Eski sevgili yazınca ve sen cevap verince sonrasında neden umursamaz davranır?

Bu ne ya, mal beyanı mi yapmış?
Asgari ücret zammı ile beraber her şeyin fiyatı artacağı için şimdiden almış işte hazır ev varken. Sen girersen sen varsın, olmadı annesi yenisini bulur. Çok da dert değil , adam koymuş kafasına evlenir yakında biriyle
Sana küfür eden adamla ne işin var? Şöyle mi yaptı, böyle mi düşündü...hiç de empati kurmaya gerek yok. Kız arkadaşına küfür eden adam malın önde gidenidir, onla empati bile kuracak kadar küçülemem.
Yerinde olsam mesaj atıp cevap icin dakika sayacağima "yeni yıl zamları gelmeden almakla iyi etmişsin, ben de saç kurutucu aldım , ayakkabı aldım, bir de anneme airfryer aldım" yazardım

"Sorduk mu?" deseydin .. "Burada beni ilgilendiren birşey yok, bak işine hadi gülüm yandan yandan" diyeceksin.Öküzün trene baktığı gibi bakakalacak..

instda görüştüğü başka biri watsapta görüştüğü başka biri reelde görüşüğü başka biri vardır umursamıyor gıbı mesajına geç dönüş yapıyorsa umursamıyordur adam senı cebınde tutuyor faydalanabilmek için senden bitmiş adı üzerinde ex-eks(ölü)

Yok çalışıyor akşama doğru saniyesinde cevap veriyordu baya yazdı iki üç saat kadar sonra internetini kapatıp uyumuş galiba bilmiyorum neyseki engelledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…