Eski sevgili geçmiş olsun mesajı

Sanem

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
185
72
18
1 aydır görüştüğüm biri vardı işi gücü olan eğitimi de iyi olan biriydi. Yani dış görünüş olarak da fena değildi. Ama mesela görüşmek istiyor, buluşmaya geç kalıyordu sürekli beni bekletiyordu, yan yanayken doğallık adı altında küfürlü konuşuyordu rahatsız olduğumu söylediğimde doğallıktan bahsediyordu. Yani benden hoşlandığını biliyordum ama yanımdayken de başka kızlardan mesaj geliyordu instagram vs. Arkadaşım tabi ki olacak diyordu ama içim rahat etmedi. Ayrıca onunlayken kendimi çok rahat hissetmiyordum bi gerginlik oluyordu bende normalde çok neşeli biriyim. Ama onun yaptığı işler,ailesine karşı tutumu sorumluluk bilinci falan hoşuma gidiyordu yapmacık kibarlardan değildi dobra birine benziyordu. Fakat günlük telefonda konuşmamız 1-2 kez mesaj da sabah akşam bilemedin 3 kez oluyordu. Bazı şeylerin zamanla olduğunu söylese de benden 6 yaş büyük belki de ben daha heyecanlı ilgili biri olmasını bekledim. Sonra ben biraz soğuk davrandım o da düzeltmek için uğraşmadı. En son napıyorsun tarzı bir mesajına görüşmek istemediğimi mutlu olmadığımı söyledim. Cevap vermedi mesajıma. Bi kaç gün sonra covid oldum ve geçmiş olsun diye mesaj atmış bana . Ben de sağol dedim geçtim. Yani anlamadığım şey beni önemsedi mi önemsemedi mi. Ne yapmaya çalıştı Farklı alternatifleri mi vardı bilmiyorum. Şuan iyiyim ama bi yandan acele mi ettim diye düşünüyorum bazen. Acaba mesaj atsam mı diyorum sonra iyice değersiz hissettirir diye vazgeçiyorum. Hem eskisi gibi olacaksa öyle ilgisiz, olmasın diyorum. Benimle görüşmek istediğini biliyorum ama bu tarzını bırakması lazım. Sizce ne yapabilirim

Sanırım ilgisiz bir tip. Benzeri başıma gelmişti. Bi müddet sonra yanlış ki ne yanlış kişi olduğunu anladım direk uzaklaştım. Sanki seni cepte tutuyormuş gibi geldi, hani olsanda olur olmasada. Bence kendinizi rahat hisssetmiyorsanız salın gitsin

Devam etseniz de bu hep boyle gidecek. Mutluluk hissetmediginiz bir iliskiyi zorlamanin bir anlami yok. Hem dogallik adi altinda sevgilisinin yaninda kufurlu konusmak.. ne biliyim.... hic hos degil, hic cekilir birsey degil. Kufurlu konusmasi tum iyi taraflarini gotururdu benden mesela.

Sanırım ilgisiz bir tip. Benzeri başıma gelmişti. Bi müddet sonra yanlış ki ne yanlış kişi olduğunu anladım direk uzaklaştım. Sanki seni cepte tutuyormuş gibi geldi, hani olsanda olur olmasada. Bence kendinizi rahat hisssetmiyorsanız salın gitsin
ilgisiz diyemem tamamen ama ilgi odağında işi ve ailesi var. anlayış göstermesi zor biri olduğunu kendi de biliyor. bana sıcak gelen doğal tavırlarıydı ama sürekli acabalarla da devam edemezdim çünkü saçma bir ilişki yaşamak istemiyorum. onun beklediği sanırım zamanla gelişen kendisine sabır gösteren biriyle olmak ama benim de vaktim değerli sürekli onu bekleyerek sinir olarak geçirmek istemedim dediğin gibi zaman geçtikten sonra anlamaktansa yolun başında bırakayım dedim

Başlığa bakınca sevgili bekliyor insan konuya girince 1 ay konuşulmuş flört var...
Geçmiş olsun. Bakın biz de geçmiş olsun yazıyoruz tanımayız etmeyiz sizi. Yani umursamakla alakalı değil.

Devam etseniz de bu hep boyle gidecek. Mutluluk hissetmediginiz bir iliskiyi zorlamanin bir anlami yok. Hem dogallik adi altinda sevgilisinin yaninda kufurlu konusmak.. ne biliyim.... hic hos degil, hic cekilir birsey degil. Kufurlu konusmasi tum iyi taraflarini gotururdu benden mesela.
evet küfürlü konuşması ve kaba hareketleri bi an soğuttu beni. saçma davranan o ve bunun farkında bile değil. işte bizde hep oluyor sanırım zamanla düzelir güzelleşir diye ümit ediyoruz ama değişmiyorlar

Bazen çok ilgili çok heyecanlı başlayan ilişkiler de bir süre sonra tükeniyor.
1 ay çok kısa bir zaman.
kendi beklentini dile getirmişsin.
Tavrını da koymuşsun.
Artık hiç bir şey yapma.
seni kazanmak için onun çabalaması gerek.
Çaba göstermiyorsa zaten çok da önem vermiyordur.
Seni ikna edene kadar geri adım atma.
Mesaj falan asla yazma.

Başlığa bakınca sevgili bekliyor insan konuya girince 1 ay konuşulmuş flört var...
Geçmiş olsun. Bakın biz de geçmiş olsun yazıyoruz tanımayız etmeyiz sizi. Yani umursamakla alakalı değil.
bence de umursadığından değil iyi niyetli bir geçmiş olsun mesajıydı.

Bazen çok ilgili çok heyecanlı başlayan ilişkiler de bir süre sonra tükeniyor.
1 ay çok kısa bir zaman.
kendi beklentini dile getirmişsin.
Tavrını da koymuşsun.
Artık hiç bir şey yapma.
seni kazanmak için onun çabalaması gerek.
Çaba göstermiyorsa zaten çok da önem vermiyordur.
Seni ikna edene kadar geri adım atma.
Mesaj falan asla yazma.
ben çok net davrandım ona göre benim bu tavrım yaşımın ondan küçük olmasından ani kararlar vermemden kaynaklanıyor. ama öyle değil sürekli beni bekleten yanımda özensiz davranan ve telefonuna şüpheli mesajlar gelen biri.. bence de doğru olan dediğin gibi hiçbir şey yapmamak. böyle sürdüremeyeceğiz dediğimde en azından neden diyebilirdi onu bile yapmamış biri. fazla mı önemsedim acaba. ama işte insan hisseder ya o samimiyet vardı. üstelik şuan görüyorum başka kızları beğeniyor sosyal medyada sürekli. onlara vakti var demek ki diyorum. bence onun da acabaları çoktu ve alternatiflerden de olmak istemedi. zaten istese çaba gösterirdi haklısın, yaşayıp göreceğiz şimdi ben mesaj atsam hem bırakıp hem vazgeçemeyen olarak daha önemsizleşirim gözünde

Sizinle görüşmeye başladıktan sonra, hala başka kızlarla flört eder gibi iletişimde olan adamdan sevgili falan olmaz.
ona göre arkadaş ama insan emin olmak istiyor işte tabi benim de var arkadaşlarım ama şüpheye düşürmem gerekirse gösterirdim

ona göre arkadaş ama insan emin olmak istiyor işte tabi benim de var arkadaşlarım ama şüpheye düşürmem gerekirse gösterirdim
Bakın flört aşaması en tatlı ve erkeğin ilgisinin en yoğun olduğu aşamadır, bu aşamada bile size gerekli özeni göstermeyen adam sizi gerçekten önemsemiyordur, yeni tanıştığı flört ettiği insanın yanında küfür ne demek, tamam insanlar küfür edebilir ama karşısında yeni tanıştığı ya da bu konuda hassasiyeti olan adam varsa dikkat eder, bu karşısındakine saygıdır adamın size saygı falan duyduğu yok.

Bakın flört aşaması en tatlı ve erkeğin ilgisinin en yoğun olduğu aşamadır, bu aşamada bile size gerekli özeni göstermeyen adam sizi gerçekten önemsemiyordur, yeni tanıştığı flört ettiği insanın yanında küfür ne demek, tamam insanlar küfür edebilir ama karşısında yeni tanıştığı ya da bu konuda hassasiyeti olan adam varsa dikkat eder, bu karşısındakine saygıdır adamın size saygı falan duyduğu yok.
bence de bana saygı duymuyor. iyi davranınca böyle yapıyorlar zaten. hiç yüz vermemek gerek böylelerine. ha bi de babası köyden biriyle evlendirmek istiyormuş bana onu söylüyor gerçekten de bana hiç saygısı olmayan biriymiş.

Kafada soru işaretleri bırakan bi ilişkiye başlamak seni üzer canım beraber olduğunuz süre uzadıkça daha fazla yara alırsın.Karşına hayırlı insanlar çıkması dileğiyle inşallah

evet küfürlü konuşması ve kaba hareketleri bi an soğuttu beni. saçma davranan o ve bunun farkında bile değil. işte bizde hep oluyor sanırım zamanla düzelir güzelleşir diye ümit ediyoruz ama değişmiyorlar
Kimse degismez. Ustelik su an tolere ettigin bu davranislar evlenince daha da batar sana. Daha 1 aylik sevgililikte kufur eden adamin kufurleri evlenince o rahatlikla daha da katmerleşir ustelik. Bir an bosluga gelip arasam mi diye dusunceye kapilip kendini hic istemedigin birinin yaninda bulabilirsin. Hazir bitmisken daha iyiye daha guzele bak. Bence bu kaba adami bosver.

Back
X