- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- 1
- 11.233
- 158
- Konu Sahibi maydanozca04
-
Hadi ordan.. 4. kez yazdı ve hâlâ engellemiyorsunuz. Eşinize acıdım..Neden değiştireyim? Banka hesaplarım, okul, yıllardır tanıdığım arkadaşım eş dost çevrem hep bu numarayı biliyor. Yeni başlangıç yapacağım hastalıklı bi durumum olmadı. Hasta ruhlu olsam değiştirirdim mesela. 8 sene de üç kere rahatsız etmiş biri için numara mı değiştirecektim. Komiksin.
İletildi değildi , genelde toplu mesajlarda iletildi yazıyorMesajlar size özel mi yazılmış ki? Belki toplu mesajdır.
Numaranızı silmediyse eski hattındaki numaraları yeni hattına aktarırken sizinki de aynı şekilde aktarılmıştır.
Yoksa kim eski sevgilisine "yeni numaram bu" veya "hayırlı bayramlar" diye mesaj atar ki?
Hııım. Peki. Tamam. Oldu. Ok bay.Hadi ordan.. 4. kez yazdı ve hâlâ engellemiyorsunuz. Eşinize acıdım..
Ben de sana acıdım :) komedi kadın seni.Hadi ordan.. 4. kez yazdı ve hâlâ engellemiyorsunuz. Eşinize acıdım..
Yok bayan :)Hııım. Peki. Tamam. Oldu. Ok bay.
Biz bayan demiyoruz. Kadın diyoruz. Ataerkil kafalara inat.Yok bayan :)
"bay" dediğiniz için "bayan" dedim hahahaha ironi den de anlamıyorsunuz.. Hadi BYE !!!Biz bayan demiyoruz. Kadın diyoruz. Ataerkil kafalara inat.
Sizi denıyor .Belkı düşer dıye .Engelleyın .Neyı beklıosunuz?8 sene evvel kapanmış bir konu ben henüz o sıralar 18 yaşındayım ve 8 ay sürmüş bir filört. Kendisi tanınmış bir kişiydi şehir içerisinde. Bir takımın alt yapısında oynuyordu. Fakat o zamanda hareketleri ve kafamın uyuşmadığını anladığım için ayrılmıştık. Sevdiğimi sandığım için de bi kaç ay üzüntü duymuştum. 2 sene sonra da eşimle tanışıppp, 3 senelik birliktelikten sonra evlenmiştik. Ben eski sevgilime nefret yada sevgi veya merak duygusu hissetmiyordum. Numarasını vs de silmiştim. Fakat o eşimle nişanlandığım bir dönem yazmıştı evleneceğimi söyleyip bir daha sakın yazmamasını söyledimmm. Daha sonra yeni dönemde bi kaç ay olmuş olacak ki numarasını değiştirmiş numara değiştirmek yeni bir başlangıç olarak düşünsem de , ona göre değil sanırım. Evlendiğimi biliyor mu bilmiyorum, blöf yaptım sandı belki de. 8 sene sonra numarasını değiştirdikten sonra yine yazdı. Ben .... yeni numaram diye. Şimdi anlamadığım böyle bi durumda ne yaparsınız. Cevap vermedim. Bayram da yine yazmış. Ona da cevap vermedim. Kaydetmedim de numarasını. Eşim telefonlarımı kontrol etmez. Mesajlarıma asla girmez. Ki girse de rahatsız olunacak bi durum yok. Mesajları siliyorum. Bir kere daha yazarsa engelleyeceğim.Tahminim sevgilisi de var. Sevgilisini seven biri böyle saçmalıklara neden girer. Sizce düşündüğü ne?
İletildi değildi , genelde toplu mesajlarda iletildi yazıyor
Engellemenin de önemsemek olduğunu düşündüm ben açıkçası. Teşekkürler yorumunuz içinBaşkasının kendisine yolladığı bir mesajı başkalarına gönderirse iletildi yazar.
Bunda kendisi direkt yazmış "ben x, yeni numaram bu" diye.
Sevgilisi olan adam eski sevgilisiyle iletişime geçmek için bayramı bekleyip "bayramınız mübarek olsun" yazmaz zaten.
Evliliğiniz nasıl bilmiyorum ama siz mesajın size özel yazıldığını düşünmek istemişsiniz sanki. Yoksa engellemek çok zor bir şey değil. 3. defa yazmasını beklemeye gerek yok.
Evliliğimiz aile konularından ötürü yıprandı oldukça. Ailelerin anlaşamaması,kendi ailesinin geçimsiz olması. Yani aklımın hep bir köşesinde boşanmak var zaten o ayrı. Sevsem bile var maalesef. Yüzde 70i de ailesi kaynaklı. Onların yaptığını unutamıyor oluşumdan.Başkasının kendisine yolladığı bir mesajı başkalarına gönderirse iletildi yazar. Bunda kendisi direkt yazmış "ben x, yeni numaram bu" diye.
Sevgilisi olan adam eski sevgilisiyle iletişime geçmek için bayramı bekleyip "bayramınız mübarek olsun" yazmaz zaten.
Evliliğiniz nasıl bilmiyorum ama siz mesajın size özel yazıldığını düşünmek istemişsiniz sanki. Yoksa engellemek çok zor bir şey değil. 3. defa yazmasını beklemeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?