Herkese merhaba, 7 yıllık aşk hayatımın ardından bir sonuca ulaşamayıp çaresizce size geldim... Çok seviyordum ve çok seviyorum sebebini inanın bilmiyorum. Gamzesi, gülüşü, sesi.. Yıllardır sürekli olarak ayrıl barış ilişkisi içindeydim. Yaptığım espirilere gülmez, sorduğum soruları beğenmezse tersleyen bir karaktere sahipti. Her canı sıkıldığında ya da onun tabiriyle canını sıktığımda bana bu son olsun birdaha tekrarlarsan geri dönüşü olmaz deyip sürekli azalardı ve sinirlendiğinde günlerce yazmazdı. Ukraynaya giderdi gitme dediğimde beni bunaltma bu son uyarım sana diye terslerdi. 3 yılın ardından o askere gitti normal askerlik süresince bekledim onu gelmesine son haftalar kala tartıştık basit konulardan ve bana yazmadı bende ona yazmadım annesiyle konuşuyorduk ve ona yazmayacağımı askerden döndüğünde sakin kafayla bana yazmasını bekleyeceğimi söyledim.Annesi destek oldu bana.Askerden döndü ve yabancı kızlarla sosyal medyadan paylaşımlarını gördüm kahroldum.Yinede sustum aradan 3 ay sonra ben onu aradaım ve bana hayatında kimseyi istemediğini söyledi bundan 1 ay sonra ilişkisi olduğunu öğrendim.Ama o ilişkisine de son verdi ve 2 aydır konuşuyoruz. Kendisi bana yazdı fakat tartışmalarımız gram azalmadı her tartışmasında ilişkim biteli 3 ay olmuş gibisinden terliyor beni. Bel altından konuşmaya çalışınca sorun olmuyor ama ben buluşalım deyince sürekli ya ailemin yanında olmam gerek diyor ya da işlerim çok yoğun diyor.Ama kendisi istediği zaman buluşalım diyebiliyor. Tamam bunları bilip de devam etmek salakça farkındayım ama o öyle kolay olmuyor işte kalp bu canım acıyor ne yapayım siz söyleyin, lütfen? Sadece düşüncelerinizi merak ediyorum.