ilk oncelikle nasil ayrildiginiza bagli sevgi bazi seyleri asamaz siler atar ayrilirken hayatina 2 ayda yeni birini almis bile olabilir . Inadindan da yapiyo olabilir erkeklere pek akil sir erdirilemez
Seven insan ayrılmaz bikere bunu bil .[/QUOTE
ilk oncelikle nasil ayrildiginiza bagli sevgi bazi seyleri asamaz siler atar ayrilirken hayatina 2 ayda yeni birini almis bile olabilir . Inadindan da yapiyo olabilir erkeklere pek akil sir erdirilemez
Seven insan ayrılmaz bikere bunu bil .
Bende kesinlikle katılıyorum ama ne olursa olsun ayrilmazmi diyosun seven erkek bunaldım ciddi ilişki istemiyorum dermi ? Ve nasıl biranda silip atar arkasına bile bakmadan ben bitirdiğim zaman dönüp arkama bakmam dedi ve yazdığım mesajlara yazma bana musait değilim okuyamam vs diye cevap verirmi seven insan sogurmu ?
İşte canım diyorum ya sevmemiş seni .sevse ne olursa olsun ayrılmaz sen hala seven insan bunu bunu yapar mı diyorsun .tabikide yapmazBende kesinlikle katılıyorum ama ne olursa olsun ayrilmazmi diyosun seven erkek bunaldım ciddi ilişki istemiyorum dermi ? Ve nasıl biranda silip atar arkasına bile bakmadan ben bitirdiğim zaman dönüp arkama bakmam dedi ve yazdığım mesajlara yazma bana musait değilim okuyamam vs diye cevap verirmi seven insan sogurmu ?
İşte canım diyorum ya sevmemiş seni .sevse ne olursa olsun ayrılmaz sen hala seven insan bunu bunu yapar mı diyorsun .tabikide yapmaz
Seven insan bunların hicbirini yapmaz tabikide sevmemis gayet net
Seven insan bunların hicbirini yapmaz tabikide sevmemis gayet net
Evet bazi erkekler gercekten cok gamsiz kendinden baska kimse umrunda degil isine geldigi gibi davranir boyle insamlardan uzak tutsun allah. Takma fazla kafana canim hayat boyle iste bi var bi yokİşte insana en çok dokunan da bu seviyomus gibi gösterip aslında sevmeyenler..Elimi tutan adam şimdi nerede 2 ay geçti kayip.Bunu yapan 28 yaşında bir adam çocuk değil.Ve bu kul hakkına girmektir.Bu yüzden diyorum ki asla mutlu olmasın..Ve aynı şeyleri oda yaşasın..Okadar iyi anlasiyodukki arkadasken bazen sevgili olmak herşeyi mahvediyo..Birde Akrep burcu dipnot çok zor bir insan
Iste ne kadar fedakarlik yaoarsan o kadar umursanmazsin. Sen verdigin degeri bu kadar belli etmekle yapmissin hatayi. Erkekler kadir kiymet bilen varliklar degil anlayalim artik sunuSeviyorum diyip aslında sevmeyenler ve bunu yapan 28 yaşında bir insan..Elimi tutan..Sonrada ben yapamıyorum sen beni bunaltiyosun ciddi ilişki istemiyorum ve ben artık istemiyorum dedi gitti.. Ayrıldıktan sonra arkadasiyla konuştum dertlestim ona yazdım ama hep tersledi..Ne kadar hatalı olursam olayım insan uzemez bukadar..Arkadasida birak o üzülsün kaybettgine senin gibi seveni zor bulur birdaha dedi ve ben 10 ay boyunca çok cabaladim.. Yağmur çamur dinlemedim ayağına gittim tatilimi yarıda boldum istanbula geldim ama o bunaltiyosun hep aynı şeyler hep aynı sorun diyip bitirdi bu ilişkiyi.. Sonuç heryerden engelliyim.
Iste ne kadar fedakarlik yaoarsan o kadar umursanmazsin. Sen verdigin degeri bu kadar belli etmekle yapmissin hatayi. Erkekler kadir kiymet bilen varliklar degil anlayalim artik sunu
Gercekten sevdigi biri girer belki hayatina. Sonra da terkedilirse belki anlar. Yine de uzulecegini ya da pisman olacagini pek sanmiyorum. Emin ol bizim dusundugumuz ince seylerin 3 te 1 ini bile dusunmuyor onlar. Kendini yipratmaya degmez guzelim hayat devam ediyor guzel seyleri gormeye calisÇok doğru soyluyosun.. Fedakarlık yapsanda bir hatanda sılip atıyorlar seni kolayca..Sence pişman olurmu birgün ne biliyim belki kötü şeyler yasarsa anlar beni..
Evet bazi erkekler gercekten cok gamsiz kendinden baska kimse umrunda degil isine geldigi gibi davranir boyle insamlardan uzak tutsun allah. Takma fazla kafana canim hayat boyle iste bi var bi yok
Gercekten sevdigi biri girer belki hayatina. Sonra da terkedilirse belki anlar. Yine de uzulecegini ya da pisman olacagini pek sanmiyorum. Emin ol bizim dusundugumuz ince seylerin 3 te 1 ini bile dusunmuyor onlar. Kendini yipratmaya degmez guzelim hayat devam ediyor guzel seyleri gormeye calis
Allah askina birak aramasin arasa ne olucak hicbisey yokmus gibi konusabilcek misin ? Belki daha da seni uzucek seyler soylicek. Gecmiste biseyler yasadi ben dengesizim diye birsey olamaz. Gecmisin intikamini senden almak gibi birsey bu. Asla izin verme buna. Unutursun zamanla zaten bak bende 2 senelik iliski yasamistim zor oldu ama su an hiiic umrumda degil biri gider biri gelir ve hayat devam ediyor bunlar olsun hayat felsefenAllah çok büyük ya uzersen biryerden gösteriyo insanlara.Dua ediyorum devamlı mutlu olmasın diye.