- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
İşte buna dayanamıyorum.Onu başkası ile görmek istemem.Bu kadar rezillikten sonra olmaz. O da kendi hayatinda mutlu olsun sen de mutlu ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte buna dayanamıyorum.Onu başkası ile görmek istemem.Bu kadar rezillikten sonra olmaz. O da kendi hayatinda mutlu olsun sen de mutlu ol.
Açıklamak istemediğim şeyler var da.O yüzden evleri ayrı.şimdilik iyi değil ana kuzusu ooo her iddasına girerim
Telefonumu arkadaşım aldı mesaj attı ona silseydim ne yazdın da sildin diyecekti sen silene kadar ben okudum çoktan derdi.Valla üzülüyorum durumunuza, bu kadar ısrar neden?
Gerçekten sizi sevseydi sizinle gelecek kurmayı düşünseydi annesini de ikna ederdi sizi de.. Sizin sorununuz kayınvalide değil ki arayı bulmayı bilmeyen sözde kocanız.
Ona yazarak, kapı aralayarak ya da arkadaşlarınıza sürekli ondan bahsederek kendinizi değersizleştiriyorsunuz, lütfen yapmayın.
Zaten boşanma gerçekleşirse tamamen istemiyorum.6 ayda 2 3 kere konuşmuşsunuz bu adam sizce iyi yönde değişmeye müsait mi? Hayatınızı onsuz ilerletin onsuz olabileceğinizide ona belli edin siz böyle yaparsınız o iyice kendini beğenecek ve sizi cepte görecek kimseyi bu şekilde yükseltmeye gerek yok
sana bişey diyeyim seven adam şart falan koşmuyor hiç bi şekilde seni her halinle kabul eder çevresini de sustururAçıklamak istemediğim şeyler var da.O yüzden evleri ayrı.
Adamın yakasından düşsene artık yahu. İnsanda biraz gurur olur. Hala mesaj atıyorsun, bir de arkadaşım yazdı diye sallıyorsun. O arkadaş değil bi kere, kuzen.Ya zaten o istemedi.
Tabiki de.Beni kibirli buluyormus.Egoistmisim ama iyi biriymişim.sana bişey diyeyim seven adam şart falan koşmuyor hiç bi şekilde seni her halinle kabul eder çevresini de susturur
boşanma gerçekleşirse zaten tamamen bitmiş oluyorZaten boşanma gerçekleşirse tamamen istemiyorum.
hakaret ediyor bunlara neden göz yumuyorsun ki kendisine bakmış mı hiç acaba ? ya ben parçalardımTabiki de.Beni kibirli buluyormus.Egoistmisim ama iyi biriymişim.
Şimdiye kadar tamamen ayrılmama sebebimiz de şuydu.Telefonda kavga ediyoruz.Birbirimize giriyoruz fakat yüzyüze yanyana gelince bizden iyisi yok.boşanma gerçekleşirse zaten tamamen bitmiş oluyor
Istemiyosa yenii vardır heHayır mesaj attım arayimmi yazmış çekindim dedim oda niye cekineceksin tabiki konusucaz dedi ilk başta umutlandim ama korktum da
Olabildiğince sakin konustum.Cunku arayan bendim baktım ne yanasiyo ne susuyo o günden sonra yazmadımhakaret ediyor bunlara neden göz yumuyorsun ki kendisine bakmış mı hiç acaba ? ya ben parçalardım
o durum öyle olmuyor inan bi ilişki toksikleşince bitiyor bak başak erkeği çok çok çok zor uğraşılmaz kafayı yersin bakma sen kibar efendi gözüktüğüne kaostan beslenir anacıdırŞimdiye kadar tamamen ayrılmama sebebimiz de şuydu.Telefonda kavga ediyoruz.Birbirimize giriyoruz fakat yüzyüze yanyana gelince bizden iyisi yok.
İşte bunu dediler bende dayanamam dedimIstemiyosa yenii vardır he
Ya anlamıyorum seni.Bu adam ne ya bulunmaz hint kumaşı mı.Mahkemede açılmış önüne bak ne bu adamdaki ısrar.Yarın ailesiyle barışır gene aynı sorunlar olacak.Hiç mi yaşadıklarından ders almıyorsun.Barışıp tekrar denediniz mi ? İyi veya kötü eşinizin huyu iyi yönde değişti mi ? Veyada daha kötüye gittiği oldu mu ?
Benim şuan hala mahkeme gününu bekliyoruz.6 aydır da sadece 2 3 defa iletişime geçtik.Birinde tartıştik.Birine mahkemeye dilekçe için gittik.Digerinde de arkadaşlarımla konuşurken mesaj at dediler attım ama değişen birşey olmadı.
Kayınvalide'den dert yakiniyorum da hep hatırlarsanız biraz esiminde ailesi ile özel sorunlari olmuş.Ayrilinca tabiki sadece benimle alakalı değil.Kayinvalidem yapı olarak insanlar etrafımda pervane olsun.Baski tehdit uygulayayim sözümden çıkmasın kafasında giden birisi.
Şimdi bana dediler ki annesi ile arası problemliymis.Sen ılımlı ol konuş.Konustum.Ama eşim de ben senden çok isterim ama yapamayız diyor.Sen babanı bırakıp gelemezsin diyor. Arkadaşların ara dediği için aradın. Barissak tekrar babana dönersin diye istemiyorum dedi.
Arkadaşlarım liseden biri bekar diğeri evli.Evli olan sevgilisi ile görüşürken annesi problem çıkarmış kaçmak zorunda kalmışlar.1 sene kayınbaba ile yaşayıp 1 sene sonra düğün yapmışlar.Ev tutmuşlar.Onlar da da ailelerin arası iyi değilmiş. .Komsularin ogluymus eşi.
Bir diğer arkadaşım da görücü bul evlen internetten buldun onunla asla görüşme diyor.
Akrabalarımda kimisi olmaz diyor.Kimisi de işte O Ankara'ya gelsin. Öyle olsun diyor.Hatta annesi ile arası iyi olmadığını duysalar barışma da ses etmezler.Ben yinede ailenle görüş dedim.
Annesi ile barisirda bizde barisirsak zatenb hepten salça olacak.Ne yapılır.
Bana arkadaşlarımın en azından konuş deme sebebi şuydu.Ben onu baskasiyla gormeye dayanamam dediğim için.
Kendini dev rezil etmişsin, şimdi çok bilmiş arkadaşların kurtarsın bakalım seni.Barışıp tekrar denediniz mi ? İyi veya kötü eşinizin huyu iyi yönde değişti mi ? Veyada daha kötüye gittiği oldu mu ?
Benim şuan hala mahkeme gününu bekliyoruz.6 aydır da sadece 2 3 defa iletişime geçtik.Birinde tartıştik.Birine mahkemeye dilekçe için gittik.Digerinde de arkadaşlarımla konuşurken mesaj at dediler attım ama değişen birşey olmadı.
Kayınvalide'den dert yakiniyorum da hep hatırlarsanız biraz esiminde ailesi ile özel sorunlari olmuş.Ayrilinca tabiki sadece benimle alakalı değil.Kayinvalidem yapı olarak insanlar etrafımda pervane olsun.Baski tehdit uygulayayim sözümden çıkmasın kafasında giden birisi.
Şimdi bana dediler ki annesi ile arası problemliymis.Sen ılımlı ol konuş.Konustum.Ama eşim de ben senden çok isterim ama yapamayız diyor.Sen babanı bırakıp gelemezsin diyor. Arkadaşların ara dediği için aradın. Barissak tekrar babana dönersin diye istemiyorum dedi.
Arkadaşlarım liseden biri bekar diğeri evli.Evli olan sevgilisi ile görüşürken annesi problem çıkarmış kaçmak zorunda kalmışlar.1 sene kayınbaba ile yaşayıp 1 sene sonra düğün yapmışlar.Ev tutmuşlar.Onlar da da ailelerin arası iyi değilmiş. .Komsularin ogluymus eşi.
Bir diğer arkadaşım da görücü bul evlen internetten buldun onunla asla görüşme diyor.
Akrabalarımda kimisi olmaz diyor.Kimisi de işte O Ankara'ya gelsin. Öyle olsun diyor.Hatta annesi ile arası iyi olmadığını duysalar barışma da ses etmezler.Ben yinede ailenle görüş dedim.
Annesi ile barisirda bizde barisirsak zatenb hepten salça olacak.Ne yapılır.
Bana arkadaşlarımın en azından konuş deme sebebi şuydu.Ben onu baskasiyla gormeye dayanamam dediğim için.
Babamda başak.2 sene ilişkimiz sürdü.Kimseye böyle baglanmadim.o durum öyle olmuyor inan bi ilişki toksikleşince bitiyor bak başak erkeği çok çok çok zor uğraşılmaz kafayı yersin bakma sen kibar efendi gözüktüğüne kaostan beslenir anacıdır
O dayanıyor da sana ne oluyor o koşsun arkandanİşte bunu dediler bende dayanamam dedim