Eski sevgili derdi sorunu lütfen

okulonceciii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
33
-11
1
29
Lütfen yargılamayın 5 aya giren ilişkim geçen hafta bitti . İlk ayda gitmek istedi olmuyor dedi ertesi gün konuşmaya gittim barıştık , 1 ay geçti bu sefer asla bizden olmaz dedi geleceğimiz yok seni seviyorum ama imkansız dedi ikigün üst üste ayağına gittim bakmadı . Bir hafta sonra ben laf attım görüşleim dedim derken yine barıştık. 14 gün geçti sevgiler gününü kutladık hediye aldı güzel gidiyor derken bir gün sabah seviyorum diyip akşamına olmuyor ben ayrılmak istiyorum dedi. İyimdüşün dedim yalvarmadım. O sürede bi engelledi bi engeli kaldırdı .Kendi hayatıma bakayım dedim dışarıya çıktım falan derken bir gün bana kiminle kahve içiyorsun diye yazmış bende sana ne biz ayrıldık isteğimle görüşürüm kendi hayatınıza bakıyoruz dedim . Güya kendini nadasa çekmiş düşünüyormuş ama benim bu hareketlerim kıskandırmam ondaki son kırıntıları bitirmiş . İmkansız diyip ayrılan adam da son kırıntı varmış da ben bitirmişim . Neyse o gün yeniden konuşunca bende dayanamadım yeniden yalvarma moduna geçtim . Hayır dedi yazma dedi wp tan engelledi instharamdan yazdım ordanda engelledi . Ve normalde engel kaldırır yapardı ama 5 gündür beni engellediği gibi . Bu arada ayrılık sebepleri beni çok seviyormuş ama gelecek yokmuş evlenirsek boşanırmışız .severek ayrılıyormuş. Maalesef kendimi cepte yaptım. Birsz tıplarlandım akışa bıraktım ama bunun yeniden hortlamasından korkuyorum yeniden kafamın kurcalanmasından . Bir yanım gelmez artık tamam diyor bir yanımda korkuyor acaba gelir karıştırır mı yeniden diyor

Ne o gelsin ne siz gidin bu ne biçim ilişki canınız sıkılıyor da iş olsun diye uğraşıyor gibisinz çocuk oyuncağına dönmüş, hayır gelmez. Herkes yoluna baksın

Ülkede darbe yememiş tirlatmamis 3 5 kadın kaldı onlarda böyle ipsiz sapsiz dengesiz heriflerin parmağında oynatilarak heder oluyor. Devam et bu ikilemle ne diyelim. Hersey ortada
29 yaşındayım inanın ilke kez böyle Birşey başıma geliyor , özel de öğretmenim işimi bıraktım yapamıyorum hayatımı mahvetti

sizden her ayrılışında (sayamadım o kadar çok) sizi hâlâ seviyor olduğuna her ayrılıkta da inanabildiniz mi gerçekten? seviyor ama bunun bir geleceği yok, bu nasıl bir konsept? seviyor ama bu sevginin içinde emek/sabır/çaba/zorluklara göğüs germe falan yok böyle dümdüz (o ne demekse) bir sevgi o yüzden ona kızmamalısınız seviyor sizi ama bırakması gerek... bu kişinin karşısında nasıl ciddi kaldınız, nasıl kıkırdamadınız bu sözlerin komikliğine anlam veremiyorum. çok gülünç bir tip ile muhatap olmuşsunuz, sizi güldürünün içinde sağır etmiş bu yüzden bir süre kendinize gelememişsiniz gibi düşünün. şu an birlikte olmamanıza sizin adınıza mutlu oldum.

29 yaşındayım inanın ilke kez böyle Birşey başıma geliyor , özel de öğretmenim işimi bıraktım yapamıyorum hayatımı mahvetti
Ne diyim bacım. Hersey ortada. Bu dengesiz hallerin doğru ve sağlıklı olmadığını da görüyorsunuz. Olması ve yapılması gerekenleri kendinize söyleyin ve uygulayın. Yol yakınken kafadan bitirin. Gelirse de hay hay deyip bu sefer ilk tekmeyi siz basın. Ülkede erkek kıtlığı da yok. Seviyosaniz da gene başka birini seversiniz. Yada aldığını seversin. Canından aklından kıymetli mi ayol

İnanın bütün mantığımla olmayacağını biliyordum ama işte kalbime söz geçiremedim güzel sebepler buldum ondan yapıyor bundan yapıyor seviyor diye diye sonda ben kaldım

5 aylık ilişki için çok arabesk şeyler. Olmuyorsa salın gitsin, size uygun birileri çıkar.
Ben adamın hayatinda birileri olduğunu düşünüyorum. Gel gitli şeyler yaşıyor, arada da sizinle

Seni cepte tutmak icin icten ice sevildigine ama imkansiz ask yasiyoruz sacmaliklarina inandiriyor. Sende ikna olmussun vazgecemiyorsun. Bak sunu iyi bil. Bir adam severse sartlar ne olursa olsun o kadinla olmayi seçer. Fedakarlik yapar, ilkelerinden, konforundan her seyinden taviz verir ama o kadinla olmayi secer. Bu adam daha gelse bugun sana evlenelim dese, evlenseniz o noktada bile ne köy olur ne kasaba. Her zaman dengesiz ve kaybetme korkusu yasadigin bir iliski icinde olursun. Hemen vazgecilen, prenses bir erkegin pesinde helak olan bir kadin olmaya razi misin gercekten? Inanma sevdigi falan yok, yalan dolan her soyledigi. Bazi erkekler vardir sorumluluk almak istemezler ya da karsilarindaki kadini kendileri icin yeterli(!) bulmazlar sonrada boyle sacma sapan "sorunlarim var, biz imkansiziz " falan diye zirvalarlar. Yalan arkadasim yalan. Biri seni gercekten sevdigi zaman, sen bu is olmaz desen bile hallederiz, ben hallerim der. Bu kadar insan dunyada kolay mi bir arada oluyor, kolay mi yuva kuruyor. Insanlar ne badireler atlatiyor. Seninki sen cabaya, sorumluluk almaya degmezsin demis ama caktirmadan soylemis belki cani cekerde biraz daha takilmak icin arada döner diye. Kendine bunu yaptirtma. Kimse icin bu duruma dusmeye degmez. Oynuyor seninle. Bilerek veya bilmeyerek adam seni oyuncak ediyor.

5 aylık ilişki için çok arabesk şeyler. Olmuyorsa salın gitsin, size uygun birileri çıkar.
Ben adamın hayatinda birileri olduğunu düşünüyorum. Gel gitli şeyler yaşıyor, arada da sizinle
Hayatında birisi yok , ama garip davranışları var yani telefonunu akşam aradığında görmüyorum mesela ee sen şimdi ileride evlenince de böyle açmayacak mısın diyor ,
Sadece bir kere demez olaydım şakasına senin annende diye bir cümle kurmuştum ileride evlenince senin annen diyip onu darlayacak mısın bunları kafasında aşırımkurup takıyordu .

Yaşlar kaç? Ne bu ayrıl barış iğrenç bir ilişki ya. Neden kendinizi bu hâle sokuyorsunuz? Gururunuzu hiçe sayıp bir erkeğin peşine düşüp ilişki kurmak için yalvarmaya değmez. Hiçkimse için değmez . Çok mu arıyorsunuz böyle dengesiz erkekleri!

Kesinlikle doğru ama işsizdim bir süre bana iş bulmak için oraya buraya çağrı yaptı , yasal bir sürecim vardı avukatlar buldu görüştürdü . İlişki içerisinde ilgisi çok olan birisiydi Sorun yaşadığım taraf için illa ben görüşeyim süreci çözelim dedi yani böyle şeylerde yaptı hep kafamı karıştırdı .

İnanın bütün mantığımla olmayacağını biliyordum ama işte kalbime söz geçiremedim güzel sebepler buldum ondan yapıyor bundan yapıyor seviyor diye diye sonda ben kaldım

"mantığımla olmayacağını biliyordum, kalbime söz geçiremedim, güzel sebepler buldum" demişsiniz:

kalbimiz kan dolaşımının önemli bir parçası, karar organı/merkez/söz geçirilebilecek ya da sizi mantığınızla güzel sebepler bulmaya ayartacak bir mevcudiyeti yok.

gel abicim kirli kan çık abicim besinli temiz kan, hop bir iki çarpıyoruz güm güm güm: bknz. bu kalp.

şu zaman diliminde, son çalışmaların da destekleriyle duygudur/düşüncedir/entelektüel fikirdir-teoridir-hipotezdir/kuruntudur/zorlantıdır/alışkanlıktır/korkudur/saygıdır/sevgidir vs. her soyut konseptin kökleri de gövdeleri de beyinde. kalp diye bir şey yok, o bizim karalama defterimizin kenarına çizdiğimiz süs.

eski sevgilinizle geçirdiğiniz zaman (ondan ayrı geçirdiğiniz zaman dilimleri de dahil), bu tutarsız/geçişli/size çoğu zaman mantıksız da gelen ama kendinizle çelişerek-kendinize devam etmek için nedenler yaratarak (hepsini beyniniz yapar) sürdürdüğünüz bu ilişki takdir edersiniz ki size daha önce hiç iyi gelmedi (genel anlamda).

size tatmin edici bir mutluluk yaşatmayan bir ilişkiye özlem duyma nedeniniz bu kez o ilişkiyi arzu ettiğiniz şekle sokabilme inancınızdan geliyor olabilir miydi, kendinize ve sevginize dair böyle bir umudunuz mu vardı bilemiyorum, yalnızca siz kendinizi değiştirerek/siz gayret göstererek bir ilişkiyi rayına oturtamazsınız çünkü kimse oturtamaz.

ona dönmelerinizin, onu geri istemelerinizin nedenlerini düşünün; umudunuz kimdendi, siz mi bu kez daha iyi olmasını sağlayabilirdiniz karşı taraf mı? karşı tarafın nasıl güven vermediğini, ne menem olduğunu artık bildiğinize göre ve yalnız bir tarafın uğraşıyla ilişkinin düzelmeyeceğinde de uzlaştıysak geriye kalan kafanızı toplamak için gerekli olan zamandır.

kendinizi çok suçlamayın, tecrübe olduğunu düşünün ki tecrübeydi ve siz öğrenerek çıktınız içinden. karşı tarafın aklının başında olmadığına eminim.

Ablacım iyi diyorsun hoş diyorsun da nasıl yargılamayalım Allah aşkına. Kendine gelir misin lütfen? Onur gurur diye bir şey var. Ben o adamı yeminle yerin dibine sokardım. Hem beni oyuncak edecek hem de kimle görüşüyodun diye hadsiz hadsiz konuşacak sen kim köpeksin diyecektin. Hala kalmış yalvarıyorsun. Hayatta kimse değer vermedi mi sana ne bu toksik hayat sevdası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…