eskı kottan mutfak onlugu

Çok çok güzel olmuş.ellerine sağlık.bende eski kotlarımı bu sekilde degerlendirebilirim.çok şık gercekten harika.vereliniortak

tesekkur ettım ))hıcbırseyı atma normalde saklarım herseyı ev dolu ama ıhtıyacı olanlara verırım yada boyle seyler yapıyorum baska turlu yaptıklarım var onlarıda koycam)))

tesekkur ettım ))hıcbırseyı atma normalde saklarım herseyı ev dolu ama ıhtıyacı olanlara verırım yada boyle seyler yapıyorum baska turlu yaptıklarım var onlarıda koycam)))

Bekliyoruz öyleyse canım.Bu önlüğü anneme diktiricem özellikle fırfırlı olusuna bayıldım. iyiki eski kotlarımı atmamışım. opuyorumnanaktan

Güzel walla ayrıca seksi de bişi olmuş bence......

ay çok güzel bu önlük tam benlik makinemde var eski kotumda hemen dikmem lazım filiziminde dedigi gibi seksi bişeymiş eline saglık selincim yeni modelleride bekliyoruz

çok güzel olmuş filmlerdeki garson kızların önlükleri gibi çok beğendim canım ellerine sağlık

sağolun kızlar tesekkur ettım hepınıze sız emınım daha guzellırını yaparsınız

çok şık olmuş canım eline emeğine sağlık.. opuyorumnanaktan

Kol çantası görmüştüm önlüğü ilk defa görüyorum bencede güzel olmuş güle güle kullanın.

Emeğine sağlık çok güzel olmuş.Yapılışını biraz anlatsaydın :)paçayı ikiyemi ayırdın öyle sanırım

X