Eski sevgili ile karşılaşma ?

esen4040

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
19
0
1
28
selam herkese
geçen gün kuzenlerimle avm ye gittik eski sevgilimle karşılaştım beni görünce çocuk baya bir şaşırdı falan neyse biz yolumuzu değiştirdik başka mağazaları falan dolaştık sonra avm de giddik bi kafeye oturduk bi baktım eski erkek arkadaşım karşı masada çocuk sürekli beni izledi gözlerini benden alamadı falan neyse işte ayrıldıktan sonra facebook twitter whatsapp falan her yerden engellemişti beni şimdi engellerin hepsini geri kaldırmış ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ???

Eski sevgiliden bi cacık olmaz yeni manita yap

Bana göre ben aynı ben değişen hiç bir şey yok

Belki fark etmediğiniz bigüzellik gelmiştir.Yada ayrıldıktan sonra ilkkez karşılaştıysanız görünce aşkı depreşmiş ayrılık zor gelmiştir falan.Olağan duygusal çalkantılar yani.Engelleri kaldırmakla olmaz istiyosa kendi yazsın sen bırak.

selam herkese
geçen gün kuzenlerimle avm ye gittik eski sevgilimle karşılaştım beni görünce çocuk baya bir şaşırdı falan neyse biz yolumuzu değiştirdik başka mağazaları falan dolaştık sonra avm de giddik bi kafeye oturduk bi baktım eski erkek arkadaşım karşı masada çocuk sürekli beni izledi gözlerini benden alamadı falan neyse işte ayrıldıktan sonra facebook twitter whatsapp falan her yerden engellemişti beni şimdi engellerin hepsini geri kaldırmış ne yapmaya çalışıyor bu çocuk ???
aşkı depreşmiş belli ki

Belki fark etmediğiniz bigüzellik gelmiştir.Yada ayrıldıktan sonra ilkkez karşılaştıysanız görünce aşkı depreşmiş ayrılık zor gelmiştir falan.Olağan duygusal çalkantılar yani.Engelleri kaldırmakla olmaz istiyosa kendi yazsın sen bırak.
Hayır ayrılalı 9 ay falan oldu ayrıldıktan sonra sürekli karşılaştık ne ben bile isteye ne de o neyse bundan en son 3 ay önce karşılaşmıştık

neden ayrılmıştınız ki
Anlaşamadık ya olmadı onunla bizde ayrıldık daha doğrusu şöyle anlatayım biz normal bi şekilde mesajlaşıyorduk bu bana durduk yere ya bişe sorucam dedi bende sora tabi dedim mesela sen evlenene kadar kaç kişiyle beraber olursan evleneceğin kişide o kadar kişiyle beraber olur yazdı sence bu doğrumu dedi bende bunu yanlış anladım eşşek kafam ve bitirdim sonra bu konuyu din kültürü hocama sordum evet doğru sen ne kadar temiz olursan evlendiğin kişide o kadar temiz olurmuş dedi kuranda da yazıyormuş hatta

selam herkese

Belki de seni unutmuştu, görünce tekrar hatırladı. Hatırlayınca da şu kızın engellerini kaldırayım bakayım dedi. Öylesine olabilir, engellerini kaldırarak senin de dikkatini çekmek istemiş olabilir, sana ulaşmaya çalışabilir bunun için yapmış olabilir. Ama dediğim gibi hiçbir sebebi de olmayabilir, tamamen öylesine. Yakında çıkar kokusu. Eğer geri dönmesini beklediğin bir eski sevgilisiyle bu hareketinden pek umutlanma derim, zaten sana ulaşacak olsa karşılaşmanızın üzerinden fazla beklemez ulaşmak için.

Anlaşamadık ya olmadı onunla bizde ayrıldık
valla dönüşü olmayan sebepler vs yoksa dediğim gibi olmuştur seni engellemesi nasıl ki benden uzak dur demek oluyosa engelleri kaldırmasıda bi msj niteliğinde bence

Back
X