- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Neden sürekli birilerinden akıl alarak arayıp barışmaya çalışıyorsun ki zaten aranız iyi olsa bu aşamaya gelmezdiniz
İnşallahBaşkalarının ne dediği ile bu kadar ilgilenmeyin. Kendi kararınız olmakı yazmak ya da aramak, insanların etkisinde bu kadar kalarak ilişki yürümez. Siz anladığım kadarıyla barışmak istiyosunuz. Fakat eşiniz barışmaya istekli gelmedi bana. Bundan dolayı biraz olsun bundan sonra gururlu davranın. Barışmak isteyen adam her türlü dener.. başkasıyla görmeye dayanamam demişsiniz bir yerde boşandıktan sonra bırakın napıyosa yapsın, sizi ilgilendirir mi? Bir süre sonra sizde toparlarsınız zaten. Kendi hayatınıza yönelin.
Ocak ayına gün verdilerAdli tatil bitti tekrar adli tatil gelecek hala bosanma olmayacak galiba en uzun suren dava olacak sizinki
Adami baskasiyla da gormezsin zaten baska sehirlerdesin bahane uretme kendine
Ha cok bitiyorum askindan diyorsan tamam babamla gorusmcem de git gör anyayi konyayi madem
Tek taraflı yandı söndü zaten.Annesiyle şimdilik sıkıntı nuran elin sonunda barisacaklar sende sıkıntılı diye yeşil ışık yakma
O istemiyor zaten kafanizi bosuna yormayin derim. Zorla olduramazsiniz. Olacak gibi olsa bile ileride bozulur zorla oldugu icin.Ya zaten o istemedi.
Adam konulari okuyor muNur hanım neden bu konuyu açıp kendinize bunu yaptınız? Adam konuları okuyor. Ve onu sevdiğinizi ve başkasıyla olursa dayanamam diye bir yazınız var. Bu etik değil. Çantada keklik olmaya devam. Ayrıca bir sürü kişi dalga geçmiş adam bunları okuyup size gülüyor. Bir kadın olarak artık burda konu açmamanızı rica ediyorum
Evet mail adresini bulmuş hepsini okuyordu. Kaç kere uyardım onu dalga geçiyorlar seninle açma konu. En sonunda patladı adama aşkını bu konu ile ilan etti. Hayır tanımadığı insanlar bir sürü dalga geçiyor onunla adamın gözünde düşüyor, döneceği varsa bile dönmez ki. İnsanlık değerini düşürdü iyiceAdam konulari okuyor mubu da nereden cikti? Eger oylese buradan sovelim kendisine
Sovulecek bir durum kalmadı artıkAdam konulari okuyor mubu da nereden cikti? Eger oylese buradan sovelim kendisine
E amacı da o zaten?Nur hanım neden bu konuyu açıp kendinize bunu yaptınız? Adam konuları okuyor. Ve onu sevdiğinizi ve başkasıyla olursa dayanamam diye bir yazınız var. Bu etik değil. Çantada keklik olmaya devam. Ayrıca bir sürü kişi dalga geçmiş adam bunları okuyup size gülüyor. Bir kadın olarak artık burda konu açmamanızı rica ediyorum
Tamam da gidip mesaj atsa seni seviyorum falan yalvarsa daha iyi. Burda herkes onunla dalga geçiyor ben olsam döneceğim varsa bile soğurum bu yorumları görünce. Yok amacı belli de çözümü yok. Hep kocasını gömerdi kış geldi duygusala bağladı artık, patladı adama ilanı aşk konusu açmış birde başkasıyla olursa dayanamam yazmış tövbe yarabbimE amacı da o zaten?
Sence Nur’un bunu idrak edebilecek yetisi var mı?Tamam da gidip mesaj atsa seni seviyorum falan yalvarsa daha iyi. Burda herkes onunla dalga geçiyor ben olsam döneceğim varsa bile soğurum bu yorumları görünce.
Ayyy ken başak erkeği mi? Benimki de başak. Güya kavga çıkarınca bana kızıyor kavga sevmem diyor ama fena şekilde agresiflik yapan o.o durum öyle olmuyor inan bi ilişki toksikleşince bitiyor bak başak erkeği çok çok çok zor uğraşılmaz kafayı yersin bakma sen kibar efendi gözüktüğüne kaostan beslenir anacıdır
Empati yaptım da bu mesaj çok ağrıma giderdi sanırım… maalesef gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni.. zamanında böyle birini sevdim, iyi ki kurtuldum. Darısı nurun başına dost acı söyler maalesef istemiyorAdam istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
Istemiyor
40 defa yazdim bak
Enişte al şu kızı bizi kurtar artıkSence Nur’un bunu idrak edebilecek yetisi var mı?
Çoktan bulmuştur bence o yüzden de istemiyor olabilir.Seni en iyi ben anlarım. Ama sizin öldüğünüz yandığınız at hırsızlarına herkes ölmüyor uzun bir süre kimseyi bulmaz merak etme