonra bana defol git diyoramacı ne
telefonum tamirdeydi eski sevgilim sabah beni görüntülü aramış biz 9 ay sevgili olduk bazı tatsız durumlardan dolayı ayrıldık saygımız kalmamıştı bizim sevgi de yok ama numaramı hala silmedi durumlarıma falan bakıyor 2 kez görüntülü aramıştı ben de umutlandım ayrılalı 2 yıl oldu bu arada bu aramasında beni yine asagıladı telefonu yüzüme kapattı ne amaçlıyor bilmiyorum defol git dedi hem görüntülü kendisi aradı sonra bana defol git diyoramacı ne
Hayır kötü biri değil deprem olunca muhtarı bulmuş aramış neredeler diyeAsıl senin amacın ne?
Adam seni yerin dibine sokuyor sen hala amaç arıyosun. Engellesene her yerden. Gerekirse numaranı değiştir.
önce iyi biriydi dengesiz oldu sonradan ben onu bıraktım o çok koştu peşimdenHayır kötü biri değil deprem olunca muhtarı bulmuş aramış neredeler diye
Enkaz altında mı kaldı ev ne halde diye araştırmış Telegram gruplarına falanHayır kötü biri değil deprem olunca muhtarı bulmuş aramış neredeler diye
Dalga geçerek dediNiçin öyle dedi onu merak ettim
depremde soracak kadar iyi, hiç birşey yokken arayıp hakaret edecek kadar karaktersiz.Hayır kötü biri değil deprem olunca muhtarı bulmuş aramış neredeler diye
Konu dışı profilde ki siz misiniztelefonum tamirdeydi eski sevgilim sabah beni görüntülü aramış biz 9 ay sevgili olduk bazı tatsız durumlardan dolayı ayrıldık saygımız kalmamıştı bizim sevgi de yok ama numaramı hala silmedi durumlarıma falan bakıyor 2 kez görüntülü aramıştı ben de umutlandım ayrılalı 2 yıl oldu bu arada bu aramasında beni yine asagıladı telefonu yüzüme kapattı ne amaçlıyor bilmiyorum defol git dedi hem görüntülü kendisi aradı sonra bana defol git diyoramacı ne
Neden merak ettinizKonu dışı profilde ki siz misiniz
Öylesine merak ettimNeden merak ettiniz
Konu neydi acaba? Yani şimdi kendi arayıp hiçbir şey yokken birden demesi hasta olduğu izlenimi oluşturdu bendeDalga geçerek dedi
Hayır değilKonu dışı profilde ki siz misiniz
2 yıldır numarasını silmemeniz ve görüntülü aramasına cevap vermeniz ona göre beni hâlâ seviyor merak ediyor izlenimi vermiştir. Hem kendisi arıyor hem de hakaret ediyor. Kendinize böyle davranılmasına izin vermeyin her yerden engelleyin ya da numaranızı değiştirin bence.telefonum tamirdeydi eski sevgilim sabah beni görüntülü aramış biz 9 ay sevgili olduk bazı tatsız durumlardan dolayı ayrıldık saygımız kalmamıştı bizim sevgi de yok ama numaramı hala silmedi durumlarıma falan bakıyor 2 kez görüntülü aramıştı ben de umutlandım ayrılalı 2 yıl oldu bu arada bu aramasında beni yine asagıladı telefonu yüzüme kapattı ne amaçlıyor bilmiyorum defol git dedi hem görüntülü kendisi aradı sonra bana defol git diyoramacı ne
Profili değiştirdi ben dedikten sonra muhtemelen değilHayır değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?