Eski Nişanlısının Yüzüğü

Konu sahibi tabi ki ayrilmiyacak. Sonra sevgiliyken cok iyiydi evlenince degisti diye aglayacak. Abi bu adamlarin hepsi mi evlenince degisiyor. Demek ki bakmak ve gormek lazim.
Konu sahibi olaylara bu kadar romantik yaklastigi surece isi cok zor.
Adam desen tam palyaco ben buyum diye bagiriyor :) biri yuzuge uzuluyor digeri agliyor. Benim bile gozlerim yasardi bu romantiklik karsisinda :)

aşırı doğru bir analiz.. bilinçaltlarımıza sürekli "erkeksiz hiçsin" mesajı yerleştirilmeye çalışılıyor.
güya çok eğitimli insanlar bile mesleki başarınız var ama bekarsanız eksik sayabiliyor.
hatta aile kuramamışsın iş yerinde ekip nasıl yöneteceksin diyenler bile var.

8 aydır birlikteyiz. İş yerimde görüp beni sonra bana ulaştı bir şekilde ben de beğenip konuşmaya başlamıştım.

Anladim, evlenmek icin kesinlikle acele etme. Suan yuzukten daha onemli sorunlariniz var sizin. Oncelikle al karsina konus, eski nisanliyi saklaman bende guven sorunlarina neden oldu diyerek herseyi ayrintili birsekilde anlatmasini iste. Hatta azicik sert dur sakin yalan olmasin sen anlatmasan da ben zaten ogrenecegim diyerek biraz tedirgin et.
Ikna olursan devam edersin olmazsan yol ver gitsin.. Ama bana soracak olursan hic guvenilir bulmadim ben.

bizim toplumumuzda kadınlara mal edilmiş "onu ben düzelticem, iyileştiricem" fikri hakim malesef. o yüzden konu sahibi gibi olaylar yaşayan kadınlar aman ben uğraşayım, sürekli ilgileneyim, saçımı süpürge edeyim de bakın çok uğraştımı ama değişti demek için bu saçmalıkları yaşıyorlar.
kimse kimseyi adam etmemeli.
fakat bu ataerkillikle bir türlü aşamıyoruz bu kollektif bilinçaltımızı

İnsanlar olayın tamamını açık açık anlatmaktan korkuyor. Hem erkek tarafı hem kız tarafından '' yuva bozan, fesat, haset '' damgası yemekten çekiniyorlar.
Evet katılıyorum ama kimisi de duramayıp fısıldıyor, anlatmaya çalışıyor direkt ayrıl aman bundan uzak dur diyemiyorlar işte.
Böyle fısıldamalara kulak vermek lazım gerçekten, dedikodu da olabilir gerçek de olabilir araştırılmalı. Ki bakın konu sahibesi üstüne düşmemiş fısıldamaların, en sonunda yüzüğü kendi görmüş.

Tam tersini söyleyenler de var ya
Ama burada temel nokta şu, kadınların erkekleri hep alttan alması, hoş görmesi bekleniyor.
Kendi çizgileri olan kadınlar toplumumuzda dik başlı ilan ediliyor.
Deyim yerindeyse "geçimsiz" oluyorsunuz insanların gözünde.

Hiç şaşmaz hiiiiiç.
Ben bunun bir de intihar ederim diyenini gördüm. Hahah

Ben üstüne ekliyorum: Cocuklari oldugunu anlatmayan adam kadin ondan ayrildiktan sonra ailesi ile birlikte herkese "Gelini trafik kazasinda kaybettik" diye yalan söyledi. Taziye misafirleri bile kabul ettiler

Bir teknoloji firmasinda insan kaynaklarinda calisiyorum
Gencecıksın ısın gucun var emınım cokta guzelsındır, yorumlarına bakarsak efendi de bır kızsın
Senden nısanlandıgını saklayan, tesadufen ogrenıp sorduğunda tum sucu karsı tarafa atan ve sonrasında 'benimle yeniden barısmak ıcın ailece cabaladılar' gıbı çiğ ve gercekten uzak yalanlar soyleyen hesap kıtapcı, sana 'benı seviyor musun' sorusu sorduran (sevgi nettir acaba dedırtmez ) bu soru karsısında Kucuk Emrah gıbı aglayan sahte duran bırıyle sence ne kadar mutlu olursun?

Çok teşekkür ederim destekleriniz için. Buradaki her bir yorumu gerçekleri görmek istemeyen gözlerim açılsın diye tekrar tekrar okuyorum.

evet. erkek öyle davranınca "karakterli" oluyor. kadın davranınca "asi" :)

Çok teşekkür ederim destekleriniz için. Buradaki her bir yorumu gerçekleri görmek istemeyen gözlerim açılsın diye tekrar tekrar okuyorum.
Ayrılmayacaksanız lütfen söyler misiniz hazır üzgünken sizin için de üzüleyim

Kendi çizgim ve duruşum olduğu için kendi ailemde dahil dik başlı damgası vurmuştur bana...
Gel gelelim ki böyle asi ve dik duruşlu kadınlara erkekler hayranlar...

Ayrılmayacaksanız lütfen söyler misiniz hazır üzgünken sizin için de üzüleyim
Hayırdır neden uzgunsun, dök ıcını
Konu sahıbı akıllı bir kız bence dogru olanı kendı ıyılıgın ıcın yapacak.
Dı mı konu sahıbı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…