1 aydır görüştüğüm biri vardı işi gücü olan eğitimi de iyi olan biriydi. Yani dış görünüş olarak da fena değildi. Ama mesela görüşmek istiyor, buluşmaya geç kalıyordu sürekli beni bekletiyordu, yan yanayken doğallık adı altında küfürlü konuşuyordu rahatsız olduğumu söylediğimde doğallıktan bahsediyordu. Yani benden hoşlandığını biliyordum ama yanımdayken de başka kızlardan mesaj geliyordu instagram vs. Arkadaşım tabi ki olacak diyordu ama içim rahat etmedi. Ayrıca onunlayken kendimi çok rahat hissetmiyordum bi gerginlik oluyordu bende normalde çok neşeli biriyim. Ama onun yaptığı işler,ailesine karşı tutumu sorumluluk bilinci falan hoşuma gidiyordu yapmacık kibarlardan değildi dobra birine benziyordu. Fakat günlük telefonda konuşmamız 1-2 kez mesaj da sabah akşam bilemedin 3 kez oluyordu. Bazı şeylerin zamanla olduğunu söylese de benden 6 yaş büyük belki de ben daha heyecanlı ilgili biri olmasını bekledim. Sonra ben biraz soğuk davrandım o da düzeltmek için uğraşmadı. En son napıyorsun tarzı bir mesajına görüşmek istemediğimi mutlu olmadığımı söyledim. Cevap vermedi mesajıma. Bi kaç gün sonra covid oldum ve geçmiş olsun diye mesaj atmış bana . Ben de sağol dedim geçtim. Yani anlamadığım şey beni önemsedi mi önemsemedi mi. Ne yapmaya çalıştı Farklı alternatifleri mi vardı bilmiyorum. Şuan iyiyim ama bi yandan acele mi ettim diye düşünüyorum bazen. Acaba mesaj atsam mı diyorum sonra iyice değersiz hissettirir diye vazgeçiyorum. Hem eskisi gibi olacaksa öyle ilgisiz, olmasın diyorum. Benimle görüşmek istediğini biliyorum ama bu tarzını bırakması lazım. Sizce ne yapabilirim