Eski Nişanlısının Yüzüğü

Ben üstüne ekliyorum: Cocuklari oldugunu anlatmayan adam kadin ondan ayrildiktan sonra ailesi ile birlikte herkese "Gelini trafik kazasinda kaybettik" diye yalan söyledi. Taziye misafirleri bile kabul ettiler
Taziyeye gelin de gitseydi de hem yalancı hem düzenbaz oldukları çıksaydı keşkee
Ben olsam beyaz çarşaf giyer gider, hortladım derdim hahaha

Hemde nasil. Yalanlari ortaya cikinca bu sefer kadina iftira atmaya kalktilar, ama bu sefer de onlara kimse inanmadi
Yaparlar inanırım. Ben şu boşanma sürecimde neler neler duydum.
Kendi ailem arasında şaka konusu oldum, kız sen neymişsin de haberimiz yokmuş diye.
Valla bilemedim, sarhoştum hatırlamıyorum. Ne ara yapmışım bilemedim diye gülüyorum. Napayım

Insanlar aslinda kimin ne oldugunu her zaman gayet iyi biliyorda, ikili oynayan cok oluyor bizim toplumda. Hem senden laf alip diger tarafa tasirlar, hem onlardan laf alip sana tasirlar. Ugrasmak zorunda olanlara Allah sabir versin

Yok artik ya. Eski nisanlinin yuzugunu yenusine takarim ditmge saklamis bir de. Yok artik. Bu muymus sana verdigi deger?
Offf benim icim sogurdu ya. Evlilik teklif etse, bu yeni mi eski mi suphe kalirdi. Dahasi o kafa yapisinda olmasi bile olayi bitirmis zaten. A
Dusuncesi kotu, aciklamasi daha da kotu.
Erkekler para harcadigi kadina deger verirlermis ya da deger verdigi kadina para harcarlarmis. Cunku onlar olaya hep yatirim yapmak gozuyle bakarlarmis. Bak ben bu kadina su kadar yatirim yaptim misali. Oysa kadinlar da emek verdiklerinden vazgecemezmis.

nisanlandigini saklamasi yuzugu saklamasi hic normal degil heleki yuzugu verecekmis yok satacakmis. Bu zamana kadar satsaydi ozaman unutamamis olabilir herseyi tekrar düşünün

Bahsedilen adam karakter olarak mantıkla hareket eden, duygusal düşünemeyen , parayı ön planda tutan biri ise bu yaptıklarını maddi kaygı ile yapmış olabilir.
Bir de gerçekten toplumda nişan atanlara bir etiketleme var benim gördüğüm. Sanki evlenip boşanmışa yakın olarak bakanlar var. O gözle bakılmak istemeyenler saklıyor olabilir.
İyi niyetli yaklaşırsak tabi

Fazla iyi niyetli bu.

Eskiden nişanlılık süreci geçirdiğini sizden gizlemesi büyük ayıp erkekler eşyalara anlam yüklemezler ben görseydim rahatsız olduğumu söylerdim o yüzükten ama o yüzüğü benim için yaptırmayı düşünüyorsa al o yüzüğü eski nişanlına tak derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…