• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Benim aklıma direk parayı nerden bulduğu geldi, acaba uyuşturucu işindenmi?
Onu bende düşünüyorum ailesi para vermekten aciz o kadar parayı nasıl buldı acaba?

Bence gitmemelisin asla yani. sana yaptıklarını dusun. tatıl herseyı unutturacakmı
Zaten öyle canım benim gitmeyeceğim ama amacını da anlamış değilim kafa karıştırmaya çalıştıysa kesinlikle kafam karıştı

işte ne yapacağını yazmışsın. Yanından bile geçmeyeceksin. Kafan hiç karışmasın. Sen de bağımlı mısın? O mu alıştırdı?
Sigara bile içmem kokusundan iğrenirim. Sanırın benim olayım şu liselilerin sert erkeklerden hoşlanması gibi bişey. Hani aa kötü çocuk sigara içiyor vs .Bir de onda olan özgürlüğün beni cezbetmesi

Kafanı karıştırmasın bu yaptıkları. O parayı belki de küçücük daha ortaokul çağında çocuklara uyuşturucu satarak kazanıyordur. Ayrıca kendisi de kullanıyormuş. Düşünsene böyle bir adamla evlendin diyelim, parası olmayınca o illeti almak için senden para bulmanı istemeyecek mi? Annesini babasını öldüren var para vermedi diye. Ayrıca böyle mi adamla evlenip çocuğun olduğunu düşün. Yazık değil mi o çocuğa. Böyle pislik bir pisliği kullanan babası olacak. Kafası ne zaman yerinde olacak da çocuğuna babalık yapacak. Arkadaşı bile olmayacak belki, "Aaa bunun babası uyuşturucu kullanıyor, uzak durun bundan." diye parmakla gösterilecek. Bunların hepsini düşün ve kafandaki o sert, serseri erkek tipinin aslında çok da iyi bir şey olmadığını anla lütfen. Evlenince o karizma falan olmuyor sana dayak, küfür, bir sürü iğrençlik olarak geri dönüyor.

Link vermek yasak olmasaydı verirdim canım.
Ama yazayım sana benim bebeğim canlanmadı. İlk gebeliklerin çoğu sağlıksızsa düşermiş zaten. E bebeği karnında benim gibi cansız olup kürtaj olanların nasıl çocuğu oluyor? Ya da düşük yapıp içindeki parçaları temizletenlerin? Ya da rahminde polip miyop olup kürtaj olanların? Şuan beni korkutmaya çalışıyorsun farkındayım ama dur sana doktor yazısı atayım sende bilgilen ama allah yardımcın olsun lütfen kimseyi böyle korkutma;

Kürtaj operasyonu sonrası bir komplikasyon gerçekleşmediği sürece, kürtaj kısırlık yapar mısorusunun cevabı net bir şekilde hayır olacaktır. Bu net cevabın verilebilmesi için kürtaj işleminin tam teşekkülü bir hastanede ya da klinikte, hijyenik ve kapsamlı bir ameliyathane ortamında, uzman bir hekim ve uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmiş olması gerekir. Güvenli ve tıbbi koşullara uygun bir şekilde yapılan kürtaj işleminin sonrasında risk de minimuma iner.
İlk kürtaj ya da ilk bebeği aldırmak ile alakalı olarak halk arasında kısırlık olacağı hakkında yanlış bilinen bir bilgi bulunmaktadır. İlk kürtaj ya da ikinci hamilelikte kürtaj yaptırmak kısırlığa neden olmaz. Hamilelikte bebeği aldırmak yumurtalıklar ile alakalı bir uygulama değildir. Bu işlem belli başlı uygulamalar ile bebeği almadır. Yumurtalık ile alakalı bir uygulama olmadığı için kadınların yumurtalık fonksiyonlarını kesinlikle bozmaz. Hamilelikte sadece rahimin iç kısmındaki bebek alımı yapılır. Bundan sonra da kadının bir daha hamilelik yaşamama gibi bir durumu olmaz. Kürtaj işlemlerinde sadece istemli gebeliğin alımı yapılmaz. Düşük yaptıktan sonra iç kısımda kalan gebeliğin parçaları, ölü gebeliğin alımı ve boş gebeliğin alımı da yapılır. Uygulanan istemli kürtaj işlemi yani hamilelikte bebeği aldırmak ile alakalı yapılacak olan işlemler için ülkemiz yasal olan süre en fazla 10 haftalık hamileliktir. Bu aşamada hamilelikte hafta hesabı yapılırken son regl döneminin başladığı zamandan itibaren hesaplama yapılır. sonrasında hamilelikte hafta hesabı ultrason ile teyit edilir. 10 haftayı geçen gebelikte bebeği aldırmak yasaktır. Bu durum kanun nezdinde de yasaklanmıştır.

Benimki zorunlu kürtajdı ve herhangi bi komplikasyon geçirmedim enfeksiyon yapışıklık vb. :)
Ben size yorum yazdım. Korkutmak la alakası yok. Sende korkma.
Kürtajın iyi bı hekim de, bebeğin tutunduğu yerden kazanması sırasında o bölgeyi çok kazımamasi, inceltmemesi lazım.
Sonuçta kürtaj bı kazıma işlemidir.
İyi bı hekime olmak kendini ilerde riske atmamak adına çok önemli.
Ayrıca ben çocuk için uğraşıyorum.
Bı çok Ameliyatlar geçirdim.
Ve ailemde 4 tane kadın doğumcu var.
Ben senin yazdığın bilgilerin çok daha çok fazlasını direk eniştemi, yeğenlerimi arayarak ulaşabiliyorum.
Makaleleri bana atarlar bende olurum.
Ben senin hayatını riske atan bir adamı sana anlattım.
Yoksa sen istersen bu adamla tekrar birlikte ol bu bizi ne kadar üzer, önemli olan sen kendini üzme. Sen kendini harcama.
Üniversite de kızlarımızın kendilerini böyle dibe çekmeleri çok çok üzücü.
Tıbben yapılan en ufacık operasyon bile risklidir.

Adam uyusturucu kullaniyor. Bebeğinizi aldirmak zorunda kalmissiniz. Buna ragmen yaninizzda olmayip size yol vermis. Buna ragmen bi tatille kafaniz karisiyor. Arkadas nasil karisir bir kafa boyle. Benim katil olacagim sebeplere siz bir tatille nasil kafa karisikligi yasiyorsunuz.

Canım gözüm tatilde değil. Verdiği kıçı kırık 15bin tl'nin kat kat fazlasını babam verir. Burda konuşmak istemiyorum. Varlıklı bi aileden geliyorum,babam bir sürü işin içinde petrol şirketi var. Sence benim 15 bin liraya gözüm aç mı? Yani ben sadece onun ne yapmaya çalıştığını öğrenmeye çalışıyorum.
gözün açki kafan karışmış babana annene bir zorunmu var nedir bu şımarıklık bir bebeğine kıymışınız birde hala tatil diyorsunuz Allah yardımcısı olsun babanla annenin

Bu adam seni uyuşturucu parası için bi kerhaneye satarsa , o zaman belki biraz omuzlarınin üzerinde taşıdığın nesne çalışır inşallah. Tatili de görürsün hem de dik alasiyla.
Gerçekten bazıları bu dünyaya sadece üremeye gelmiş. Bebeğin gitmiş sen hala tatil derdindesin.

Son düzenleme:
Hayatı senin bilemediğin kadar pislikle dolu bir insana kendini harcatma.
bir ay öncesine göre yaşadıkların büyük hata.
hayatını mahvetmesine izin verme ,dönüşü olmayan bir yol bir ömre sebep olabilir.

bundan sonra da benim isteklerim yerine aile büyüklerimin öngörüleri ne diye değerlendir.
sen daha hayatın başındasın.baban ,annen yaşayarak insanları tanıdılar.

seviyene göre insan seç evlenmek için.
şimdiki prenses hayatın berbat bir insanın dünyasına gidince kül kedisine döner.
mecbur bırakır her türlü sıkıntıya.

Kürtajın iyi bı hekim de, bebeğin tutunduğu yerden kazanması sırasında o bölgeyi çok kazımamasi, inceltmemesi lazım.
Ben senin yazdığın bilgilerin çok daha çok fazlasını direk eniştemi, yeğenlerimi arayarak ulaşabiliyorum.
Yoksa sen istersen bu adamla tekrar birlikte ol bu bizi ne kadar üzer, önemli olan sen kendini üzme. Sen kendini harcama.
O küretle kazıma işleminde rahim kazınıyor. Ben vakumla yaptırdım bi sorunda olmadıç teşekkür ederim yine de. Sadece bana açık açık ne kadar tehlikeli vs dediniz ben buna kızdım biraz. Tehlikelerini biliyorum ama herhangibir sorunda çıkmadı.

Katılıyorum . Üniversiteye giden bir kişi kendini nasıl bu kadar aşağı çekebilir . Hala daha amacı ne diye soruyor hayret ediyorum .
Amacı belli kullanıp cinsellik yaşayıp zevkini tatmin edip yine olası hamilelik durumunda bunu da aldırır Nasılsa diye düşünüyor . Kendi keyfinde yani .
Hafî kürtajdan sonra çocuğun olabilir diyelim karşına çıkan Kişilerin algısı ne olur senin için düşündün mü ? Birisinden çocuk aldırmış kişiye algı nasıl olur düşünebilir misln

Back