Bi önceki konumda sevgilimle olan ilişkimi az cok anlatmıştım . işte kısacak bana çok fazla karıstı kısıtladı. sevgisini hep hırpalayarak belli ettirdi tüm sorunlarının acısını benden cıkardı. Defalarca saygısızlık yaptı bana ve yüz üstü bıraktı gitti . onca verdiği o sözlere ,kurduğu hayallere rağmen...
gelelim konuya. danışmak istediğim bir durum var..
Ben bundan 5 sene önce bi erkekten hoşlandım çok sevdim onu . cok ıyı arkadastık önceleri. zaman geçtikçe benım duygularım değişti ona karşı . aşık oldum . sonra onunla paylaştım . bi kaç bırlıkte olduk sonra ayrıldı benden. bende 4 yıl kadar unutmadım onu .. Daha sonra hayatıma üstte bahsettiğim şahıs girdi. Ve tamamen unuttum bu 5 yıl önceki cocugu .ama öyle bi durumki benı en cok anlayan en ıyı dınleyen, karsılıgında hıcbısey beklemeden yardım etmek istediği çok zamanlar oldu . içinde hiç art nıyet yok biliyorum .sadece sevgili olarak bana karsı birşey hisseetmıyor ama arkadaslıgım onun ıcın cok değerli. hatta ben bu ılgısını yanlış yorumlayabilirim dıye benden uzak durdu çok kere. sonra ben ona bişey hissetmediğimi onu arkadasım olarak gördüğümü söylediğim günden beri çok iyiydik. daha sonra işte üstteki kişiyle sevgiili olunca görüşmeyı kestim. cunku ne kadarda olsa eskı sevgılımdı. bu yenı sevgılıme ayıp olurdu. Fakat ben yarı yolda bırakıldım . Şuan konusmak istediğim tek kişi 5 yıl önceki eski sevgiilim ve en iyi arkadasşım. konusuyorumda. olanları anlattım. onun tavsıyeleri benı cok motive ediyor. tarafsız bi şekilde destek olması kıymettli olduğumu hissettiriyor bana. Sizce bu yaptığım yanlış mı? dedikleri gibi eski sevgiliden dost olmaz mı? ayıp mı bu yaptığım ?