- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
- 158
Taziyeye gelin de gitseydi de hem yalancı hem düzenbaz oldukları çıksaydı keşkeeBen üstüne ekliyorum: Cocuklari oldugunu anlatmayan adam kadin ondan ayrildiktan sonra ailesi ile birlikte herkese "Gelini trafik kazasinda kaybettik" diye yalan söyledi. Taziye misafirleri bile kabul ettiler
Taziyeye gelin de gitseydi de hem yalancı hem düzenbaz oldukları çıksaydı keşkee
Ben olsam beyaz çarşaf giyer gider, hortladım derdim hahaha
Evli değiller şu an de, nolur.Zaten gelini Türkiyeden Almanyaya getireceklerdi. Kizin tarafin gec haberi olmus yoksa olabilirdi
Pislikler yaZaten gelini Türkiyeden Almanyaya getireceklerdi. Kizin tarafin gec haberi olmus yoksa olabilirdi
Pislikler ya
Yaparlar inanırım. Ben şu boşanma sürecimde neler neler duydum.Hemde nasil. Yalanlari ortaya cikinca bu sefer kadina iftira atmaya kalktilar, ama bu sefer de onlara kimse inanmadi
Yaparlar inanırım. Ben şu boşanma sürecimde neler neler duydum.
Kendi ailem arasında şaka konusu oldum, kız sen neymişsin de haberimiz yokmuş diye.
Valla bilemedim, sarhoştum hatırlamıyorum. Ne ara yapmışım bilemedim diye gülüyorum. Napayım
AmiiiiiinInsanlar aslinda kimin ne oldugunu her zaman gayet iyi biliyorda, ikili oynayan cok oluyor bizim toplumda. Hem senden laf alip diger tarafa tasirlar, hem onlardan laf alip sana tasirlar. Ugrasmak zorunda olanlara Allah sabir versin
Fazla iyi niyetli bu.Bahsedilen adam karakter olarak mantıkla hareket eden, duygusal düşünemeyen , parayı ön planda tutan biri ise bu yaptıklarını maddi kaygı ile yapmış olabilir.
Bir de gerçekten toplumda nişan atanlara bir etiketleme var benim gördüğüm. Sanki evlenip boşanmışa yakın olarak bakanlar var. O gözle bakılmak istemeyenler saklıyor olabilir.
İyi niyetli yaklaşırsak tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?