eski sevgili,ne yapmalı?

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
Kafam o kadar karışıkki size anlatmak istiyorum biraz uzun ama,okursanız çok sevinirim :) benim bir buçuk yıl önce çıktığım biri vardı (batu)1 ay kadar çıkmıştık ve mesafeli bi ilişkiydi türkiyede derece yapıp istanbula yatılı okumaya gitmişti bense ankaradaydım geliyodu ankaraya arada ve bi ortak arkadaş(tuğçe)aracılığıyla tanışmıştık,o kadar iyi anlaşıyoduk ki ilk aşkımdı belki de ondan sonra ilişkilerim oldu ama hep onu aradım herkesin onun gibi olmasını istedim bu kadar vakit geçmesine rağmen hala anıları aklımdaydı,uzun bi zaman değildi belki çıktığımız süreç çoğunuz bunu yargılayabilirsiniz benim için farklıydı o :) mesafeden dolayı ayrıldık ben çok üzüldüm günlerce aylarca..ayrıldıktan sonra benim üzülmemem için çabaladı yazdı konuştuk ve şu ana kadar hiçbi kötülüğünü görmedim onun belki korktu bilmiyorum ama diğer ilişkilerimde hep kişiliklerinde sorun çıkardı erkeklerin.neyse bu kısmı çok uzattım gelelim ki geçen yaz ben buna msnden yazdım arkadaşça ayrılmıştık zaten işte hiç yazdığın yok filan diye o da sanki sen yazıyosun da bana sitem ediyosn dmi filan demişti işte konuşmuştuk biraz sonra arada konuşalım filan demişti ama bi daha kendisi hiç yazmamıştı ve aradan bi yıl geçti bu mayıs ayında o ortak arkadaşımızın doğum günü vardı ve eski sevgilim buluşmaya gelmişti,ben çok değiştim bi buçuk yılda hem kişilik hem dış görünüş olarak beni ilk gördüğünde şaşırıp kaldı o gün biraz kalabalık bi arkadaş ekibi vardı ama arkadaşlar sağolsunlar hep benim konumu ortada döndürdüler,bu da sürekli benim konularımla ilgilendi aslında dinlememezliğe yatıp birden kafasını çevirip konuya yorum filan yaptı bu arada doğum gününe gelenlerden biri bana yazan bi tip ve batunun benim eski sevgilim olduğunu öğrenmiş galiba sürekli batuya saçma saçma şeyler söyledi hatta Ozgebym'ın selamı var filan diycekti ben dirsek geçirdim filan ve benim yanımda oturduğu için baya dikkat çekiciydi. benim gözlerimin içine baktı giderken sadece bana görüşürz diyip el salladı filan neyse bu böyle geçti ve iki gün önce ben ortak arkadaşımz ve benm bi arkadaşım ve o meşhur insan tamamen tesadüf sonucunda görüştük ve bi saat beraber oturduk bu buluşmada olanlar beni çok mutlu etti onları anlatmak istiyorum ve yorumlarınızı merak ediyorum :) öncelikle biz tuğçeyle sabah buluşucaktık sonlar onlar batuyla doğum gününe gidiceklerdi ama batu erken geldiği için beraber bi buluşma oldu tuğçe benle telefonda konuşurken adımı söyledğinde batunun yüz ifadesi inanılmaz değişmiş hayatımda o ifadeyi unutamam diyo tuğçe :) sonra biz geldik oturduk ve bu sefer cidden mükemmel bi ortam var çünkü batunun öyle yanında bi erkek arkadaşı yok bizimle konuşmak zorunda ve sürekli bi biçimde benim tarafa dönük tam arkamdaki duvarda karikatürler vardı sözde onları okuyo yani umarım sözdedir.tuğçeyle de sürekli biz sataşıyoruz dikkat çekmek için bana laf sokuyo filan bu sırada da batu sürekli tuğçeye laf sokup benim avukatlığımı yapıyo mesela biz tuğçeyle kampa gidicez ondan konuşuyoruz tuğçe şampuanını benim valize vermeye çalışıyo ben de git işine kızım filan diyorum batu da ordan kendin götürsene yaa filan diyo mesela bi yerde de komik gelebilir belki ama :) böreğimi aldı tuğçe işte bunun içinde biberin ne işi var filan diye bana bakarak gıcık ediyodu ordan batu niye olamaz mı filan diye girişti hani kendim abartıyorum diycem ama bütün arkadaşlarımın dikkatini çekmiş sürekli seni savundu senin tarafa dönüktü filan dedi bazen bana dönüp işte sorular sordu ben tuğçeyle konuşurken kendi aramızda bi şey olmasına rağmen o ne filan diye sordu işte ben salsa yapmıştım ondan filan konu açıldı neyse giderken sadece bana döndü gülümsedi görüşürüz dedi ve gitti doğm g.nü olan arkadaşının(oğuz) yanına sonra tuğçe işte siz de gelin kutlayıp gidin dedi biz tekrar gittik yanlarına kutladık geri döndük ve sonra tuğçeye dediklerini anlatmak istiyorum öncelikle oğuza işte bak eski sevgililerinle konuşmaya devam ediceksin ben nasıl selam verdim demiş,sonra tuğçe batuya sen benm hiç ark.larımı tanımıyosun demiş o da 3 tanesini tanıyorum demiş işte beni söylemiş diğerleri de benm ark.ım zaten tuğçe de diğerlerinin ismini bilmek tanımak değildir demiş batu da Ozgebym'ı tanıyorum ama demiş tuğçe de hayır tanımıyosun çok değişti o demiş batuda evet farkettim salsa filan da yapıyomuş tarzı bi şey demiş,sonra taa mayıstaki tuğçenin d.gününü açmış iki erkek vardı ya çok salaklardı demiş tuğçe de özellikle biri demiş o da hangisi demiş karşında oturan demiş(bana yazan) batu da evet o çok gerizekalıydı demiş bilmiyorum heralde içine oturmuş aradan o kadar süre geçmesine rağmen..şimdilik hatırladığım bunlar ama buluşmaları sanki o ayarlamış gibiydi hani sürekli o benimle ilgilendi bana bakışlar attı beni savundu sonra tuğçeye bunları demiş bilmiyorum bi garip oldum ne yapsam bilemedim bi akıl verin bana :26:

canım hangi knouda kafan karışık ki? belli ki sen hoşlanyıorsun ve o da ilgili gibi anlattıklarından. zaten olacağı varsa bir şekilde döner dolaşır ve başlar bir şeyler aranızda :) soğuk durma sen de ki durmuyorsundur zaten, her şey yolunca bence :)

öyle olmasını istiyorum :) ama işte onun yazması lazım galiba.. bunu nasıl yapıcam bilmiyorum of..

Tabi ki sen yazabilirsin :) Ben ilişkilerde her şeyi karşıdan bekleyen bayanların erkek arkadaşlarına çok üzülürüm... Hep o mesaj atsın demek olmaz sen at bir kere o devamını getirmezse o zaman düşünürüz...
peki ben mi yazmalıyım?:44:

peki şey yapsam geçen yaz işte ben yazdığımda arada konuşalım demişti ya onun ben de sohbet kaydı var onu kopyalayıp tanıdık geldi mi yazsam nasıl olur? ya bi de onun benden etkilendiğinden emin olamıyorum pek cesaretim yok o yüzden..

Ahh çok yanlış düşünüyorsun bence.. Sen 'eski aşkıyla' arkadaş kalabilmiş nadir arkadaşlarımızdansın. Konuşman sadece 'sevgili' olmanızı göstermez ki... İki arkadaş gibi konuşmak isteyebilirsin, yazarsın. Sohbetler illa senin düşündüğün anlama gelmez. Kendini çok kasıyorsn, üzüyorsun. Rahat ol biraz.

Bence hiç geçen seneyi karıştırma. Sohbet kaydımı mı tuttun der başka yönlere çeker senin ona ilgin olduğunu anlar vs... O yüzden konuşamıyoruz, sela sabah ta yok, selam, merhaba yazabilrsin. Bunlar çok arkadaşça tabirler. Sen ona olan ilgini, heyecanını belli etme yeter. İstediğin başka bir şey olursa da yaz buradan cevap vereceğim ben Hadi hayırlısı inşallah!

öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim :) şimdi yazsam mı karar veremedim bu cumartesi onun en yakın arkadaşlarıyla kampa gidiyoruz bi haftalık bu arada da kendisi tatile gidiyor sonra ben dönüyorum ama ortak arkadaşımız hemen dönmüycek bi 2 hafta sonra dönücek o zaman bi buluşma ayarlanablr acaba buluşmayı mı beklesem yoksa yazsam mı,eğer tekrar yazmama riski var bunu nasıl göze alıcam bilemiyorum

Mesaj şansın varsa kampta değerlendir, yoksa kamptan dönünce yaz buluşmaya kadar aranızda bir iletişim olsun. Buluşma da da konuşursunuz işte. Hatta bir konu bul üzerinde tartışabileceğiniz buluşma da da konuşursunuz:)

ben kamptayken o da tatilde olduğu için cevap vermeyebilir hani öyle telefonuyla pek ilgilenen biri değil,şimdi cevap vermezse ben iyice sinir olurum kampa onun yakın arkadaşlarıyla gidiyoruz o da gelicekti ama başka programıyla çatıştı aslında yakın arkadaşları olması benim için çok büyük şans ,aram zaten onlarla iyi bi de kampta iyice iyi olur diye düşünüyorum,şimdi ne yapsam kafam karıştı cevap veremeyebilir bu riski göze almalı mıyım sizce :44:

Atma o zaman kampta atma buluşmadan önce internette konuş

Kardes ne kadar teferruata girmissin boyle aman Allah'im:))
zamane gencligi iste:)

Bence, eger seni istiyor olsa arar sorardi, demekki istemiyor.
Unut gitsin :)

Kardes ne kadar teferruata girmissin boyle aman Allah'im:))
zamane gencligi iste:)

Bence, eger seni istiyor olsa arar sorardi, demekki istemiyor.
Unut gitsin :)

öncellikle çok teferruata girdiğimi söylemişsiniz belki öyle ama bu sizlerden daha net ve yardımcı cevap alabilmek içindi eğer öyle düşünüyorsanız okumayabilirdiniz :) ikinci olarak da bir buçuk haftadır her gün konuşuyoruz ve aramız çok iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…