Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+18 gibi masal miBekarken erkeklerin genel olarak kadınlara anlattıgı bazı masallar olur onları anlatabilirim mesela
Okuduktan sonra bana masal anlatma demek yok ama![]()
Yok.+18 gibi masal mikızın yüreğine inecek şimdi
![]()
yıllar önce benden yaşça büyük bir ablayla gezerkenYok.
Seni prensler gibi yaşacatacagım.
Kırmızı panjurlu evimiz olacak.
Masallardaki gibi bir hayatımız olacak.
Ben beyaz atlı prensinim senin, seni bu hayattan çekip kurtarmaya geldim gibi gibi :)
AhahahahahahqhqhqhYok.
Seni prensler gibi yaşacatacagım.
Kırmızı panjurlu evimiz olacak.
Masallardaki gibi bir hayatımız olacak.
Ben beyaz atlı prensinim senin, seni bu hayattan çekip kurtarmaya geldim gibi gibi :)
kaç kişi annesinden klasik bildiğimiz hikayeler dışında seyler dinlemistirki?
merak ettim şimdi.ben uyduruyorum bazen çocuklarıma
bir zamanlar çok tatlı , akıllı annesini hiiiiç
üzmeyen iki kuzu varmış gibi...
birde biz çocukken tv de masal anlatan kısa hikayeli filmler çıkardı onları izlerdik.
Fasülye diye bahsettiğin çocukları süte düşüyor dimi ..evet biliyorum o hikayeyi ya annem anlatırdı ..travmatik bir hikaye gerçekten ne gereksiz .Bana annem fasülye süte düşmüş, sütle beraber pişmiş anası saçını başını yolmuş babası bıyıklarını yolmuş kuş görmüş şunu yapmış çeşme görmüş bunu yapmış diye upuzun giden tekerlememsi birşey anlatırdı ben küçükken, ben şimdi çocuğum olsa tramvatik bir hikaye olduğu gerekçesiyle anlatmam mesela![]()
ha haBana annem fasülye süte düşmüş, sütle beraber pişmiş anası saçını başını yolmuş babası bıyıklarını yolmuş kuş görmüş şunu yapmış çeşme görmüş bunu yapmış diye upuzun giden tekerlememsi birşey anlatırdı ben küçükken, ben şimdi çocuğum olsa tramvatik bir hikaye olduğu gerekçesiyle anlatmam mesela![]()