• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Eski saçlarımı özlüyorum :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bence saçların içeriğinde paraben ve sls türevleri kimyasallar barındıran şampuanlar yüzünden yıpranmış olabilir. doğal bi ürüne başlaman iyi olmuş. bunun dışında yağ bakımını da devam ettir ,benim çok işime yaradı zamanında. düzleştirici yerine fönü tercih et. Saçlarını kuru tarama,ıslatıp tara.bu kadar şimdilik:)

teşekkürler.:) haklısın kimsayalların içindeki bir madde saçı inceltiyormuş diye duymuştum. bende şampuanımı her hafta değiştiriyodum. bir ay bu yağ bakımına devam edicem. birde sarımsak sürdüğümde saçımın dibi hafif yandı/kaşındı neden olabilir acaba bilgisi olan var mı.?

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve sizden bilgi almak istiyorum
19 yaşındayım üni öğrencisiyim ve dört senedir düzleştirici kullanıyorum . artık saçlarım iyice yandı daha önce saçlarım çok güzeldi dalgalı gürdü ışıl ışıldı.şimdiki durumu ise önleri hafif açıldı daha kabaca kelleşti :( 2 sene önce boya sürdüm.. uçlara doğru hala var çok kuru ve çok ince telli. kendi kendime düşndüm ki hani saçlarımın sönük olması genetik olan bişey değil.yani eski haline dönebilir mi acaba.aynı durumda olan veya önerisi olan varsa lütfen yardımcı olun güzel yorumlarınızı bekliyorum canlarımmm :)

bende 2yıldır duzlestrıcı kullanıyorum evet cok dokup kırıyor.kuaförümle konustuktan sonra fön cektiriyorsum sürekli fön saçları kırmıyor gerçektende öyle saçlarım bile uzadı duzlestırıcıyı bırak demıyorum ama genede kendin bilirsin ben arada bozulursa nadiren oluyor tabi kullanıyorum ama artık sadece duzlestırıcı yok hayatımda :) boyayı nekadar sürüyorsun bilmiyorum ama zarar saca bende kullanıyorum saçlarım kırmızı ama artık benım saclarım kendıne geldi bakımlarla uzattım sadece fön ondada kuaför ısıyı ayarlıyor duzlestırıcılerde ilk zaman cahillik oluyor hele bide ayarını 190-200 e veriyorlar o ısılar mahvediyor işte umarım yardımım olmustur.

bende bu sebepten dolayı çok üzgünüm arkadaşlar saçlarımı sürekli boyatmaktan ve hergün düzleştici kullanmaktan saçlarım iyice yıprandı uzun saçıda seviyorum kestirmeye kıyamıyorum ama be kestirmedikçe saçımın boyu kırıldığından mıdır bilmiyorum sürekli kısalıyor.birkere kırıkları aldırmayı denedim saçlarım uzamıyor ne yapabilirim?

bende bu sebepten dolayı çok üzgünüm arkadaşlar saçlarımı sürekli boyatmaktan ve hergün düzleştici kullanmaktan saçlarım iyice yıprandı uzun saçıda seviyorum kestirmeye kıyamıyorum ama be kestirmedikçe saçımın boyu kırıldığından mıdır bilmiyorum sürekli kısalıyor.birkere kırıkları aldırmayı denedim saçlarım uzamıyor ne yapabilirim?

bende kıyamıyordum inan dun bayağ bizamandan sonra gittim kırıkları aldırdm cok kesme dedım boyu bıle kısalmadı tabı profesyonel olacak dığerleri gibi kesip biçip kısacık bırakmıcak sac bu sonucta en kıymetlimiz :) benımde kısalıyordu kırıklar ıste cansız tavsiyem 1kez kestır uzasın canlı canlı yoksa hep kırılıp kısalacak yumusacık oluyor saclar tabi ben wella kullanıyorum harika dunyaca 1numaralı sampuan 1kez kullanın farkı anlıcaksınız :) bakımlarını yapmayıda unutma ;)

eskiden benimde cok guzeldi bir duzletsem yaetiyordum ama simdi ne yapsam yok olmuyor deli oluyorum sacimi yapmam icin iki saat lazim ve genede eskisi gibi olmuyor

bende 2yıldır duzlestrıcı kullanıyorum evet cok dokup kırıyor.kuaförümle konustuktan sonra fön cektiriyorsum sürekli fön saçları kırmıyor gerçektende öyle saçlarım bile uzadı duzlestırıcıyı bırak demıyorum ama genede kendin bilirsin ben arada bozulursa nadiren oluyor tabi kullanıyorum ama artık sadece duzlestırıcı yok hayatımda :) boyayı nekadar sürüyorsun bilmiyorum ama zarar saca bende kullanıyorum saçlarım kırmızı ama artık benım saclarım kendıne geldi bakımlarla uzattım sadece fön ondada kuaför ısıyı ayarlıyor duzlestırıcılerde ilk zaman cahillik oluyor hele bide ayarını 190-200 e veriyorlar o ısılar mahvediyor işte umarım yardımım olmustur.

arkadaşlar 2 ay oldu yağ karışımını ve ısırgan özlü bitkisel şampuanı halen kullanıyorum.sonuç ne diye sorarsanız;şampuan ısırgan özlü ve bitkisel olduğundan saçlarımı çok kuruttu ve çok döküldü. ama böyle olacağını biliyordum çünkü aktar bana en başta zayf saçlarımın döküleceğini söledi.şimdi dökülmeler çok azaldı.şuan saçlarımın dibi tatlı tatlı kaşınıyor sanırım yeni saçlar çıkıyor :)) eskisi kadar sert de değiller ve yağ karışımından mı bilmiyorum ama kellikler gitmeye başladı sanki,saçlarım çok uzuyo :) uzadıkça kestiriyorum, kestirdikçe de düzeliyor. birde düzleştiriciyi eskisi kadar sık kullanmıyorum.

saçlarımın şuan ki hali bu kızlar

Eklentiler

• $2012-11-05 18.54.5f2.jpg
    $2012-11-05 18.54.5f2.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 77
saçlarımın şuan ki hali bu kızlar

Cok guzel yaaa...bnm saclarım suan da kısacık yeni kestrdm hemde kut 10 gun oldu ama alışamadım:( ama oryalle actırıp kızıl boyattıgım için çok kötü oldu uçları:( o bahsettiğin yağ karışımını yazabilir misin acaba:)

Düzleştirici kullandığım zamanlarda saçlarım çok çabuk yağlanıyordu. Şimdikinden bile daha çok yağlanıyordu. Ve o zamanlar saçlarım çok dökülüyordu. Şimdi evde fön çekiniyorum. Düzleştirici saçı yakıyor resmen...

Cok guzel yaaa...bnm saclarım suan da kısacık yeni kestrdm hemde kut 10 gun oldu ama alışamadım:( ama oryalle actırıp kızıl boyattıgım için çok kötü oldu uçları:( o bahsettiğin yağ karışımını yazabilir misin acaba:)

bende bikaç defa boyadım ve sürekli düzleştirici kullanıyodum. açık saç her zaman daha cansız gösteriyo. en azından sarıya filan boyamamışsın canım :). ben LOKMAN SENA SULTAN 'ın saç bakım yağını kullanıyoorum. hafta da 2 veya 3 defa yatmadan sürüyorum. Sonra NİVAL ısırgan özlü bitkisel şampuanla yıkıyorum saçlarımı..ısırgan saçı kuruttuğu için saçlarımda yağ kalmıyo. ama benim saçım zaten normalde kuru diyosan fytonun kremini de kullan. maaliyetleri çok da yüksek değil tavsiye ederim canım :)

Düzleştirici kullandığım zamanlarda saçlarım çok çabuk yağlanıyordu. Şimdikinden bile daha çok yağlanıyordu. Ve o zamanlar saçlarım çok dökülüyordu. Şimdi evde fön çekiniyorum. Düzleştirici saçı yakıyor resmen...

evet canım düzleştici saça direk temas ettiği için çabuk yıpratıyor saçlarımızı.

ayrıca saçlarım kısa dedin ya sadece uzatmak için bile bu yağ karışımı kullanabilirsin :). ben de omuzlarda kestirmiştim. çok fazla olmadı uzadılar uzadıkça kestirdim bir de :)

bende bikaç defa boyadım ve sürekli düzleştirici kullanıyodum. açık saç her zaman daha cansız gösteriyo. en azından sarıya filan boyamamışsın canım :). ben LOKMAN SENA SULTAN 'ın saç bakım yağını kullanıyoorum. hafta da 2 veya 3 defa yatmadan sürüyorum. Sonra NİVAL ısırgan özlü bitkisel şampuanla yıkıyorum saçlarımı..ısırgan saçı kuruttuğu için saçlarımda yağ kalmıyo. ama benim saçım zaten normalde kuru diyosan fytonun kremini de kullan. maaliyetleri çok da yüksek değil tavsiye ederim canım :)

çok teşekkürler canımm :)))

Back