- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bide önceden ramazanlar kar'a kışa denk gelirdi ay bi güzel olurdu kiiokuldan erken gelirdim lise deyken annem tarhana corbasini kaynatmis buram buram kokardi sobanin uzerinde
İftardan sonra yürüyüş ve dondurma ile kapanışIlkokuldayken oglenciydim oruc tuttugumda sinif ogretmenimiz son ders orucumuzu acabilelim diye serbest yapardi dersi ..annemiizin yanimiza koydugu tostu hazirlardik siranin ustune ve herkes ezani beklerdi...
arkadaslarla fıkır fıkır kaynaya kaynaya giderdik mahallece teravih namazinaİftardan sonra yürüyüş ve dondurma ile kapanışçok güzeldi ya
Ayy bizim cami baya merdivenliydi namazdan sonra bacaklarımız titrerti inerkenarkadaslarla fıkır fıkır kaynaya kaynaya giderdik mahallece teravih namazinabirinin etegi arkasindakinin kafasina gecince dayanamaz gulerdik cocuk akli
biz eski tadi alamiyoruz ya suan ..bizim cocuklarimiz ne hissedecek acabaAyy bizim cami baya merdivenliydi namazdan sonra bacaklarımız titrerti inerkenneye gülüyorduk bilmiyorum ama çok eglenirdik
Bilmiyorumbiz eski tadi alamiyoruz ya suan ..bizim cocuklarimiz ne hissedecek acaba
Ne guzel yaBilmiyorumbugün o coşkuyu az da olsa verebilmek için 2 yaşında ki oğluma İslami eğlenceli ilahiler açtım birlikte eğlendik niloyanin ramazan bölümünü izledik def çaldık elimden bunlar geldi evde davulcu gibi geziyorum