• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama eski saçımı istiyorum kızlar ne olur yardım edin

e_inl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
544
1
46
Bursa
kızlar yardımınıza ihtiyacım var bundan 1yıl önce saçlarımı altın karamele boytamıştım akınca bu renk olmuştu
$IMG00103.webp

bunun üstüne röfle yaptırdım ve tam istediğim gibi olmuştu

$kübra (26).webp $29042010548.webp

biri gece biri gün ışığında

ama 2.röflemde saçlarım fazlasıyla yandı ve kestirmek zorunda kaldım saçlarım daha fazla yıpranmasın diye daha doğal bi renge çevirmek istedim kuaföre gidip çok açık küllü kumral istediğimi söyledim ama istediğimden çok çok koyu oldu

$211220101608.webp
güneş vurduğu halde en fazla bu kadar açık gözüküyo

şimdi eski saçlarımı istiyorum yada ona yakın bişeyler röfle yada düz boya zaten röflemde çok belli olmuyodu yani şu renk olabilir

$resize.php.webp

nasıl elde edebilirim lütfen bana yardım edin

Son düzenleme:
aslında şuanki rengin altında açık renk olduğu için,boya silinme işlemi yapılabilir eski renk ortaya çıkar yine diye düşünüyorum

aslında boya silme işlemiyle ilgili hiç bi bilgim yok saçlarım daha fazla yıpranmasın istiyorum eğer biliyorsan biraz bilgi verebilir misn açma işlemindeki gibi saça zarar verir mi?

inan bilgim yok kullanılan malzeme nedir orial kadar zarar verirmi bilemiyorum netten araştırabilirsiniz ama herhalukarda o renge dönüştürürken açma veya silinme yapılacak,direkt boya ile elde edilmez o renk,boyayalı ne kadar oldu belki aktıkça saç sararır ve direkt boya ile elde edilir renk

boya akıtmayı bende bilmiorum.beyaz sabunla yıkasan biraz weaçık bi sarı alıp boyasan ancak olur ama kesinlikle yıpratır yaa çünkü açık renkler saça girerken sımsıcak oluo.harbidende eski saçların mükemmel sapsarı,yeni saçın küllü sarı gibi küllü kumralda olabilir.

10 gün oldu boyatalı 4-5 kez beyaz sabunlada yıkadım çok daha koyuydu insallah daha da akar ama açma işlemi olmasın istiyorum zaten saçlarımı yıprandığı için yeterince kestirdim ve uzamıyoda

10 gün oldu boyatalı 4-5 kez beyaz sabunlada yıkadım çok daha koyuydu insallah daha da akar ama açma işlemi olmasın istiyorum zaten saçlarımı yıprandığı için yeterince kestirdim ve uzamıyoda

açıcı uygulama cnm çok sarı olur uygularsanda bir tane istediğin bir sarı renge boyaman gerekio hemen üstüne ya da doğal açık sarı boyalardan boya

istediğim rengi de ekledim kutunun üstündeki rengi istiyorum ama boyasam olmaz ki.açık renkler için önerebileceğin boya var mı şunu boyasan yaklaşır gibi.birde boyatalı yaklaşık 10gün olduğu için acaba diplerim çıkmadan boyasam mı yoksa boyanın iice açılmasını beklesem mi karar veremedim

Son düzenleme:
1. resimdeki sacının rengi cok hoşmuş güneştede turuncu parlamıyor:)
bence 10.0la boyarsan suanki tondan 1-2 ton acmayı basarabilirsin
birdahai ay yeniden boyarsan o tona yaklasırsın
birde burdakiler 10.7 vanilya sarısını öçneriyorlar sacı bayagı acıyormus
ama ben hiç denemedim nasıl bi renk oluyor bilemiyorum :50:

kızlar bana yardım edebilecek yok mu açıcı kullanmadan nasıl açabilirim bu rengi ultra açıcı boyalar oryal kadar yıpratır mı

$030120111690.webp

kızlar yıkaya yıkaya bu kadar açıldı yok mu bana yardım edebilecek diplerim turuncu çıkmış ama ışıktan heryeri aynı aslında sadece röflelerimin olduğu yerler biraz daha açık yani turunculuk falan yokaslında ne olur biri bişey söylesin

suan sac rengin cok güzel yahu
bu hangi renk ? :44:
koaförde üstüne sarı balyajlar attır olsun bitsin cnm

bilmiyorum ki kafam çok karışık o rengi doğal dursun diye istemiştim şimdi daha sıcak tonlar istiyorum sanki offf

suan sac rengin cok güzel yahu
bu hangi renk ? :44:
koaförde üstüne sarı balyajlar attır olsun bitsin cnm

rengimi söylemeyi unutmuşum açık küllü kumral istemiştim kuaförüm biraz yeşilli olur dedi basta baya koyuydu akıncada bu oldu

kızlaar saçlarımda turunuculuk yok demiştim ama turunculaşmış yeni farkettim küllüler zamanla turunculaşıyor mu ne yok mu anlayan biri bana yardım edebilecek

kızlar ne olur yardım edin iice turuncu oldu saçlarım kuaförümle farklı şehirlerdeyiz ve 1ay dha gidemem kuaförüme nasıl açarım ben bu rengi
bunu da şimdi çektim biraz kötü gözüküyo saçlarım ama sabah yataktan kalkmış hal olunca

$060120111705.webp

diplerim iice çıkmadan boyamak istiyorum lütfen yardım

boya boyayı açar mı ki ben açmaz diye düşünüyorum çok kararsız kaldım :((

e_inl boya boyayı açmıyor.en azından şöyle söylim sana benim saçlarım koyu kahve ile boyalıydı ben saçımı açık küllü sarı ile boyamaya kalktım boya olan yerlerin rengi hiç değişmedi bile ama diplerimin rengi açıldı sadece.bilgin olsun

Son düzenleme:
e_inl boya boyayı açmıyor.en azından şöyle söylim sana benim saçlarım koyu kahve ile boyalıydı ben saçımı açık küllü sarı ile boyamaya kalktım boya olan yerlerin rengi hiç değişmedi bile ama diplerimin rengi açıldı sadece.bilgin olsun[/QUOTE]

açmaz maalesef bende bilyorum yani 4yıl önce kızıl saçlarımı bende açık küllü sarı ile boyamıştım aynı sekilde diplerim yani kendi saçım olan yerler açıldı sadece ama şu ultra açıcı boyalardan bahsediyolar acaba ise yarar mı boyalı saçta da

Back