How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eski küvetin bir türlü gitmeyen kireç lekeleri

aklima viking yesil veya lila kutuydu sanirim o ve cilit bang lila ve basligi turanj sprey diyecegim biz hep onlari kullaniyoruz pril pril oluyor.
veya en kolayi ace veya cifle dene.
bazen hic ummadigimiz ürünlerin sonucu digerlerinden daha gzl oluyor :)

kolay gelsin.

en son neleri denedigin ve hangisinin ise yaradigini burada yazarsan sevinirim.

Merhaba bende aynı durumdan şikayetçiydim onun için çok araştırdım ve bir çok yöntem denedim ama bi yöntem varki ömür boyu kullanacağıma eminim bulaşık makinesinin parlatıcısı mükemmel çözüm onuda YouTube ta birinden gördüm yaptım çok memnun kaldım hem patlatıyor hemde katman katman olan kireci hemen söküp atıyor bi deneyin derim küçük bir kaba bi miktar parlatıcıyı boşaltın sonra bir fırça yardımıyla kireçli yere sürün biraz bekledikten sonra tekrar fırçalayıp bol suyla durulayın çünkü parlatıcı çok kayganlık bırakıyor bol su olmasa geçmez... Şimdiden uygulayacak olanlara kolay gelsin

Merhaba bende aynı durumdan şikayetçiydim onun için çok araştırdım ve bir çok yöntem denedim ama bi yöntem varki ömür boyu kullanacağıma eminim bulaşık makinesinin parlatıcısı mükemmel çözüm onuda YouTube ta birinden gördüm yaptım çok memnun kaldım hem patlatıyor hemde katman katman olan kireci hemen söküp atıyor bi deneyin derim küçük bir kaba bi miktar parlatıcıyı boşaltın sonra bir fırça yardımıyla kireçli yere sürün biraz bekledikten sonra tekrar fırçalayıp bol suyla durulayın çünkü parlatıcı çok kayganlık bırakıyor bol su olmasa geçmez... Şimdiden uygulayacak olanlara kolay gelsin
10 senede kadın ya evi ya küveti değiştirmiştir muhtemelen.

Kireç lekesi ama küvet öyle eski ki yol yol kireç lekeleri var çok kötü duruyor gitmiyor.
Tuz ruhu vs kullanmayın sağlığınıza zarar ama güçlü kireç çözücüler var onları deneyebilirsiniz.
Vim'in yeşil sprey(güçlü kireç sökücü) olanı çok iyi,ben banyoda onu kullanıyorum,hatta mutfakta da yeşil şişenin yağ çöz olanı ile fırını temizledim en son kokusu hafif epey iyi.
Aşınma vs yoksa bence işinizi görür bu bahsettiğim.
Ayyy konu 2013 müş ya. Kim hortlatıyor bu konuları😁

Back