- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.084
- 548
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Valla dramatize etmeye hiç gerek yok. O çocuk tüm gün sokakta hem de pandemiye rağmen . Kendi çocuğumu düşünerek uzak tutmayacalismak hata ise hata yapmaya razıyım .
Bir torunlsrini mutlu etmek için ötekini oyuncak gibi görmeleri beni rahatsız etti.
Tekrar sorayım eğer o cicouk için yaotilalrimi merak ediyorsanız açıklarim
Haklısınız. Dikkat edicem. Eşimi bunatlamam lazım. Tedavi düşünüyorum zaten Anksiyete için .Eşinizle konuşmuşsunuz, oda ailesiyle konuşmuş, beraberken müdahale etmiş daha ne istiyorsunuz?
Herşeyi mükemmel hâle getiremez eşinizin ailesini değiştiremezsiniz ki. Yapacağınız şey olabildiğince az görüşüp bazı şeyleri de görmezden gelmek. Eşinize de sürekli ailesiyle ilgili konuşma yapmayın, elinden geleni yapıyorsa, bu konuşmalae onu biktirmaktan öteye geçmez.
Birde sorunlarınızı ailenizin evine gitmeden çözmeye çalışın bir gelir iki gelir sorunları çözmeye ama artık gidişinizin de bir kıymeti olmaz. Aileniz de şahit olmuş eşinizin bazı sözlerine iyi mi oluyor böyle yüz göz olunca?
Eski konular da bağlantılı olduğu sürece gündeme getirilir bu arada, ona göre konu açmak lazım. Kimsenin gönlünü eğlemek için yorum yapılmıyor burada.
Peki o zamanyok merak etmiyorum etsem ben zaten sorardim.
Peki içinizi döktuyseniz.Ne kadar agresifsiniz. Herkes istedigi yorumu yapar ayrica. Bu tavir kv vs de oluyorsa eyvah ki ne eyvah...
Baslik asiri asiri itici....
Popüler üyesiniz. Ben sizi hatırlıyorum her defasında. Sizinle de hemen hemen her konuda yazistik bu şekilde. Bir tanesinde size desin ki sevgili üye sizinle anlaşamıyoruz birbirimize yazmayalim. Yani size malum olmasını beklemedim.
Bir de soyl bir durum var. Ben eleştiriye açığım am bazıları hadsizlik yapıyor. Ben buni istemiyorum. Uyarım itici ve sert olmuş olabilir. Demek istediğimi belki aciklayamadim ama bunu söylemek istedim
İsabet olur...Haklısınız. Dikkat edicem. Eşimi bunatlamam lazım. Tedavi düşünüyorum zaten Anksiyete için .
Eşimle sorun oluyorgötürme çocuğu? bu kadar rahatsız olup yüz yüze bkmak zorunda değilsin
Ben aslında başta sizi gozardi ettim ama buna rağmen hala bazi şeyler görünüyodu. Yanlış hatırlamıyorsam siz beni görebiliyorsunuz ve bana yazdikalrinizi bu kez ben göremiyorum. Ondan iptal etmek zorunda kaldım .Ben yorum yaparken üye adına bakmam. Arkadaşım olan birkaç kişi dışında da kimseyi tanımam. Hoşlanmadığım insanları da göz ardı ederim ki size de tavsiye ederim. Benden hoşlanmıyorsanız gözardı edin, yorumlarımı görmeyin. Hoşlanmadığınız her üye için uygulayabileceğiniz bir yöntem.
Anlamadığınız nokta şu. Burası fikir paylaşımı yaptığımız bir platform. Eleştiriler sizi rahatsız ediyor olabilir ama bunun çözümü başlıkta ve içerikte yazdıklarınız değil. Sert ya da yumuşak farketmez nasıl yazdığınız, konunuza yorum yapacak insanları seçemez, insanlara nasıl yazacaklarına dair direktif veremezsiniz. Dediğim gibi eleştiriler rahatsız ediyorsa konu açmama, yorumlarını beğendiğiniz üyelerle özel mesaj yoluyla dertleşme seçenekleriniz var.
Bu konu bu muhabbetlerden öteye gitmez. Herkes aynı şeylere takılıp aynı yönden eleştirecek sizi. Zaten konuda dert de görünmüyor pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?