Eski Sevgili/Eş/ Nişanlı

Bence anneyle babayla alakası yok adam işi yokuşa sürüyor çünkü hoşlandığı başka biri var. Zaten bir yıldır ayrısınız, e burda bana görücü geliyor bilmem ne diye konular açtın adamın göreceğini bile bile. Adam tabii ki önüne bakacak.

İşte buna dayanamıyorum.Onu başkası ile görmek istemem.
Ayrılık sonrası herkese rahatsız edebilecek bir şey. Anlamadığım hayatınızdan çıkan kişiyi nasıl başkası ile göreceksiniz, aynı yerde falan mı çalışıyorsunuz? Yani defolup gidene dair ne kadar ulaşım kanalım varsa kapatırım ben, ortak tanıdık varsa da benim yanımda konuşmayın derim. Gelse gelse anca ölüm haberi gelir yani böyle. Siz de ortak yaşam alanınız yoksa böyle yapın, görmeyin kimseyle.

Hayatın gerçekleri be gülüm.:KK53: Sanki bugün eşlerimizden sevgilimizden ayıldığımızda adam yıllarca yasımızı mı tutacak. Hemen bulur bir tane. Adamlar daha eşlerinin cenazesinde buluyor yeni eşini

Görmeyeceksin zaten.
Ayrı şehirlerdesiniz.
Boşandıktan sorna peşine düşmezsen ne yapmış bilmezsin bile.
Esin istememiş barismayi sen hâla başkasıyla görmek istemem diyorsun.
İmanına kadar stalklayacak adamı o zaman görecek.😂

Şimdi eşim annesiyle arası sikintili.Benimde ayrılık nedenim çoğunlukla kv ötürü.

Şimdi sıkıntılı. Anne-oğul ölene kadar küs kalacak halleri yok. Onlar yarın barışınca siz ne yapacaksınız?

Ayrıca size o adamı aratan arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkartın. Canları sıkılmış, aksiyon görmek istemişler. Biz bile biliyoruz artık sizin ilişkinizden bir şey olmayacağını.

Barışıp tekrar denediniz mi ? İyi veya kötü eşinizin huyu iyi yönde değişti mi ? Veyada daha kötüye gittiği oldu mu ?

Benim şuan hala mahkeme gününu bekliyoruz.6 aydır da sadece 2 3 defa iletişime geçtik.Birinde tartıştik.Birine mahkemeye dilekçe için gittik.Digerinde de arkadaşlarımla konuşurken mesaj at dediler attım ama değişen birşey olmadı.

Kayınvalide'den dert yakiniyorum da hep hatırlarsanız biraz esiminde ailesi ile özel sorunlari olmuş.Ayrilinca tabiki sadece benimle alakalı değil.Kayinvalidem yapı olarak insanlar etrafımda pervane olsun.Baski tehdit uygulayayim sözümden çıkmasın kafasında giden birisi.

Şimdi bana dediler ki annesi ile arası problemliymis.Sen ılımlı ol konuş.Konustum.Ama eşim de ben senden çok isterim ama yapamayız diyor.Sen babanı bırakıp gelemezsin diyor. Arkadaşların ara dediği için aradın. Barissak tekrar babana dönersin diye istemiyorum dedi.
Arkadaşlarım liseden biri bekar diğeri evli.Evli olan sevgilisi ile görüşürken annesi problem çıkarmış kaçmak zorunda kalmışlar.1 sene kayınbaba ile yaşayıp 1 sene sonra düğün yapmışlar.Ev tutmuşlar.Onlar da da ailelerin arası iyi değilmiş. .Komsularin ogluymus eşi.

Bir diğer arkadaşım da görücü bul evlen internetten buldun onunla asla görüşme diyor.

Akrabalarımda kimisi olmaz diyor.Kimisi de işte O Ankara'ya gelsin. Öyle olsun diyor.Hatta annesi ile arası iyi olmadığını duysalar barışma da ses etmezler.Ben yinede ailenle görüş dedim.
Annesi ile barisirda bizde barisirsak zatenb hepten salça olacak.Ne yapılır.

Bana arkadaşlarımın en azından konuş deme sebebi şuydu.Ben onu baskasiyla gormeye dayanamam dediğim için.
Neden sürekli birilerinden akıl alarak arayıp barışmaya çalışıyorsun ki zaten aranız iyi olsa bu aşamaya gelmezdiniz

X