• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Biz insan oğlu korkulacak her şeyi yaparız bı cesaretle, sonra biri gelir söyler korkutma deriz.
Kanda düşen beta HCG hormonudur cnm o ayri, kürtaj ayrı.
Sen belli iyi niyetlisin.
Bak ailende biliyormus her şeyi korkma o zaman.
Harcama kendini bu uyuşturucu bağımlısı terbiyesiz için.
Hata de geç.
Güzel gunler olacaktır hayatında, tecrubelerini at cebine.
Devam et.
E zaten öyle ben burda kimseyi küçümsemedim bu konuda bana tatil avcısı para avcısı iması yapılana kadar babamın ne iş yaptığını bile kimse bilmezdi. Bak ben hayatımda hiçbir zaman yokluk nedir bilmedim,babam hiçbir zaman bu ay çok harcadın para veremem demedi. Ben çok rahat büyüdüm ama rahatlıktan kastım gezmek değil para anlamında. Ailem sürekli beni sıkar sıkar sıkar dururdu tek gitme abin gelsin ya da babanın yanına gittiğinde ciddi dur çalışanlarla labali olma derdi. Ben istasyonda tuvalette temizledim marketçilikte yaptım susayanların bardaklarını bile yıkadım. Ama para yokluğu hiçbir zaman görmedim. O yüzden size küçümsemek gibi gelebilir ama kimseyi küçümsemem. Bugün babama bişey olsa kimse yüzümüze bakmaz.
Senin konuna gelince evet canım her operasyonun riskleei farklıdır. Demekki seninki zor olmuş çok geçmiş olsun. Acı çekmek değil de sonunda bebeğim dediğin kan pıhtısını kaybetmek çok zor değil mi? İşte bu da bana zor gelen. Ben herşeyi okudum kürtajdan sonra en az 5-6, kez doktora gittim hemde farklı farklı kimse bişey yok dedi. Kürtaj ilerde belli olan bişey değil dedi eğer herhangi bi komplikasyon yoksa. Ki olmadı da allaha şükür. Bundan sonra önüme bakıcam kimseyle de görüşmeyi düşünmüyorum. Belki ailemin istediği biri olue tanışırım o şekilde onun dışında herkes para avcısı iyi nitet avcısı.

C
Tabii ki, hersey de bir hayir vardir boyle dusun, ayrica gecmiste iyi kotu ne yasarsan yasa hepsine bir deneyim olarak bak. Bundan sonra hayatina girecek insanlara bahsetme bile, evet bebegin icin cok uzgunum, ben bile bazen olmayan cocugum icin endiseleniyorum bir de o benim rahmim de olsa, hissetsem, canli ya da cansiz hic fark etmez, biz kadiniz o duygulari erkeklerin anlamasi imkansiz bundan sonraki hayatinda kimseden birsey bekleme, ya kendi ya da ailenin parasiyla istersen dunyanin bir ucuna git ama kimsenin parasina tenezzul etme, sonra ilerde "Sana su kadar para harcadim, tatillere yolladım" der bu erkekler, cok kotuler cook (Sozum meclisten disari, hepsi degil ama seninkisinde bu kapasite var diye)
Canım bu zamanın bütün erkekleri böyle neredeyse. Benimki de öyle. Zaten kendisine ne oluyor bu vs diye azarladım abimden korktuğum için. Ama hediyeee dedi cıvık bi şekilde. Acıyorum kendisine.

Tatili belki kafanızı toplamak, kendinize gelmek için isteyebilirsiniz...
Yalnız dahi gitcek olsaniz , sizin aklınızda sadece bir tatil dahi olsa , karşı taraf için bu bir umut olcak..
Tek başınıza kürtaj olmussunuz ...
Tek başınıza baş etmişsiniz herşey ile .
Şimdi ona ne gerek var ?
Hayatımın hiçbir alanına sokmadım kürtajdan sonra bir daha da sokmayı düşünmüyorum rabbim doğru yoldan kimseyi ayırmasın.

Kafanı karıştırmasın bu yaptıkları. O parayı belki de küçücük daha ortaokul çağında çocuklara uyuşturucu satarak kazanıyordur. Ayrıca kendisi de kullanıyormuş. Düşünsene böyle bir adamla evlendin diyelim, parası olmayınca o illeti almak için senden para bulmanı istemeyecek mi? Annesini babasını öldüren var para vermedi diye. Ayrıca böyle mi adamla evlenip çocuğun olduğunu düşün. Yazık değil mi o çocuğa. Böyle pislik bir pisliği kullanan babası olacak. Kafası ne zaman yerinde olacak da çocuğuna babalık yapacak. Arkadaşı bile olmayacak belki, "Aaa bunun babası uyuşturucu kullanıyor, uzak durun bundan." diye parmakla gösterilecek. Bunların hepsini düşün ve kafandaki o sert, serseri erkek tipinin aslında çok da iyi bir şey olmadığını anla lütfen. Evlenince o karizma falan olmuyor sana dayak, küfür, bir sürü iğrençlik olarak geri dönüyor.
Zaten ileriyi düşündüğüm için yüz vermiyorum ya.ben çektim bir bebeğim gitti diğerinin hayatının kararmasına göz yumamam.

Bu adam seni uyuşturucu parası için bi kerhaneye satarsa , o zaman belki biraz omuzlarınin üzerinde taşıdığın nesne çalışır inşallah. Tatili de görürsün hem de dik alasiyla.
Gerçekten bazıları bu dünyaya sadece üremeye gelmiş. Bebeğin gitmiş sen hala tatil derdindesin.
Allah yardımcın olsun canım. Çok üzücü bi durum yorumları okumadan yorum yapmam.

gözün açki kafan karışmış babana annene bir zorunmu var nedir bu şımarıklık bir bebeğine kıymışınız birde hala tatil diyorsunuz Allah yardımcısı olsun babanla annenin
Şımarık olsam şuan bu durumda olmazdım emin ol.

Şu yüzde bilmem kaçı su olan kafam. Hemen şu omuzlarımın üzerinde. Çok uzakta değil. Arada karışıyor malum bebeğimi kaybettim 1 aydır ağlıyorum ama çok şımarığım ben. Bu yüzden salak gibi ağlıyorum.

Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.

Güncelleme; yeni yorum yapacak hanımlar için yaziyim sizde tatil tatil diye tutturduğumu düşünmeyin. Sizce bu insan müsveddesi ne yapmaya çalışıyor.
Parayla gözünü boyamaya çalışıyor.
Bir kere böyle emrivaki sürpriz olmaz.
Herşeyi geçtimn adam UYUŞUTRUCU kullanıyor.
Sorumluluk almamış kürtaj gibi bir süreç geçirmişsin.
1 haftalık tatil,yüklü para çektiğin acılara değiyorsa devam

Katılıyorum . Üniversiteye giden bir kişi kendini nasıl bu kadar aşağı çekebilir . Hala daha amacı ne diye soruyor hayret ediyorum .
Amacı belli kullanıp cinsellik yaşayıp zevkini tatmin edip yine olası hamilelik durumunda bunu da aldırır Nasılsa diye düşünüyor . Kendi keyfinde yani .
Hafî kürtajdan sonra çocuğun olabilir diyelim karşına çıkan Kişilerin algısı ne olur senin için düşündün mü ? Birisinden çocuk aldırmış kişiye algı nasıl olur düşünebilir misln
Söylemeyeceğim için bi problem olmaz bence. Saklamayı düşünüyorum nişanlandığımı bile.

Adam çok basit bir şey yapmış sanki de tatille affettirecek kendini... durumunuz iyiymiş tamah etmeyin tatile. Şahsen böyle borçlu kalmaktan hiç hoşlanmam. Yarın Bir gün pişman olursanız eline koz vermiş olursunuz

Parayla gözünü boyamaya çalışıyor.
Bir kere böyle emrivaki sürpriz olmaz.
Herşeyi geçtimn adam UYUŞUTRUCU kullanıyor.
Sorumluluk almamış kürtaj gibi bir süreç geçirmişsin.
1 haftalık tatil,yüklü para çektiğin acılara değiyorsa devam
Tabiki değmiyor gerek yokta zaten canım. Sadece ne yapmak istediğini merak ettim hatunlar yine taşladı.

Tatili belki kafanızı toplamak, kendinize gelmek için isteyebilirsiniz...
Yalnız dahi gitcek olsaniz , sizin aklınızda sadece bir tatil dahi olsa , karşı taraf için bu bir umut olcak..
Tek başınıza kürtaj olmussunuz ...
Tek başınıza baş etmişsiniz herşey ile .
Şimdi ona ne gerek var ?

Yani aynen katiliyorum
Bu kiz tek basina operasyona gidiyor
Kiz tek basina oturup agliyor
Bu kiz yalniz basina aci cekerken herif ortada yok, ama kurtaj operasyonu bittikten sonra adam ortaya cikiveriyor?!
Bu adamin bu kizi umursadigi yok, konu sahibesi her ne kadar bu adam neden boyle yapti diye kendi kosesinde umutlansa da bu adam 5 para etmez.

E zaten öyle ben burda kimseyi küçümsemedim bu konuda bana tatil avcısı para avcısı iması yapılana kadar babamın ne iş yaptığını bile kimse bilmezdi. Bak ben hayatımda hiçbir zaman yokluk nedir bilmedim,babam hiçbir zaman bu ay çok harcadın para veremem demedi. Ben çok rahat büyüdüm ama rahatlıktan kastım gezmek değil para anlamında. Ailem sürekli beni sıkar sıkar sıkar dururdu tek gitme abin gelsin ya da babanın yanına gittiğinde ciddi dur çalışanlarla labali olma derdi. Ben istasyonda tuvalette temizledim marketçilikte yaptım susayanların bardaklarını bile yıkadım. Ama para yokluğu hiçbir zaman görmedim. O yüzden size küçümsemek gibi gelebilir ama kimseyi küçümsemem. Bugün babama bişey olsa kimse yüzümüze bakmaz.
Senin konuna gelince evet canım her operasyonun riskleei farklıdır. Demekki seninki zor olmuş çok geçmiş olsun. Acı çekmek değil de sonunda bebeğim dediğin kan pıhtısını kaybetmek çok zor değil mi? İşte bu da bana zor gelen. Ben herşeyi okudum kürtajdan sonra en az 5-6, kez doktora gittim hemde farklı farklı kimse bişey yok dedi. Kürtaj ilerde belli olan bişey değil dedi eğer herhangi bi komplikasyon yoksa. Ki olmadı da allaha şükür. Bundan sonra önüme bakıcam kimseyle de görüşmeyi düşünmüyorum. Belki ailemin istediği biri olue tanışırım o şekilde onun dışında herkes para avcısı iyi nitet avcısı.
Valla ben sana para avcısı denedim.
Sen çok üsteleyen bir kişiliksin.
Doğrun doğru senin.
Sen buraya konu actiysan hakaret olmadan isteyen istediği yorumu yazar.
Bu kadar bilinçli isen sorunun yok o zaman.
Ben sana söylediklerimin harfiyen arkasındayım. Sende tam tersini düşünüyorsun.
Sorun yok herkes kendi dünyasında yaşar.

Ailemde biliyor yaşadıklarımı dedikten sonra benim bakış açım değişti açıkçası.
E ailen herşeyi biliyor, ortada seni gerecek bir sorun yok ki.
İstersen erkek arkadaşının tatiline de çık.
O parayı da al harca.
Senin sorun olacak bir durumun yok ki.
Hayatını istediğin gibi yaşa.
Allah iyilerle karşılaştırsın.

Adam çok basit bir şey yapmış sanki de tatille affettirecek kendini... durumunuz iyiymiş tamah etmeyin tatile. Şahsen böyle borçlu kalmaktan hiç hoşlanmam. Yarın Bir gün pişman olursanız eline koz vermiş olursunuz
Öyle yapacağım ama bu sefer abime gidip ben taril aldım vs der mi acaba

Yok canım evlendiğim kişiye bu olayları söylemeyeceğim zaten kürtaj belli olan bir işlem değil internetten okuyabilirsiniz makale falan doktora da sordum yani. Geçmişimi de anlatmayı düşünmüyorum kimseye evleneceğim adama da anlatmayacağım ne gerek var.
Ne diyeceksin ilkim sensin mi ?
Yani bilmiyorum ama bir şekilde öğrenebilir .

Öyle yapacağım ama bu sefer abime gidip ben taril aldım vs der mi acaba
İşine gelmeyen bir durum yaşarsanız diyebilir. Abine söylemekle tehdit edebilir seni. Yalnız koşarak uzaklaşman, yüzünü görmek istememen gerekirken hala muhatap olmayı düşünebiliyorsun. Bu ne cesaret maaşallah...

Valla ben sana para avcısı denedim.
Sen çok üsteleyen bir kişiliksin.
Doğrun doğru senin.
Sen buraya konu actiysan hakaret olmadan isteyen istediği yorumu yazar.
Bu kadar bilinçli isen sorunun yok o zaman.
Ben sana söylediklerimin harfiyen arkasındayım. Sende tam tersini düşünüyorsun.
Sorun yok herkes kendi dünyasında yaşar.

Ailemde biliyor yaşadıklarımı dedikten sonra benim bakış açım değişti açıkçası.
E ailen herşeyi biliyor, ortada seni gerecek bir sorun yok ki.
İstersen erkek arkadaşının tatiline de çık.
O parayı da al harca.
Senin sorun olacak bir durumun yok ki.
Hayatını istediğin gibi yaşa.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
Ben zaten dedin demedim.
Sen beni kürtajla korkutmaya çalıştın çocuğun olmaz diye.
Ben sana makale attım.
Sen bana kürtaj olduğun muayenede belli olur dedin.
Ben sana yine makale attım.
Sen sadece beni korkutmaya çalıştın kusura bakma.
Bu durumda bende gerçekçi davranırım.
Ha ailemin bilmesi neden bu kadar garip ki bakış açını değiştirdi.
Ben bir hata yaptım sonunda telafi ettim,babam abim telafi ettikten sonra benim nasıl üzüldüğümü hastanelere taşındığımı gördükleri için yumuşadılar ama yumuşamaları geniş bi ailemiz olduğunu mu gösteriyor.
Öte yandan babamla anlaşma yaptık bir daha olmayacağına ve hayatıma evlenene kadar kimseyi almayacağıma dair.
İnan bana benim intihar düşüncemin korkusu yanında kürtaj görmüş olmam ya da bidlikte olmam hiçbişey.
Evlat acısı mı kötü kürtaj acısı mı sen kadar ver.
Benim ailem bu yüzden benim gözümde çok yücedir ve ben asla artık onlara yanlış gelen bir davranış sergilemeyeceğim.
Bu konuyu açtım çünkü fikir almak için taşlanmak için değil.
Allah kötü düşünen herkese iyilik versin inşallah

Yani aynen katiliyorum
Bu kiz tek basina operasyona gidiyor
Kiz tek basina oturup agliyor
Bu kiz yalniz basina aci cekerken herif ortada yok, ama kurtaj operasyonu bittikten sonra adam ortaya cikiveriyor?!
Bu adamin bu kizi umursadigi yok, konu sahibesi her ne kadar bu adam neden boyle yapti diye kendi kosesinde umutlansa da bu adam 5 para etmez.
Biz kadınların , en kötü özelliği kalbimiz hemen yumusuyor .
Sevmek sevilmek istiyoruz .
Belki içinden bir şans vermek istemiştir.
Ama o adam her zoru gördüğünde kaçar .

Canım inanmayabilirsin ben petrol zengini demedim istasyon işletiyor dedim. 15binlik tatike zaten tamah etmedim bana göre de bu para öok az bi mebla. Benim anlatmak istediğim neden hala böyle yapması. Bu yani. Kimseyi küçümsediğim falan yok özelden inanmayan bi çok kişiye fotoğraf attım testleri de attım istasyonun adına kadar verdim. Merak etme yani.
O zaman sana bir abla olarak söylüyorum . Biraz akıllı ol . Bak ne guzel ünv okuyorsun ailen arkanda kolay Şeyler yaşamamışsın ama aç Gözünü çok kitap oku bu Saçma sapan insanlarla arkadaşlık va yapma

Back