• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Canım benim,öğrendiğimiz ilk zamanda sevindi çünkü babam zengindi. Sonra bebeği annem öğrendi ardından abim ve babam. Babam beni kabullenmeyeceğini söyledi. Bunu ona anlattığımda da tutuştu. Sonuçta bebeği ve beni kabullenmiyorlar para elden gitmiş olacaktı. Sonra ben istemiyorum aldır bebeği dedi. Çok basitmiş gibi. Sana da basit geliyor dimi.ama ben yaşadım işte. Canım gerçekten kırıcı yorumlar yapmamaya özen gösterir misin. Teşekkür ederim.

Madem ailen zengin, o ulkeye de meraklisin al abbandan para oyle git tatile. neden bu itin parasina tamah ediyorsun?

Adam serseri, uckur keyfine sen de riskli bir operasyon gecirmissin. Ilk hamileligini sonlandiran kadinlarin tekrar hamile kalamama durumu olabiliyor. Sence senin sagligin bu adamin derdinde mi? Madem cocuk oldu eeee gitsin aldirsin demis adam kisaca. Ne kadar sorumluluk sahibi bir birey. Ustelik uyusturucu isinde.

Psikilojin, sagligin onemli degil bence sen hala bu zibidiyle gorusmek derdindesin yoksa kafan karismazdi.
Anne babanin yerinde olsam akli dengesi yerinde degil raporuna basvurup kendimi vasi atardim zira saglikli dusunemeyip kendine zarar veriyorsun. Kendine ziyansin, Allah akil fikir versin,

Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.

Güncelleme; yeni yorum yapacak hanımlar için yaziyim sizde tatil tatil diye tutturduğumu düşünmeyin. Sizce bu insan müsveddesi ne yapmaya çalışıyor.
Sakın umrunda olmasın kimbilir nereden buldu parayı yurtdışı tatili bu ekonomi belli alanyaya tatile gitmiyorsunuz hap mı sattı ot mu sattı allah bilir artık sakın bir daha ulaşma yerini izini unuttur hiçbir şey hiçbir zaman eskisi gibi olmaz daha fazla canın yanar

Madem ailen zengin, o ulkeye de meraklisin al abbandan para oyle git tatile. neden bu itin parasina tamah ediyorsun?

Adam serseri, uckur keyfine sen de riskli bir operasyon gecirmissin. Ilk hamileligini sonlandiran kadinlarin tekrar hamile kalamama durumu olabiliyor. Sence senin sagligin bu adamin derdinde mi? Madem cocuk oldu eeee gitsin aldirsin demis adam kisaca. Ne kadar sorumluluk sahibi bir birey. Ustelik uyusturucu isinde.

Psikilojin, sagligin onemli degil bence sen hala bu zibidiyle gorusmek derdindesin yoksa kafan karismazdi.
Anne babanin yerinde olsam akli dengesi yerinde degil raporuna basvurup kendimi vasi atardim zira saglikli dusunemeyip kendine zarar veriyorsun. Kendine ziyansin, Allah akil fikir versin,
...+5

Boyle bir insanin gercekten ne yapmaya calistigi onemli mi ?
Birakin tatili,size ev araba alsa gelecege dair yeminler etse gecmis unutulabilir mi?

Kafam karisiyor demissiniz, gecmisi unutup bu adamla barisma ihtimali kafanizdan nasil geciyor aklim almiyor.
Tatili ogrendiginizde yok sayip hayatiniza devam etmeniz gerekirken siz onun ne yapmaya calistigini sorgular olmussunuz.
Gercekten artik onemli mi, cevap hayirsa bu adam ve tatil konusunu dusunmeyin bile.

Bayılacağım şuraya. Adam hamile bırakıp uyuşturucuya başlamış. Seni kürtaja mecbur bırakmış. %99.9 ihtimalle uyuşturucudan gelen parayla seni kazanıp tekrar uçkurunun keyfine bakmaya çalışıyor. Sen de "ıy kıfım kırıştı bınım" diyorsun. Ve yaş henüz 20! Korkunç. Biraz gurur ve kendine güven diliyorum sana.

Katılıyorum . Üniversiteye giden bir kişi kendini nasıl bu kadar aşağı çekebilir . Hala daha amacı ne diye soruyor hayret ediyorum .
Amacı belli kullanıp cinsellik yaşayıp zevkini tatmin edip yine olası hamilelik durumunda bunu da aldırır Nasılsa diye düşünüyor . Kendi keyfinde yani .
Hafî kürtajdan sonra çocuğun olabilir diyelim karşına çıkan Kişilerin algısı ne olur senin için düşündün mü ? Birisinden çocuk aldırmış kişiye algı nasıl olur düşünebilir misln
Bana tepki vereceğine uyuşturucu müptelası sevgilisine vermeli bence.
Doğruyu söyleyene doğruyu gösterene nedense tepki veriliyor.
Ailemin durumu iyi 15 bin TL benim için önemli değil yazmış.
Peki bu kadar maddi olarak iyi ise neden tatil ve hesabına gönderilecek para aklını bu kadar karıştırıyor.
Eğer konu sahibinin babasının petrol şirketi olsaydı aklı karışmazdi.
Bunları belirtmesi de enteresan.
Bizim komşumuzun yeğeni İnegöl'de okurken, konu sahibinin gibi şeyler geliyor başıma sonrası inanın kızı konsomatris olarak pavyonlarda çalıştırdılar. Kızı kurtarmak icin neler neler yaptılar. Kızı en son viyadüklerden assa atmak istemişlerdir o sırada tesadüf birimi goruyor o sırada polis mi ordan geçiyor tam hatirmalamiyorum kız kurtuldu.
Üniversiteye gidiyorlar, ilim irfan öğrenmeye. Ama şu yaşadıklari çok çok uzucu.

Bana tepki vereceğine uyuşturucu müptelası sevgilisine vermeli bence.
Doğruyu söyleyene doğruyu gösterene nedense tepki veriliyor.
Ailemin durumu iyi 15 bin TL benim için önemli değil yazmış.
Peki bu kadar maddi olarak iyi ise neden tatil ve hesabına gönderilecek para aklını bu kadar karıştırıyor.
Eğer konu sahibinin babasının petrol şirketi olsaydı aklı karışmazdi.
Bunları belirtmesi de enteresan.
Bizim komşumuzun yeğeni İnegöl'de okurken, konu sahibinin gibi şeyler geliyor başıma sonrası inanın kızı konsomatris olarak pavyonlarda çalıştırdılar. Kızı kurtarmak icin neler neler yaptılar. Kızı en son viyadüklerden assa atmak istemişlerdir o sırada tesadüf birimi goruyor o sırada polis mi ordan geçiyor tam hatirmalamiyorum kız kurtuldu.
Üniversiteye gidiyorlar, ilim irfan öğrenmeye. Ama şu yaşadıklari çok çok uzucu.
Yazık neler neler ya . Bir de bunları tv lerde filmlerde normal gibi gösteriyorlar ya hep ondan oldu bunlar toplumdaki bu bozulmalar . Gercekten bunları yasamış bir Kızın psikolojisi kolay kolay düzelmez . Her kürtaj bir yıkım . Karşısına çıkan kişilere de güvenemez .
Nedense konu sahibinin babasının petrol şirketi olduğuna falan da hiç inanasım gelmedi . Gercekten petrol şirketi olan biri 15 bin TL lik tatile tamah etmez .

Yazık neler neler ya . Bir de bunları tv lerde filmlerde normal gibi gösteriyorlar ya hep ondan oldu bunlar toplumdaki bu bozulmalar . Gercekten bunları yasamış bir Kızın psikolojisi kolay kolay düzelmez . Her kürtaj bir yıkım . Karşısına çıkan kişilere de güvenemez .
Nedense konu sahibinin babasının petrol şirketi olduğuna falan da hiç inanasım gelmedi . Gercekten petrol şirketi olan biri 15 bin TL lik tatile tamah etmez .
defne-28 defne-28 çok haklısın cnm.
15 bın TL az mi Allah aşkına.
Benim ameliyatım ve tüp bebek masrafım 12 bin TL tuttu.
Ve biz bu parayı ödemek için eşim iş yerinde fazla mesaiye de kalıyor. Taksit yaptık öyle ödüyoruz. Artık o kadar ki inan ilaç paralarını dahi taksit yaptırdık.
Ve konu sahibinin babasının petrol şirketi ve küçümser tavırla 15 bini begenmeme. Hiç inandırıcı değil.
Üniversiteli Sinem vardı inegölde okurken kaybolmuştu, Annesi müge anlı da kizini arıyordu.
Kız böyle uyuşturucu kullanan ipsiz sapsizlarla arkadaşlık yapmis kızı öldürmüşlerdi.
Ben kimseyi kınamıyorum asla aa kınamam.
Konu sahibinin yanlışa yanlış davranışı var. Yoksa hangimiz konu sahibine sen kötüsün dedik. Yanlıştan bir an önce dönsün.
Birde diyelim evlendi eşiyle jinekolağa gitti, jinekolog şak diye kürtajın var diyecek.
Neden kendilerini zora sokuyor kızlarımız onu anlamıyorum.
İnşallah hayatını daha guzel hale getirir.

Sigara bile içmem kokusundan iğrenirim. Sanırın benim olayım şu liselilerin sert erkeklerden hoşlanması gibi bişey. Hani aa kötü çocuk sigara içiyor vs .Bir de onda olan özgürlüğün beni cezbetmesi
yok bi yerde doktor sen bağımlıysan bebeğe de geçer demişti o yüzden korktum demişsin.

defne-28 defne-28 çok haklısın cnm.
15 bın TL az mi Allah aşkına.
Benim ameliyatım ve tüp bebek masrafım 12 bin TL tuttu.
Ve biz bu parayı ödemek için eşim iş yerinde fazla mesaiye de kalıyor. Taksit yaptık öyle ödüyoruz. Artık o kadar ki inan ilaç paralarını dahi taksit yaptırdık.
Ve konu sahibinin babasının petrol şirketi ve küçümser tavırla 15 bini begenmeme. Hiç inandırıcı değil.
Üniversiteli Sinem vardı inegölde okurken kaybolmuştu, Annesi müge anlı da kizini arıyordu.
Kız böyle uyuşturucu kullanan ipsiz sapsizlarla arkadaşlık yapmis kızı öldürmüşlerdi.
Ben kimseyi kınamıyorum asla aa kınamam.
Konu sahibinin yanlışa yanlış davranışı var. Yoksa hangimiz konu sahibine sen kötüsün dedik. Yanlıştan bir an önce dönsün.
Birde diyelim evlendi eşiyle jinekolağa gitti, jinekolog şak diye kürtajın var diyecek.
Neden kendilerini zora sokuyor kızlarımız onu anlamıyorum.
İnşallah hayatını daha guzel hale getirir.
Söyler zaten evlenmeden önce ama böyle bşyi Türk erkeklerinin %90 ı kabul etmez . Daha evvel böyle bşy Yaşadım dese de dürüstçe çoğu eğlencelik görür .
Yanlış anlamayın doğru demiyorum ama algıları bu sekılde çünkü gercekten rezalet bşy .
Bu yasta okulunu okuması gereken , anne Babasına topluma faydası olması gereken bir genç Kızın serserilerin oyuncağı olup çocuk aldırıp bunu normal bşy düzgün bşy gibi lanse etmesi hiç hoş değil .
Kötüsün demedik zaten ama hata üstüne de hata yapıyor.

Hiçte kafam karışmaz tekmeyi basarim o kadar şey yaşayıp hala da kafam karışıyor ise tedavi olmam gerektiğine inanırım ben olsam. Çocuğu aldır deyip uzulme bir daha yaparız diyen adamdan hala beklentiye girmek nedir ya kaldı ki normal insan degil uyusturucu kullaniyor Allah yardım etsin inşallah

Lazkizii54 Lazkizii54 bebeğin içim zorunlu kürtaj mı oldun bebeğin sağlıksız olduğu için mi yani ? Yoksa onun yüzünden canlanıp büyüyebilecek bir bebeği mi aldırdın? Taşlamayacağım , konuya hakim olmak açısından sordum

Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.

Güncelleme; yeni yorum yapacak hanımlar için yaziyim sizde tatil tatil diye tutturduğumu düşünmeyin. Sizce bu insan müsveddesi ne yapmaya çalışıyor.
Belki bebek, aile, evlilik agır gelmiş olabilir rahatlıga alışmıştır bu yüzden sorumluluktan kaçmak istemiştir herkes pişman olabilir ama onu en iyi siz tanıyorsunuz gerçekten pişman mı değil mi karar sizin içgüdünüze güvenin derim

Back