- Emoji Skoru
- 571
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Lazkizii54
E zaten öyle ben burda kimseyi küçümsemedim bu konuda bana tatil avcısı para avcısı iması yapılana kadar babamın ne iş yaptığını bile kimse bilmezdi. Bak ben hayatımda hiçbir zaman yokluk nedir bilmedim,babam hiçbir zaman bu ay çok harcadın para veremem demedi. Ben çok rahat büyüdüm ama rahatlıktan kastım gezmek değil para anlamında. Ailem sürekli beni sıkar sıkar sıkar dururdu tek gitme abin gelsin ya da babanın yanına gittiğinde ciddi dur çalışanlarla labali olma derdi. Ben istasyonda tuvalette temizledim marketçilikte yaptım susayanların bardaklarını bile yıkadım. Ama para yokluğu hiçbir zaman görmedim. O yüzden size küçümsemek gibi gelebilir ama kimseyi küçümsemem. Bugün babama bişey olsa kimse yüzümüze bakmaz.Biz insan oğlu korkulacak her şeyi yaparız bı cesaretle, sonra biri gelir söyler korkutma deriz.
Kanda düşen beta HCG hormonudur cnm o ayri, kürtaj ayrı.
Sen belli iyi niyetlisin.
Bak ailende biliyormus her şeyi korkma o zaman.
Harcama kendini bu uyuşturucu bağımlısı terbiyesiz için.
Hata de geç.
Güzel gunler olacaktır hayatında, tecrubelerini at cebine.
Devam et.
Senin konuna gelince evet canım her operasyonun riskleei farklıdır. Demekki seninki zor olmuş çok geçmiş olsun. Acı çekmek değil de sonunda bebeğim dediğin kan pıhtısını kaybetmek çok zor değil mi? İşte bu da bana zor gelen. Ben herşeyi okudum kürtajdan sonra en az 5-6, kez doktora gittim hemde farklı farklı kimse bişey yok dedi. Kürtaj ilerde belli olan bişey değil dedi eğer herhangi bi komplikasyon yoksa. Ki olmadı da allaha şükür. Bundan sonra önüme bakıcam kimseyle de görüşmeyi düşünmüyorum. Belki ailemin istediği biri olue tanışırım o şekilde onun dışında herkes para avcısı iyi nitet avcısı.