- 24 Haziran 2014
- 217
- 31
- Konu Sahibi aysegguuul
2 aydir flörtleştiğim biri var 1 kez buluştuk 2. Buluşma bu hafta sonu olucak. Birbirimize itiraf ettik yani hoslandiğini soyledi bende ayni sekilde, ilgi gösteriyo kiskaniyo falan iste flört aşamasında olan kıskançlıkları bilirsiniz. Ama ben kendisine güvenmiyorum beni sevdiğini söylüyo falan ama twitterdan gecmisle alakalı tweetleri favlıyo bu durum eski sevgilisini düsündüğü acaba hala ondan mi hoslaniyor diye düsündürüyor beni icimde kalmamasi icin sordum bak eğer unutamadiğin biri varsa bana dürüst ol söyle bosu bosuna beni oyalandirma o da olsa gider ona yazarim onunla konusurum senle değil bu sebeble kavga etmistik. Dün de ben gecen sene ve ondan önceki senelerde 15 kiz ile cikip bazilari ile yattiğini ogrendım sureklı ayrılan o kendisinden büyük kisiyle bile cikmis sok oldum. Bana hep diyodu gecmisi acma sevmiyorum diye ama ben böyle bilmiyodum, arayip konustuk iste bana zamani gelince soyleceğini soyledi. Yaptim iste hatalar dedi ne desen haklısın dedi. Bu sene 4-5 aydir sevgilisinin olmadiğini soylemisti iste sonra benle tanisti ama henüz sevgili değiliz. Gecmis konulardan cok rahatsiz oldugu belli, dün cok üstüne geldim keske cikmasaydin karsima iğrencsin sen diye sonra bugun baya pisman oldum mesaj falan atmadi hic. Ama dün artik sen varsin gecmis bitti falan hicbirsey soylemiyor odun resmen iyice sinirlendim bi kizi sordum neden ayrildiklarini kac ay birlikte oldugunu soyluyor saka gibi. Yaptim bi hatalar dese de yapan bu senede yapar... Bide kizlar cok güzel kiskanclik yaptim biraz onlara bakan biri bana nasıl bakti ki o kadar güzel değilim. Daha oncede güven sorunu yüzünden kavga ettik bana inandirmicam artik seni yoruldum falan dedi. Her kavgada o arar mesaj atar ben de alttan alirim bugun hic mesaj atmadi ne yapmaliyim ya bide hislerim asiri kuvvetlidir ben eski sevgilisini unutamadiğini düsünüyorum cunku gecmis konulari actiğimda sürekli sert cikiyo, bana biri acsa o kadar sert cikmam gecmis gecmiste kalmistir ama ona göre acitiyosa gecmis demekki gecmemis sizce ne yapmalıyım mesaj da atmadi