• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgili

telefonum tamirdeydi eski sevgilim sabah beni görüntülü aramış biz 9 ay sevgili olduk bazı tatsız durumlardan dolayı ayrıldık saygımız kalmamıştı bizim sevgi de yok ama numaramı hala silmedi durumlarıma falan bakıyor 2 kez görüntülü aramıştı ben de umutlandım ayrılalı 2 yıl oldu bu arada bu aramasında beni yine asagıladı telefonu yüzüme kapattı ne amaçlıyor bilmiyorum defol git dedi hem görüntülü kendisi aradı sonra bana defol git diyor 🤦‍♀️😢amacı ne
İçmiştir ayı.

telefonum tamirdeydi eski sevgilim sabah beni görüntülü aramış biz 9 ay sevgili olduk bazı tatsız durumlardan dolayı ayrıldık saygımız kalmamıştı bizim sevgi de yok ama numaramı hala silmedi durumlarıma falan bakıyor 2 kez görüntülü aramıştı ben de umutlandım ayrılalı 2 yıl oldu bu arada bu aramasında beni yine asagıladı telefonu yüzüme kapattı ne amaçlıyor bilmiyorum defol git dedi hem görüntülü kendisi aradı sonra bana defol git diyor 🤦‍♀️😢amacı ne
Neden 2 yıl önceki (ve sizi her aradığında aşağılayan) adamın numarası hala engelli değil telefonunuzda?

Profil fotoğrafınıza bakarken yanlışlıkla aramıştır.

Annem gibi, hem beni kendi arıyor hem de "hadi ne söyleyeceksen çabuk söyle, işim var" diyor.
Hadi annem 80 yaşında ve akli melekelerini yavaştan yitiriyor diyelim, ona ne oluyormuş?
Deli midir nedir.

Back