Amonyak
Sirke
Limon tozu
Karbonat
Sanirim bunlar yardimci olmali.
Rica ederim.Teşekkürler, ben bir deneyeyim bunları olmazsa yine çare ararım.
valla cnm tuz ruhunun,okadar güçlü kimyasalların çıkartamadığı kireci ,sirke limon mümkün değil çıkarmaz.
karbonat bilmem ne yeni malzemede işe yarar sadece.
eğer o evde en az 2 yıl oturacaksanız. alın bir tane en ucuzundan. idare eder sizi. 2 yılda oraya harcayacağınız kimyasal parası zaten hemen hemen aynı olur.ve üstüne uğraşmalarınız cabası. ev sahibini de en azından paranın yarısını veya üçde birini vermeye ikna edin.
baktım mesela şimdi koçtaşta tekne + kabin 199 lira. uyduruktan alın. bikaç yıl idare eder sizi.
valla sen de haklısın. ev sahipleri çok insafsız oluyor bazen.
küvet boyası diye birşey var mı diye baktım. varmış. bide onu denesen. nalbura filan sorsan belki bulursun.
eğer uygun bişeyse belki işini görür.
Bilmiyorum işe yarar mı ama erkek arkadaşımın kaldığı öğrenci evinde mutfak lavabosu öyle kötü bir haldeydi ki tarif edemem. Sonuçta ne kadar temiz olsalar da 3 tane erkek kalıyor. Çatlaklara pislikler dolmuş ve ev sahibi kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyordu. Üstelik sürekli tıkanıyordu. Bim'den 3 kutu lavabo açıcı aldık, bunları lavabonun giderine değilde yanlarına döktük. Üstünden de 2 lt kaynar su. O su giderden akınca ortaya çıkan beyazlığı anlatamam
Bütün ev halkı birbirimize sarıldık o an
İşe yararsa sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?