- Emoji Skoru
- 42
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Canım canlı değildi başından beri kese bzukluğu vs vard kalp atışı bi aalınd bi alınmadı bende tam anlayamadım zaten doktor hrhangi bi uyuşturucu bağımlılığın varsa bebekte de olabilir dedi korktum açıkçası.İyi niyetli gelemedi bana bu hareketi.nr alaka yurt disi kesinlikle oda gelecekte sizi yalnız göndereceğini sanmam.ve bebek canlı değildi dediniz kanrinnızdami öldü kürtaj olmadan anlamadım orayi
Bana tek başıma gideceğime kendisinin gelmeyeceğine tatilin tek kişilik olduğuna dair yeminler ediyor. Açıkçası o ülkeye zaten fest. İçin bayadır gitmek istiyordum o da bunu kullanarak bu tatili almış.
Canım lütfen oturup bir/iki ay önce ki konularını oku.Ben arsivden degil direk o donem okudugumda senin akli basinda ,bir hata yapmis ama bunun gelecegini mahvetmesine izin vermeyecek bir kiz olarak goruyordum.Bu adamin seni ne durumlara düşürdüğünü,az daha ailenin destegini kaybedeceğini hatırla.Ben senin de sağlıklı bir ruhsal durumda olmadığını düşünüyorum.Yoksa madde etkisinde anlık coskusal davranışları olan birisinin her davranışına bir anlam aramazdin.Lutfen psikolojik destek al ve bu kişinin artık sana ulasamamasini saglaAynen öyle diyorum. Babam ve abim daha önceden onun işvereniydi. Abimin işlettiği istasyonda görevliydi.
otelde grrsen sasrma .Bana tek başıma gideceğime kendisinin gelmeyeceğine tatilin tek kişilik olduğuna dair yeminler ediyor. Açıkçası o ülkeye zaten fest. İçin bayadır gitmek istiyordum o da bunu kullanarak bu tatili almış.
Canım canlı değildi başından beri kese bzukluğu vs vard kalp atışı bi aalınd bi alınmadı bende tam anlayamadım zaten doktor hrhangi bi uyuşturucu bağımlılığın varsa bebekte de olabilir dedi korktum açıkçası.
Yine yarım yamalak anlatılan, cevaplara göre yön değiştiren bir konu daha.Canım canlı değildi başından beri kese bzukluğu vs vard kalp atışı bi aalınd bi alınmadı bende tam anlayamadım zaten doktor hrhangi bi uyuşturucu bağımlılığın varsa bebekte de olabilir dedi korktum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?