eskı kottan mutfak onlugu

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
bılmem begenırmısınız ama artez adlı arkadasımızın kot onlugunu gorunce eskı kotumu kestım bıctım yanlız makınam yok elde dıktım modelınıde uydurdum desem yerııdır))

Eklentiler

• $Görüntü047.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 2.994
çok güsel olmuş hayatımm ellerin dert görmesin ooo o önlükle ne güzel mamalar yapılırr cokacimcoook :1hug:

ayy mutfak önlügümü bu valla sanki güzel bikot elbise gibi geldi bana:):):)çok güzel olmuş ellerine sglk cnm..

kızlar cok tesekkur ederım hepınıze bundan sonra eklemeye devam edıcem bu arada kenarlarındakı parcalar evde vardı rengıde uyunca dıktım kenarlarına hepınızı opuyorum sızlerınde marıfetlı oldugunuza ınanıyorum beklıyorum burda hobılerımızı sureklı sergıleyelım ))))):enbuyukkk:

aa valla güzel fikir aklıma gelmemişti ellerine sağlık... ben çanta yaptım bacaklarını kesip diğer pantolonlardan da bunu yapayım :ecrin_bebek:

Çok çok güzel olmuş.ellerine sağlık.bende eski kotlarımı bu sekilde degerlendirebilirim.çok şık gercekten harika.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…