- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
-
Haklısınız..Bence bu durumdan eşinizin haberdar olması lazımdı en başından
Yok hayır böyle bi durumla karşılaşıldığında engellemek dışında ne yapılabilir diye öğrenmek istedim. Engellemek de bana göre seni unutamadım demek. Ama tabi herkese göre değişir ben görmezden gelmeyi tercih ettim, yanlış anlamayın :)Engelleme diye bir uygulama var, konu bile yapmaniz anlamsiz gercekten.
Unutamamistir denilmesinimi bekliyorsunuz burada..
Ne romantik seni senelerdir unutamamış. Engelle gitsin niye ugrasiyorsun ki unutulmamis olmak hoşuna gitti sanırım ve numaranı değiştirmelisin8 sene evvel kapanmış bir konu ben henüz o sıralar 18 yaşındayım ve 8 ay sürmüş bir filört. Kendisi tanınmış bir kişiydi şehir içerisinde. Bir takımın alt yapısında oynuyordu. Fakat o zamanda hareketleri ve kafamın uyuşmadığını anladığım için ayrılmıştık. Sevdiğimi sandığım için de bi kaç ay üzüntü duymuştum. 2 sene sonra da eşimle tanışıppp, 3 senelik birliktelikten sonra evlenmiştik. Ben eski sevgilime nefret yada sevgi veya merak duygusu hissetmiyordum. Numarasını vs de silmiştim. Fakat o eşimle nişanlandığım bir dönem yazmıştı evleneceğimi söyleyip bir daha sakın yazmamasını söyledimmm. Daha sonra yeni dönemde bi kaç ay olmuş olacak ki numarasını değiştirmiş numara değiştirmek yeni bir başlangıç olarak düşünsem de , ona göre değil sanırım. Evlendiğimi biliyor mu bilmiyorum, blöf yaptım sandı belki de. 8 sene sonra numarasını değiştirdikten sonra yine yazdı. Ben .... yeni numaram diye. Şimdi anlamadığım böyle bi durumda ne yaparsınız. Cevap vermedim. Bayram da yine yazmış. Ona da cevap vermedim. Kaydetmedim de numarasını. Eşim telefonlarımı kontrol etmez. Mesajlarıma asla girmez. Ki girse de rahatsız olunacak bi durum yok. Mesajları siliyorum. Bir kere daha yazarsa engelleyeceğim.Tahminim sevgilisi de var. Sevgilisini seven biri böyle saçmalıklara neden girer. Sizce düşündüğü ne?
Teşekkür ederim yorumunuz içinNe romantik seni senelerdir unutamamış. Engelle gitsin niye ugrasiyorsun ki unutulmamis olmak hoşuna gitti sanırım ve numaranı değiştirmelisin
Siz neden zamanında, yani evlendiğinizde! yani yeni bir başlangıça girdiğinizde! numaranızı değiştirmediniz?Daha sonra yeni dönemde bi kaç ay olmuş olacak ki numarasını değiştirmiş numara değiştirmek yeni bir başlangıç olarak düşünsem de , ona göre değil sanırım.
Neden değiştireyim? Banka hesaplarım, okul, yıllardır tanıdığım arkadaşım eş dost çevrem hep bu numarayı biliyor. Yeni başlangıç yapacağım hastalıklı bi durumum olmadı. Hasta ruhlu olsam değiştirirdim mesela. 8 sene de üç kere rahatsız etmiş biri için numara mı değiştirecektim. Komiksin.Siz neden zamanında, yani evlendiğinizde! yani yeni bir başlangıça girdiğinizde! numaranızı değiştirmediniz?
Engellemek için neden 3 kere yazması gerekiyor?8 sene evvel kapanmış bir konu ben henüz o sıralar 18 yaşındayım ve 8 ay sürmüş bir filört. Kendisi tanınmış bir kişiydi şehir içerisinde. Bir takımın alt yapısında oynuyordu. Fakat o zamanda hareketleri ve kafamın uyuşmadığını anladığım için ayrılmıştık. Sevdiğimi sandığım için de bi kaç ay üzüntü duymuştum. 2 sene sonra da eşimle tanışıppp, 3 senelik birliktelikten sonra evlenmiştik. Ben eski sevgilime nefret yada sevgi veya merak duygusu hissetmiyordum. Numarasını vs de silmiştim. Fakat o eşimle nişanlandığım bir dönem yazmıştı evleneceğimi söyleyip bir daha sakın yazmamasını söyledimmm. Daha sonra yeni dönemde bi kaç ay olmuş olacak ki numarasını değiştirmiş numara değiştirmek yeni bir başlangıç olarak düşünsem de , ona göre değil sanırım. Evlendiğimi biliyor mu bilmiyorum, blöf yaptım sandı belki de. 8 sene sonra numarasını değiştirdikten sonra yine yazdı. Ben .... yeni numaram diye. Şimdi anlamadığım böyle bi durumda ne yaparsınız. Cevap vermedim. Bayram da yine yazmış. Ona da cevap vermedim. Kaydetmedim de numarasını. Eşim telefonlarımı kontrol etmez. Mesajlarıma asla girmez. Ki girse de rahatsız olunacak bi durum yok. Mesajları siliyorum. Bir kere daha yazarsa engelleyeceğim.Tahminim sevgilisi de var. Sevgilisini seven biri böyle saçmalıklara neden girer. Sizce düşündüğü ne?
Engellemedim canım istemedi. Engellemenin, önemsemek olduğunu düşünüyorum . SevgilerEngellemek için neden 3 kere yazması gerekiyor?
Bir kez daha yazmasını beklemez ilk mesajında engellerdim. Ne düşündüğünü de sorgulamazdım çünkü umrumda olmazdı.8 sene evvel kapanmış bir konu ben henüz o sıralar 18 yaşındayım ve 8 ay sürmüş bir filört. Kendisi tanınmış bir kişiydi şehir içerisinde. Bir takımın alt yapısında oynuyordu. Fakat o zamanda hareketleri ve kafamın uyuşmadığını anladığım için ayrılmıştık. Sevdiğimi sandığım için de bi kaç ay üzüntü duymuştum. 2 sene sonra da eşimle tanışıppp, 3 senelik birliktelikten sonra evlenmiştik. Ben eski sevgilime nefret yada sevgi veya merak duygusu hissetmiyordum. Numarasını vs de silmiştim. Fakat o eşimle nişanlandığım bir dönem yazmıştı evleneceğimi söyleyip bir daha sakın yazmamasını söyledimmm. Daha sonra yeni dönemde bi kaç ay olmuş olacak ki numarasını değiştirmiş numara değiştirmek yeni bir başlangıç olarak düşünsem de , ona göre değil sanırım. Evlendiğimi biliyor mu bilmiyorum, blöf yaptım sandı belki de. 8 sene sonra numarasını değiştirdikten sonra yine yazdı. Ben .... yeni numaram diye. Şimdi anlamadığım böyle bi durumda ne yaparsınız. Cevap vermedim. Bayram da yine yazmış. Ona da cevap vermedim. Kaydetmedim de numarasını. Eşim telefonlarımı kontrol etmez. Mesajlarıma asla girmez. Ki girse de rahatsız olunacak bi durum yok. Mesajları siliyorum. Bir kere daha yazarsa engelleyeceğim.Tahminim sevgilisi de var. Sevgilisini seven biri böyle saçmalıklara neden girer. Sizce düşündüğü ne?
Konu açmak da önemsemek, size de sevgiler.Engellemedim canım istemedi. Engellemenin, önemsemek olduğunu düşünüyorum . Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?