• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Yazık neler neler ya . Bir de bunları tv lerde filmlerde normal gibi gösteriyorlar ya hep ondan oldu bunlar toplumdaki bu bozulmalar . Gercekten bunları yasamış bir Kızın psikolojisi kolay kolay düzelmez . Her kürtaj bir yıkım . Karşısına çıkan kişilere de güvenemez .
Nedense konu sahibinin babasının petrol şirketi olduğuna falan da hiç inanasım gelmedi . Gercekten petrol şirketi olan biri 15 bin TL lik tatile tamah etmez .
Canım inanmayabilirsin ben petrol zengini demedim istasyon işletiyor dedim. 15binlik tatike zaten tamah etmedim bana göre de bu para öok az bi mebla. Benim anlatmak istediğim neden hala böyle yapması. Bu yani. Kimseyi küçümsediğim falan yok özelden inanmayan bi çok kişiye fotoğraf attım testleri de attım istasyonun adına kadar verdim. Merak etme yani.

Lazkizii54 Lazkizii54 bebeğin içim zorunlu kürtaj mı oldun bebeğin sağlıksız olduğu için mi yani ? Yoksa onun yüzünden canlanıp büyüyebilecek bir bebeği mi aldırdın? Taşlamayacağım , konuya hakim olmak açısından sordum
Kalbi bi attı oldu bi atmadı oldu zaten doktora uyuşturucu konusunu açtığımızda bebeğinin kanında bile bulunabilir bağımlı olabilir demişti.

Kalbi bi attı oldu bi atmadı oldu zaten doktora uyuşturucu konusunu açtığımızda bebeğinin kanında bile bulunabilir bağımlı olabilir demişti.

Sende kullaniyor musun, ya da hic denedin mi? Doktor bunu soylediyse bagimlilik babadan bebege gececek degil ya? Uyusturucu kullanmaniza kizmiyorum, yasadiklariniz da benim haddime degil fakat boyle bir yasam tarziyla nasil korunmadan iliski yasadiniz. Off offf...

Belki bebek, aile, evlilik agır gelmiş olabilir rahatlıga alışmıştır bu yüzden sorumluluktan kaçmak istemiştir herkes pişman olabilir ama onu en iyi siz tanıyorsunuz gerçekten pişman mı değil mi karar sizin içgüdünüze güvenin derim
Kararım kesinlikle yalan söylediği yönünde bence öyle yani pişman olmamıştır.

Senin yolun yol değil kızım. ...
Buna sen karar veremezsin. Yorum için teşekkürler.

Hiçte kafam karışmaz tekmeyi basarim o kadar şey yaşayıp hala da kafam karışıyor ise tedavi olmam gerektiğine inanırım ben olsam. Çocuğu aldır deyip uzulme bir daha yaparız diyen adamdan hala beklentiye girmek nedir ya kaldı ki normal insan degil uyusturucu kullaniyor Allah yardım etsin inşallah
Psikolojik olarak tedaviye seanslara gidiyorum zaten teşekkür ederim yorumun için

@defne-28 çok haklısın cnm.
15 bın TL az mi Allah aşkına.
Benim ameliyatım ve tüp bebek masrafım 12 bin TL tuttu.
Ve biz bu parayı ödemek için eşim iş yerinde fazla mesaiye de kalıyor. Taksit yaptık öyle ödüyoruz. Artık o kadar ki inan ilaç paralarını dahi taksit yaptırdık.
Ve konu sahibinin babasının petrol şirketi ve küçümser tavırla 15 bini begenmeme. Hiç inandırıcı değil.
Üniversiteli Sinem vardı inegölde okurken kaybolmuştu, Annesi müge anlı da kizini arıyordu.
Kız böyle uyuşturucu kullanan ipsiz sapsizlarla arkadaşlık yapmis kızı öldürmüşlerdi.
Ben kimseyi kınamıyorum asla aa kınamam.
Konu sahibinin yanlışa yanlış davranışı var. Yoksa hangimiz konu sahibine sen kötüsün dedik. Yanlıştan bir an önce dönsün.
Birde diyelim evlendi eşiyle jinekolağa gitti, jinekolog şak diye kürtajın var diyecek.
Neden kendilerini zora sokuyor kızlarımız onu anlamıyorum.
İnşallah hayatını daha guzel hale getirir.
Canım ben kimseyi küçümser tavırda bu para lüçük aa demedim. İnsanlar benim burda tatil delisi olduğumu söyledi ki ben onlara bu durumu anlattım bak sana da anlatayım; benim babam ve abim sürekli antalya istanbul arası gidip gelirler babam başından beri nişanı istemedi çünkü bu çocukta önceden çalışandı. Ayrıca kendisi gözüm tutmadı diyip durdu. Ben nişan diye diretince beni kırmadılar. Daha sonra işin içine bebek mevzusu girince babam ben seni kabul etmem dedi ve bi anda bebeği isteyen adam istememeye başladı niye ? Çünkü o babamın bizi kabul edeceğini düşündü ve benimle evlenirse paraya konacaktı bu şekilde çalışmasına da gerek yoktu. Daha sonra babam istemeyince o da beni bıraktı. Şimdi iyi olduğumu gördü ve yeniden para yemek için döndü. Bu kadar yani ben kimseyi küçümsemiyorum canım.
Kürtaj olduğum anlaşılır mı?
Kürtaj herhangi bir kesi veya dikiş olmadığı için bu işlem sonradan asla anlaşılmaz. Ultrason,Mr'da kürtaj olduğuna dair bir bulgu rastlanmaz. Kürtajdan sonra 40 gün içinde kanda gebelik hormonu hala kaldığı için yalancı pozitiflik olabilir. Yeni bir adet görme ile o da tamamen negatif olacaktır.

Ama hala korkutuyosun beni.

ilginç sen kullanmassan bebeğin kanında nasıl olacak. Valla sen de hiç masum gelmedin

Sende kullaniyor musun, ya da hic denedin mi? Doktor bunu soylediyse bagimlilik babadan bebege gececek degil ya? Uyusturucu kullanmaniza kizmiyorum, yasadiklariniz da benim haddime degil fakat boyle bir yasam tarziyla nasil korunmadan iliski yasadiniz. Off offf...
Daha önceden kullandığını bilmiyordum ben. Hayır ben sigara bile denemedim bence gereksiz birşey. Duman çek üfle saçma yani. Evet canım babadan geçebiliyormuş sperm yoluyla genetik olarak bir çok rahatsızlığı çıkabiliyormuş bebekte.

ilginç sen kullanmassan bebeğin kanında nasıl olacak. Valla sen de hiç masum gelmedin
Csnım sen anlamıyorsun sanırım bi araştırıp bak. Bebek sadece yumurtayla mı oluyor? Spermin genetiği yok mu? Genetik hastalık zeka geriliği vs pek çok şey mevcut olabilirdi. Ki kaldı ki kese bozukluğu gözükmemesi kalp atışı alma almama pek çok şey mevcuttu bende.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/intihari-dusunuyorum-kendime-gelemiyorum.1073307/ sen intiharı düşünmüşsün erkak arkadaşın bunu zerre umursamamış gezmiş,tozmş,uyuşturucuya vermiş kendini pardon da senin canın yanarken neredeydi bebeğine neden sahip çıkmadı ki şimdi bir tatil için senin kafan karışabiliyor.Çektiklerini unuttun mu.ortada kalışlarını.
Hayır tabiki unutmadım ama tam düzelemiyorken beni vurmanın yollarını arıyor hala.

Daha önceden kullandığını bilmiyordum ben. Hayır ben sigara bile denemedim bence gereksiz birşey. Duman çek üfle saçma yani. Evet canım babadan geçebiliyormuş sperm yoluyla genetik olarak bir çok rahatsızlığı çıkabiliyormuş bebekte.
ne olur kendini düşün kendini kimseye ezdirme güzel günler gelecek mantıklı düşün engelle tamamen seni el üstünde tutacak iyi birisi mutlaka çıkar şimdilik derslerini çalış geleceğin için çabala

Söyler zaten evlenmeden önce ama böyle bşyi Türk erkeklerinin %90 ı kabul etmez . Daha evvel böyle bşy Yaşadım dese de dürüstçe çoğu eğlencelik görür .
Yanlış anlamayın doğru demiyorum ama algıları bu sekılde çünkü gercekten rezalet bşy .
Bu yasta okulunu okuması gereken , anne Babasına topluma faydası olması gereken bir genç Kızın serserilerin oyuncağı olup çocuk aldırıp bunu normal bşy düzgün bşy gibi lanse etmesi hiç hoş değil .
Kötüsün demedik zaten ama hata üstüne de hata yapıyor.
Yok canım evlendiğim kişiye bu olayları söylemeyeceğim zaten kürtaj belli olan bir işlem değil internetten okuyabilirsiniz makale falan doktora da sordum yani. Geçmişimi de anlatmayı düşünmüyorum kimseye evleneceğim adama da anlatmayacağım ne gerek var.

Hayır tabiki unutmadım ama tam düzelemiyorken beni vurmanın yollarını arıyor hala.
Allah bile sana bu hriften çocuk nasip etmemiş.Annen baban istememiş ki tekin değilmiş aman uzak dur kafanı karıştırmaya çalışıyor daha beterlerini yapacak sana.

Ilk kez duydum, simdi yorum yazabiliyorum fakat 20 sayfa boyunca yazilan tum yorumlari okudum, buradaki kadinlar cok hakli, kimse tanimadigi birinin kotulugunu istemez sonucta, bize ne ki, iyilik de sana kotuluk de, bence eski erkek arkadasin dogru biri degil, daha temiz bir insanla birlikte olmani tavsiye ederim, neden tatil yolladigini sormussun, bu benim gordugum ayni 5. taktik, erkeklerin hep bir haltlar yedikten sonraki hediyeleri, gecici, inanma, degerini bir hediyeyle sinirlandirma, onune bak besbelli senden cikarlari var, hic hos degil.

ne olur kendini düşün kendini kimseye ezdirme güzel günler gelecek mantıklı düşün engelle tamamen seni el üstünde tutacak iyi birisi mutlaka çıkar şimdilik derslerini çalış geleceğin için çabala
Keşke herkes senin kadar samimi yorum yapabilse.. Teşekkür ederim zaten böyle yapmaya çalışıyorum canım benim

Allah bile sana bu hriften çocuk nasip etmemiş.Annen baban istememiş ki tekin değilmiş aman uzak dur kafanı karıştırmaya çalışıyor daha beterlerini yapacak sana.
Zaten uğraşmamaya çalışıyorum okul bitiyor dönünce de babamın yanında çalışacağım büyük ihtimalle. Ne olacak bilmiyorum abim sürekli takipte zaten beni.

Ilk kez duydum, simdi yorum yazabiliyorum fakat 20 sayfa boyunca yazilan tum yorumlari okudum, buradaki kadinlar cok hakli, kimse tanimadigi birinin kotulugunu istemez sonucta, bize ne ki, iyilik de sana kotuluk de, bence eski erkek arkadasin dogru biri degil, daha temiz bir insanla birlikte olmani tavsiye ederim, neden tatil yolladigini sormussun, bu benim gordugum ayni 5. taktik, erkeklerin hep bir haltlar yedikten sonraki hediyeleri, gecici, inanma, degerini bir hediyeyle sinirlandirma, onune bak besbelli senden cikarlari var, hic hos degil.
Sadece bazıları kendi egosunu tatmin etmek için yazıyor bunu biliyorum samimi yorumun için teşekkür ederim. İyiki bebeğim olmamış diyorum yoksa nasıl bi babası olacaktı allah bilir. O parasızlıkla vs.

yok bi yerde doktor sen bağımlıysan bebeğe de geçer demişti o yüzden korktum demişsin.
Yok canım bebek sadece yumurtayla olmuyor ya hani spermde de genetik problemler çıkabilirmiş uyuşturucu yüzünden.

O küretle kazıma işleminde rahim kazınıyor. Ben vakumla yaptırdım bi sorunda olmadıç teşekkür ederim yine de. Sadece bana açık açık ne kadar tehlikeli vs dediniz ben buna kızdım biraz. Tehlikelerini biliyorum ama herhangibir sorunda çıkmadı.
Kızmana gerek yok, ben sana doğru bilgi verdim. Yaptığın işlem tehlikeli.
Ben bir Ameliyatımda 0.5 lik rahim karın zarı yapışıklığı ayrılması sırasında öldüm. Bildiğin öldüm. Kanama durmadı. Doktorlar ameliyatimi hocalarına devretti. Beni hayata döndürmek için saatlerce uğraştılar. Ameliyattan sonra odama gelen doktorlar titriyordu. Renkleri gitmişti. O kadar çaba sarf etmislerdi ki yasayabilmem icin odaya ciktigimda bağırmalarıma dayanamayıp koridorlarda beklediler.
Saatlerce Avaz Avaz bağırdım.
Her yapılan en ufacık müdahale tehlikelidir.
Sana operasyondan önce sayfa sayfa imzalatılan kağıtları oku bakalım neler yazıyor.
O yüzden hiç bu tarz durumlara girmeyin.
Size şu an olabilir dedirten, yaşandı bitti diye baktığınız her sey, ya da benim hayat görüşüme göre olabilir dediğiniz ne varsa ilerde buz dagı gibi karşına çıkar.
Hayat uzun, iyi kötü herşey bizler için ama sen zorlama bazı şeyleri.
Yaşanan yanlıştı bitti de geç.
Okulunu bitir ve sana hiç bir şekilde ulaşmasına da izin verme.

Tabii ki, hersey de bir hayir vardir boyle dusun, ayrica gecmiste iyi kotu ne yasarsan yasa hepsine bir deneyim olarak bak. Bundan sonra hayatina girecek insanlara bahsetme bile, evet bebegin icin cok uzgunum, ben bile bazen olmayan cocugum icin endiseleniyorum bir de o benim rahmim de olsa, hissetsem, canli ya da cansiz hic fark etmez, biz kadiniz o duygulari erkeklerin anlamasi imkansiz bundan sonraki hayatinda kimseden birsey bekleme, ya kendi ya da ailenin parasiyla istersen dunyanin bir ucuna git ama kimsenin parasina tenezzul etme, sonra ilerde "Sana su kadar para harcadim, tatillere yolladım" der bu erkekler, cok kotuler cook (Sozum meclisten disari, hepsi degil ama seninkisinde bu kapasite var diye)

Tatili belki kafanızı toplamak, kendinize gelmek için isteyebilirsiniz...
Yalnız dahi gitcek olsaniz , sizin aklınızda sadece bir tatil dahi olsa , karşı taraf için bu bir umut olcak..
Tek başınıza kürtaj olmussunuz ...
Tek başınıza baş etmişsiniz herşey ile .
Şimdi ona ne gerek var ?

Kararım kesinlikle yalan söylediği yönünde bence öyle yani pişman olmamıştır.

Buna sen karar veremezsin. Yorum için teşekkürler.

Psikolojik olarak tedaviye seanslara gidiyorum zaten teşekkür ederim yorumun için

Canım ben kimseyi küçümser tavırda bu para lüçük aa demedim. İnsanlar benim burda tatil delisi olduğumu söyledi ki ben onlara bu durumu anlattım bak sana da anlatayım; benim babam ve abim sürekli antalya istanbul arası gidip gelirler babam başından beri nişanı istemedi çünkü bu çocukta önceden çalışandı. Ayrıca kendisi gözüm tutmadı diyip durdu. Ben nişan diye diretince beni kırmadılar. Daha sonra işin içine bebek mevzusu girince babam ben seni kabul etmem dedi ve bi anda bebeği isteyen adam istememeye başladı niye ? Çünkü o babamın bizi kabul edeceğini düşündü ve benimle evlenirse paraya konacaktı bu şekilde çalışmasına da gerek yoktu. Daha sonra babam istemeyince o da beni bıraktı. Şimdi iyi olduğumu gördü ve yeniden para yemek için döndü. Bu kadar yani ben kimseyi küçümsemiyorum canım.
Kürtaj olduğum anlaşılır mı?
Kürtaj herhangi bir kesi veya dikiş olmadığı için bu işlem sonradan asla anlaşılmaz. Ultrason,Mr'da kürtaj olduğuna dair bir bulgu rastlanmaz. Kürtajdan sonra 40 gün içinde kanda gebelik hormonu hala kaldığı için yalancı pozitiflik olabilir. Yeni bir adet görme ile o da tamamen negatif olacaktır.

Ama hala korkutuyosun beni.
Biz insan oğlu korkulacak her şeyi yaparız bı cesaretle, sonra biri gelir doğruyu söyler korkutma deriz.
Kanda düşen beta HCG hormonudur cnm o ayri, kürtaj ayrı.
Sen belli iyi niyetlisin.
Bak ailende biliyormus her şeyi korkma o zaman.
Harcama kendini bu uyuşturucu bağımlısı terbiyesiz için.
Hata de geç.
Güzel gunler olacaktır hayatında, tecrubelerini at cebine.
Devam et.

Son düzenleme:
Back