- 23 Ağustos 2012
- 50.229
- En iyi cevaplar
- 1
- 233.473
- 898
- Konu Sahibi Lazkizii54
Canım benim,öğrendiğimiz ilk zamanda sevindi çünkü babam zengindi. Sonra bebeği annem öğrendi ardından abim ve babam. Babam beni kabullenmeyeceğini söyledi. Bunu ona anlattığımda da tutuştu. Sonuçta bebeği ve beni kabullenmiyorlar para elden gitmiş olacaktı. Sonra ben istemiyorum aldır bebeği dedi. Çok basitmiş gibi. Sana da basit geliyor dimi.ama ben yaşadım işte. Canım gerçekten kırıcı yorumlar yapmamaya özen gösterir misin. Teşekkür ederim.
Madem ailen zengin, o ulkeye de meraklisin al abbandan para oyle git tatile. neden bu itin parasina tamah ediyorsun?
Adam serseri, uckur keyfine sen de riskli bir operasyon gecirmissin. Ilk hamileligini sonlandiran kadinlarin tekrar hamile kalamama durumu olabiliyor. Sence senin sagligin bu adamin derdinde mi? Madem cocuk oldu eeee gitsin aldirsin demis adam kisaca. Ne kadar sorumluluk sahibi bir birey. Ustelik uyusturucu isinde.
Psikilojin, sagligin onemli degil bence sen hala bu zibidiyle gorusmek derdindesin yoksa kafan karismazdi.
Anne babanin yerinde olsam akli dengesi yerinde degil raporuna basvurup kendimi vasi atardim zira saglikli dusunemeyip kendine zarar veriyorsun. Kendine ziyansin, Allah akil fikir versin,