• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski nişanlı 13 yıl sonra neden facebokkta eklenir :(((

nesa85

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
30
0
286
Bursa
selam kızlar kafayı yemeden önce sizlerle paylaşmak istedim belki bi akıl veren olur :(( kızlar 2,5 senelik bi ilşkim var ama elimden gtti gididcek.biz küçük bi kasabada yaşıyoruz ki malum herkes birbirni tanır bizde çok uzn yıllardır birbirimiz ismen bilmemeize rağmen hiç merabamız bile yoktu sürekli haber gönderip duruyodu ama aramızda çok yaş farkı olduğu için (15 yaş ) sürekli red ediyodum taki 2,5 sen önceye kadar :)bizim ilşkimiz hiç bi zaman çok mıncır mıncır olmadı birbirimizin alanlarına girmedik çünkü onnda bi çevresi var benmde yeri geldi 3 haftada görüştük sonuçta ikimizde çalışıyoruz erkek arkdaşım 1 hafta sonu çalışıyo pazarda dahil olmak şartıyla 1 hafta çalışmıyo böylede olunca doğal olara ne kandine ne ark nede birbirimize vakit ayırabiliyoruz bu yüzdende haftasonları arkadaşlarıyla geçirmesinde bi sakınca görmedim ama sanırm hata yaptım arada fazla mesafe olamamlıymış bu 2,5 sen boyunca sürekli aynı gttik günde 1 kere telde konuştuk yeri geldi günde 5 kere konuştuk ama ilgiszlik boyutunu abarttığı zamanlarda sonrunlarımız oldu ben ayrıldım o ısrar etti barıştık bu zaman zarfında 5 kere falan ayrıldık başrıştık ama bu ayrılıklar 1 günğü geçmedi en son ayrıldığımızda 2 hafta görüşmedik hiç sebebi ise ilgisiz davranışıydı ve iki haftanın sonnda konuşmak için buluştuk ben ilişkimiz 1 seneyi geçtikten sonra artık evlenmmeiz gerkiyo tarzı konuşmalar yaptım hep ama 1,5 sen beni zaman geçsin tanıyalım birbirmiz falan gbi oyaladı perşembe buluştuğumuzda bn ya artık evlenirriz yada biter dedim oda sen benmle bi ömr geçirebilceğine emnmisin dedi bn evet dedm aynısısnı bn sordum oada evet dedi o gece evelmeye akar verdik ve herkes evine gtti vee pazar günü facesinde ski nişanlısını eklediğini gördüm aradaım heemn ki bıu zaman kadar asla facedeki ark kim diye sormamışmdır ban kızn adını soyadını söyleyip kim dediğimde akrabam dedi bana yalan söyleme dedim niye ark oldunuz dedim biçok şey geveledi bnde alhah belanı versin dedim ve kapattım ama onu kaybetmek istemiyorum ertesi gn bn aradım altatn aldım ve o konuyu hiç açmadım şimdi hiç aramadığım kadar arıyorum ilgileniyorum ama iş işten geçtimi bilmiyorum ki 13 sene olmuş ayrılalı nişye bi adam evlenmeye karar verdikten 3 gn sonra eski nişanlısnı face ekler ki kızlar yardım edin bana nası bi tavır takınmalıyım kaybetmek istemiyorumm bu zaman kadar anlamadığım tek şeyi anladım ben ona gerçektenn aşıkmış sanki 3 gndür nefes alamıyorum çok ama mutsuzum yarrdım edin napmalıyım akıl vern kızlar beynim durdu tek bildiğim onu kaybedemem kaybetmek istemiyorum:(((

sen kac yasindasin o kac yasinda ?
ayrica nisanlisini ekledikten sonra tavir yapip niye tekrar arayip sen alttan aliyorsun ki...sevmen asik olman herseye gozyumman anlamina gelmiyor bence...:27:

bir kadin her an çekip gidebilicekmiş kadar kuvvetliyse ona bağlanmayan erkekte bir acaiplik vardir. özellikle de erkekler kadinda özgüven e bayilir. bu gibi durumlarda alttan almak pek mantıklı gelmiyor açıkçası bana. hem aradan 13 sene geçmiş, bence ipleri elinde tutmak için alttan almak yerine mantıklı davranıp kendine ne kadar güvendiğini göstermelisin.

bence de görüşme
yaş farkı fazla bence arada da büyük bir aşk yok gibi
neden kaybedemezsin tabi ki onsuz da yapailirsin, sen çok gençsin karşına kimler kimler çıkar
eski nişanlısını kıskandırmaya çalışıyor olabilir

intikam alıyo heralde sen yıllar önce beni istemedin şimdii sen bana aşık oldun ben kaçıyorum mantığı off yaa niyeye hepp canımızı yakıyolar 20 yaşındakide aynı 40 yaşındakide 60 yaşndakide hepsinn kököüne kibrit suyu :((

neden peşinden bu kadar kosuyorsunuzki..
evlenmek için zorlamak biraz sacma.. işinize gelmiyorsa ayrılırsınız yada bu halden memnunsanız vakit gecirmeye devam edersiniz..
ama yasınız cok genç gercekten sizinle ciddi bir sey düşünmüyorsa sizde fazla üzülmeyin..
facede ekleme olayı ise bence tesadüf olmus olabilir yani evlenmeye karar verip neden eski nişanlısını eklesinki.. bu kişi evlenmiş mi pek,

[QOTE=nesa85;22028740]artık görüşmemeliyim yani, demi kızlarr ben 25 yaşındayım o 40 yaşında bu arada[/QUO Bencede görüşme daha çok gençsin arada çok yaş farkı var yaş önemli değildir derler ama benim fikrim bu gerisi sana kalmış.

15 yas banada cok fazla geldi sen 25 o 40 cok fazla birde ilerisini dusun...:26:

yok kızda evlenmemiş ikiside bekar adam face kadar eklediğine göre herşeyi göze almış 13 sene sonra neden eklesin ki :( yaa mantığım salla hayır gelmez diyo ama işte yapamıyorumm

Yaşlarınız İtibariyle Bu İlişki Bana Mantıklı Gelmedi..
Sen 25 Tertemiz, Gencecik Bir Kız..:21:
Adam 40 Yaşında..

10 Sene Sonra; Sen 35, Adam 50.. :50:
Çocuk Yapmayı Düşünmez misin ?
Allah Ömür Verirse, Hayattan Hiç Bir Beklentin Yok mu ?

Bu Arada Seninle Aynı Yaştayız..:40:
Vee Benim Amcam 40 Yaşında..:50:

Empati Kurmaya Çalıştım Ama.. :50:

Son düzenleme:
evet böyle düşünnce çok haklısınız ama adama 40 yaşında demeğe bin şahit lazımm yanii nerdeysee bilmesem 30 falan diycem zaten ilk başladığımızda bn hiç yaşını sorma gereğinde bile bulnmadım en fazla 30 dur diye düşündümm ama 3 ay sonra muhabbet arsında soyledi şok oldumm :( yaa şimdilk aramızda bi sorun çıkmadı yanii eğlence anlaşımız hobilerimiz falan çok ortak noktamız var ama bu bi gerçekkki adam 20 yaşındaki ergenlerin yaptığını yapıyo :(

canım yaş konusunda yaşamayanlarla çok örtüşemezsin, ben de mesela çok yadırgardım benim de eski sevgilim benden 20 küsür yaş büyüktü. sevince gözükmüyor bile o fark.

gelelim konuya...
şu an eski sevgilimi düşünüyorum, eski nişanlısını veya birkaç ay önce ayrıldığı eski sevgilisini bile eklese tepki vermezdim.

olgun erkek bir kere güveni veriyorsa uzatmamak lazım.
ben ona çok güvenirdim.

madem evlenmeye karar da verdiniz, bu sebepten kaybetme.

sadece sorarsın "niye eklediniz" diye, yeri gelince...

evet böyle düşünnce çok haklısınız ama adama 40 yaşında demeğe bin şahit lazımm yanii nerdeysee bilmesem 30 falan diycem zaten ilk başladığımızda bn hiç yaşını sorma gereğinde bile bulnmadım en fazla 30 dur diye düşündümm ama 3 ay sonra muhabbet arsında soyledi şok oldumm :( yaa şimdilk aramızda bi sorun çıkmadı yanii eğlence anlaşımız hobilerimiz falan çok ortak noktamız var ama bu bi gerçekkki adam 20 yaşındaki ergenlerin yaptığını yapıyo :(

Görünüş Olarak 30 Olabilir..
Davranışları da 20'lik Olabilir..
Ama Yaş 50 Olunca Durumu Değiştirmez !!
50 50'dir..:34:

Mutluluklar..

Güzelim sen 25 yasında,hayatının baharında gencecik bir insansın,40 ys da adamla ne işin var? Salla gitsin ve ne kadar tutarsız bırı oldugu bariz ortada...Hayat uzun ve sen daha çok gençsın,'kaybetmek ıstemıyorum' gıbı kelımeler senın ıcın cok erken ki hayatın her evresınde kaybetmeye mahkum olabılır ınsan ve bazen kaybetmemız bızım ıcın daha hayırlıdır kımbılır,,,bence bu ilişkiyi bitirmelisin,hayattan beklentınız bıle farklı olacaktır,yarın bıgun o hayattan yorulup köşesine cekıldiğinde sen yasamak ıstedıgın askı romantızmı seksi herneyse hıcbırseyı yasayamayacaksın,hayatın yarım kalacak...iyi düşün ve bu adamdan uzak dur derım ben :(

Back