- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Evet gerçekten acı çekiyorumBence adam gicikligina eski sevgilisinin adini soyledi.
O da normal degil cunku.
Seviyor da aksiyonu.
Prenses de kendini yiprrattigiyla kalsin, adam nasilsa ben yapmadim etmedim yanlis anlasildim diyor geri cekiliyor, prensesinse hakikaten kalbi kiriliyor, fiziksel bir aci gibi aci cekiyor, abartsa da sacmalasa da o aciyi cekiyor.
Yazik..
bilmiyorum benim ismimle hitap etmez zaten pek5 bin TLlik balayı yapmayı verin bin TL lik yapın huzurlu Bi balayı yapın. Bu kadar borcun altına girip adamı bu kadar strese sokarsanız gergin olmanız Cok normal.
Eski sevgilisi ile sureklı haraletli kavgalar esnasında adıyla hitap ediyorsa o anda oyle onun ismi cıkmıs olabilir agzından. gayet dogal bence. Hos degil ama anlayış gösterilebilinecek bir durum.
hayırAşırı merak ettim burcun oğlak mi?
aslan da değilim oğlak da daha fenaOğlaklarin kafası bu kadar entrikaya basmaz. Bence tam bir aslan :)
of of bu sözü hep duyacak mıyım ben yaBence siz gerçek değilsiniz.
Yaa off ben de aslanım yükselenim de aslan bi şöyle premsescilik yapamadım ya püü banaOğlaklarin kafası bu kadar entrikaya basmaz. Bence tam bir aslan :)
o da öyle diyor bana inanmadığın için bu hale geldik
of of bu sözü hep duyacak mıyım ben ya
arkadaşım gerçeğim ve bana çok normal geliyor
bilmiyorum size yazdıkça kendimi sorguluyorum
iyi oluyor sorgulamam
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))eski sevgilisini deli gibi seviyor arzuluyor hala bence. onla olan kavgalarını bile özlemiş ki kavga sırasında adını sayıklıyor. çok ateşli bir ilişkileri varmış sanırım.
merak etmeyin. kimsenin umrunda değilsiniz burada. istediğiniz gibi konu açabilirsiniz.
KAPRİS YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUMSizin kaprislerinize dayanan bu adamı ne bileyim öpüp alnınıza koymanız lazım.
Ne bileyim hiç prenses olmadım ki...
evet kendime zarar veriyorum :/Kusura bakmayın ama tam bir drama queen tavrı sergilemissiniz. Hep boyle misinizdir? Hayat böyle yasanmamali. Kendiniz için zorlastiriyorsunuz hayatı.
Çünkü bu tür davranan bir kızı hiç bir erkek çekmez o yüzden gerçek bulamadım.of of bu sözü hep duyacak mıyım ben ya
arkadaşım gerçeğim ve bana çok normal geliyor
bilmiyorum size yazdıkça kendimi sorguluyorum
iyi oluyor sorgulamam
naz değil vallahi
hatta dedi sen güçlü birisin kendine gel dedi
nedenSen güçlü birisin kendine gel mi dedi
Piremses bence sen nişanlını bi doktora götür, kan tahlili yaptır. Kesin bir şey içiyor, bak demedi deme.
niye onun hataları yok mu ben de onu çekiyorumÇünkü bu tür davranan bir kızı hiç bir erkek çekmez o yüzden gerçek bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?