Bu yolları kaç kere dönmüştür o
Seviyorum diye aglasa ıyı, benı sevmiyor musun demıs kız. Bu sorusu karsısında aglamısbulmuş gencecik kızı salla babam sallamış..
seviyorum diye ağlamış bi de.. eski nişanlının yüzüğünü takmayı düşünürken sevdiği aklına gelmemiş masraf olmasın değmez demiş..
Kalbini yerim seninHayırdır neden uzgunsun, dök ıcını
Konu sahıbı akıllı bir kız bence dogru olanı kendı ıyılıgın ıcın yapacak.
Dı mı konu sahıbı?
İlk nişanlısındaki gibi hevesle yürümüyor yanlızHala da aynı hevesle yurumesı peki?
Bır daha bu yolları aynı hevesle yurur muyum de demiyor
Gerçekten kendine bu kötülüğü yapma ya yol yakınken iyice düşün. 23 yaşındaymışsın. Eminim çok seviyorsundur çok heveslenmişsindir ama düşünsene hani derler ya aza demişler nereye gidiyorsun çoğun yanına demiş.Çok teşekkür ederim destekleriniz için. Buradaki her bir yorumu gerçekleri görmek istemeyen gözlerim açılsın diye tekrar tekrar okuyorum.
Seviyorum diye aglasa ıyı, benı sevmiyor musun demıs kız. Bu sorusu karsısında aglamıs
Üzüldüm açıkcası ailenizin böyle demesineKendi çizgim ve duruşum olduğu için kendi ailemde dahil dik başlı damgası vurmuştur bana...
Gel gelelim ki böyle asi ve dik duruşlu kadınlara erkekler hayranlar...
Çok teşekkür ederim guzel sozleriniz için.. umarım hayatım boyunca artık böyle şeylere kanmam.@rollingPistone kız annesi olarak sana kızım diye hitap edeyim.
Kızım, kızcağızım sana yüzük alma masrafını çok gören bu adam yarın senin maaş kartını alıp çift maaş gibi yaşatacak kendisini....
Çalıştığın halde, ileride senin paran ile daha fazla sefa süreceği halde; sana bir yüzük parası kıyamayan adama ne ömrünü heba et, ne emeklerini, ne de paranı...
Yaşın 23...
Bekle değerini bilenler çıksın karşına.
Ağırlığınca altını sana layık görecek kadar seni sevecek ve değer verecek adamı bekle...
Eşim hayran...Üzüldüm açıkcası ailenizin böyle demesine
Benim de ailem beni dik başlı yetiştirmiştir, ama karşıma buna hayran olacak erkek hiç çıkmadı
Kader hep bir yerden çalıyor
Artık yapmak zorunda olduğumu anladım. Üzgünüm çok ama mecburum. Herkes aynı fikirde. Herkes yanılıyor olamaz..Hayırdır neden uzgunsun, dök ıcını
Konu sahıbı akıllı bir kız bence dogru olanı kendı ıyılıgın ıcın yapacak.
Dı mı konu sahıbı?
Ben de anladım.Anladım
Birisi sizden birşeyler saklıyorsa bu tek sakladığı değildir sonradan öğrenip canınız sıkılmasın isterim. Mesela ben evlendikten sonra eşimin çok şeyini duydum başta bilseydim kesinlikle istemezdim evlenmeyi. Sonradan duyunca birşey değiştiremiyorsun. Umarım benim durumuma düşmezsinizMerhaba hanımlar,
Sevgilimin eskiden başkası ile nişanlı olduğunu kulağıma fısıldayan alakasız insanlardan öğrenmiştim.
Bunun üzerine içimdeki sorgulama hiç bitmedi. Benden gizlemiş olması bana iyi hissettirmedi.
Evlilikten hep bahsediyorduk yakında evlilik teklifi gelecegini de hissediyordum.
Bir gün evlerini ziyaret ettiğimde birlikte farklı evraklara bakarken eski nişanlısına aldığı tektaş pırlanta yüzüğün sipariş formunu da gördüm. Yüzüğün içine baş harfi benimkinden farklı şekilde K&O yazılacak yazıyordu formda. Tarih de iki sene öncesi yazıyordu.
Ben evlilik teklifi beklerken böyle bir şey görmek beni hayal kırıklığına uğrattı.
Bu sipariş formunu neden sakladığını sorduğumda ise, ilk başta o yüzüğü benim parmağıma göre yaptırmayı düşündüğünü ama benim bunu istemeyecegimi tahmin edip o yüzüğü satıp yeni yüzük alacağıni söyledi.
Açıkçası bu açıklama beni çok memnun etmedi, bana gelecek olan yüzük başkasının eskisi mi yoksa yeni mi olacak kafamda hep soru işareti kalacak.
Evlilik teklifi denen güzel olaya dair de hiç hevesim kalmadı.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Uzul tabı yasa uzuntunu sonra gececek.Artık yapmak zorunda olduğumu anladım. Üzgünüm çok ama mecburum. Herkes aynı fikirde. Herkes yanılıyor olamaz..
Maşallah diyorum, nazar değmesin.Eşim hayran...
Hatta evli olmama rağmen hayran bakışların farkındayım
Övgülü sözleri zaten herkesten duyuyorum.
Kendimin farkındayım, isterse kimse farkında olmasın.
Aileme gelince kendileri bizi böyle yetiştirdi, kötü anlamda söylemiyorlar, memnunlar durumdan yani
Ben niye anlamıyor yaBen de anladım.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..Maşallah diyorum, nazar değmesin.
İmrendim.
Haklısınız, insan önce kendi farkında olacak, kendine değer verecek.
Ama darısı başıma demekten alamıyorum kendimi
Peki şeyin bundan haberi var mı, çocukların annesinin.Ben üstüne ekliyorum: Cocuklari oldugunu anlatmayan adam kadin ondan ayrildiktan sonra ailesi ile birlikte herkese "Gelini trafik kazasinda kaybettik" diye yalan söyledi. Taziye misafirleri bile kabul ettiler
Tabiiiii, ilk nişanlıya özel tasarım yüzük, bu kızcağıza o yüzüğün üzerine tadilat. Vazgeçmiş, satıp yenisini almayı düşünebilmiş herif Allah'tan. Neyse konu bu değil. Daha vahim şeyler var bu hikayede.İlk nişanlısındaki gibi hevesle yürümüyor yanlız
Aynıı hevesle yürüyor gibi gözüküyorbeyimiz kurnaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?