Yaşadıklarını zamanında ben de yaşadım su an okuyunca kendimi gördüm .. ah ah ne salakmisim diyorum şimdi ama o zamanlar öyle değildi gözüm dilim bağlanmış gibiydi .. benim 2,5 yıl sürdü aynı dediğin gibi o yazınca konuşuyorduk kendisi isterse görüşüyorduk.. instagramdan bir sürü kızı takip ediyordu telefonunu bir ara karıştırdığımda kızlara attığı mesajları gördüm sustum bir şey diyemedim kavga eder ayrılırız diye görmezden geldim eve geldim ağladım günlerce .. sonra bir an da karar verdim sosyal medya hesaplarımı kapattım telefon numaramı değiştirdim kesinlikle ne instagram hesabına ne de başka hesabına girip bakmadım napiyor vs diye.. evet çok zorlandım ama sonunda başardım onu hayatımdan tamamen çıkardım.. ortak arkadaşlarınız varsa onları bile engelle ne haber gelsin sana ne de tek bir foto gör.. bunu kendi hayatın icin yapmalısın şimdi yapmazsan ilerde daha çok zorlanacaksın ona degil kendine bir şans ver o şansı sen daha çok hakediyorsun ve şuna emin ol ki o tarz adamlar kimseyle mutlu olamıyor.. su an 2 yıllık evliyim elhamdulillah mutluyum arkadaşım sen de o gücü kendinde bul Allah’a sığın .. yolun açık olsun