Eski sevgili meseleleri

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
2 aydir flörtleştiğim biri var 1 kez buluştuk 2. Buluşma bu hafta sonu olucak. Birbirimize itiraf ettik yani hoslandiğini soyledi bende ayni sekilde, ilgi gösteriyo kiskaniyo falan iste flört aşamasında olan kıskançlıkları bilirsiniz. Ama ben kendisine güvenmiyorum beni sevdiğini söylüyo falan ama twitterdan gecmisle alakalı tweetleri favlıyo bu durum eski sevgilisini düsündüğü acaba hala ondan mi hoslaniyor diye düsündürüyor beni icimde kalmamasi icin sordum bak eğer unutamadiğin biri varsa bana dürüst ol söyle bosu bosuna beni oyalandirma o da olsa gider ona yazarim onunla konusurum senle değil bu sebeble kavga etmistik. Dün de ben gecen sene ve ondan önceki senelerde 15 kiz ile cikip bazilari ile yattiğini ogrendım sureklı ayrılan o kendisinden büyük kisiyle bile cikmis sok oldum. Bana hep diyodu gecmisi acma sevmiyorum diye ama ben böyle bilmiyodum, arayip konustuk iste bana zamani gelince soyleceğini soyledi. Yaptim iste hatalar dedi ne desen haklısın dedi. Bu sene 4-5 aydir sevgilisinin olmadiğini soylemisti iste sonra benle tanisti ama henüz sevgili değiliz. Gecmis konulardan cok rahatsiz oldugu belli, dün cok üstüne geldim keske cikmasaydin karsima iğrencsin sen diye sonra bugun baya pisman oldum mesaj falan atmadi hic. Ama dün artik sen varsin gecmis bitti falan hicbirsey soylemiyor odun resmen iyice sinirlendim bi kizi sordum neden ayrildiklarini kac ay birlikte oldugunu soyluyor saka gibi. Yaptim bi hatalar dese de yapan bu senede yapar... Bide kizlar cok güzel kiskanclik yaptim biraz onlara bakan biri bana nasıl bakti ki o kadar güzel değilim. Daha oncede güven sorunu yüzünden kavga ettik bana inandirmicam artik seni yoruldum falan dedi. Her kavgada o arar mesaj atar ben de alttan alirim bugun hic mesaj atmadi ne yapmaliyim ya bide hislerim asiri kuvvetlidir ben eski sevgilisini unutamadiğini düsünüyorum cunku gecmis konulari actiğimda sürekli sert cikiyo, bana biri acsa o kadar sert cikmam gecmis gecmiste kalmistir ama ona göre acitiyosa gecmis demekki gecmemis sizce ne yapmalıyım mesaj da atmadi

Bu düşüncelerle kendi kendini yiyeceğine yol yakınken ayrıl arkadaşım.
Güven yoksa sevgi yok.
Şüphe varsa daima huzursuzluk var

Böyle bir adama güven olur mu yahuu kaç hemen kaç kurtar kendini

benim icin gecmis gecmiste kalmisdir diyorsun ama diger yandanda durmadan adamin gecmisini kurcaliyorsun
yazdiklarinda durmadan celiski icerisindesin, bi cok örnek var buna

simdiden bu kadar kendini yiyip bitirecegine, güvenebilecegin birini al hayatina

Evet ama böyle biri olmadiğini söylüyo o zaman yaptiği hatalardan da pisman şuan konustugu tek kiz benim ona güvenmem îcin elinden herseyi yapiyor fakat bu durumdan sonra iyice güvenim sarsildi
köprüyü geçene kadar ..ya dayı denir bilirsin

güvenini kazanacak sonrası malum

Her insan hata yapar belki gercekten beni seviyor birilerinizde olumlu seyler yazin ama sevse niye mesaj atmiyo ama cok üstüne gittim ama 2 sene de 15 kizla cikilir mi be insaf

Her insan hata yapar belki gercekten beni seviyor birilerinizde olumlu seyler yazin ama sevse niye mesaj atmiyo ama cok üstüne gittim ama 2 sene de 15 kizla cikilir mi be insaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…