- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Sizden yorum istemediğimi binlerce kez yazdim bugüne kadar.soz de biliyorsunuz ki birbirimize katacak hiçbir şeyimiz yok.Başlık çok itici olmuş. İyi şeyler yazacaksam da şu an içimden gelmedi. Konu içeriğinde de sürekli üyelere laf sokma çabası. Aynı çabayı kayınaileniz için de gösterebilirsiniz sanıyorum.
Konuda dert görmedim. Eski konularınızı bilmiyorum ama kavga etmiş barışmışsınız, eşiniz düzelmiş, mükemmel koca olmuş. Eee? Bizden şu an beklediğiniz ne?
Evet açık olmamış. Aslında eşimin ailesinden yakınmak istedim biraz. Oraya ne zaman gitsem içime atıyorum. Paylaşmak iyi geliyor.Ne istiyosun anlamadim ben. Bişey sormamissin
Sizden yorum istemediğimi binlerce kez yazdim bugüne kadar.soz de biliyorsunuz ki birbirimize katacak hiçbir şeyimiz yok.
İkincisi zaten başta yazmışım içimi dokmek istiyorum. Yani bir iki yorum gelse de gelmese de sorun olmaz.
Ayrıca kimse mükemmel olamaz.
Belki hemen sorunu çözmüş olmamızı kafamın içinde yadirdgiyor olabilirim.
Ha asıl konu zaten birada eşimin aioesine tahammül edememem. Sebebi de yaptıkları. Yoksa özel bir kinim yok.
Sizin yorumunuz da başlığım kadar itici.
Burada sizin gibi insanlar o kadar yoruyor kim konu açtığıma açacağıma pişman oluyorum. Busebeple o başlık ve içerikte bir sürü açıklama var. Ama sizler hala devam
Aslında o tarz üyeler yüzünden konu açmaya cekindigim için biraz abartılı uyarmışim. Bu konuda gelen her eleştiri kabulüm. Çünkü benim hatam.Yorum yazarken çekindim şu an. Rahatsız oluyorsanız söylersiniz en azından devam ettirmem.
Eşinizle barışmışsınız ne güzel. Eşiniz kendinden taviz vermiş sizin için orta yolu bulmaya çalışmış. Bence sizin de üstünüze düşen şu anda her şeyi kontrol etmeye çalışmayı bırakmak. Çünkü gördüğünüz gibi hem mümkün değil hem de sizi yoruyor. Çocuğunuzu düşünmenizi anlayabiliyorum ama diğer insanlarla ilişkileri konusunda fazla kontrolcü davranıyorsunuz hala. Şu an barışma, işleri düzeltme hatrına sorun olmuyor ama bu sürekli kontrol hali sizi sorun çıkaran biri olarak gösterir uzun vadede
İşte en çok da bunu anlamıyorum. Benim o kiz için yaptığım hiçbir şey konu ile alakalı degilm o yüzden yazmadım. Yazmadigim için de yapmıyor oluyorum. İşte böyle konudan sapiyorsuniz. Ben bu durumdn rahatsızım. Soracak olursanız da izah ederim.5 yasindaki cocugun ustu pis, elleri kirliyse siz niye acaba cocuguma dokunmasin diyorsunuz da cocuga 20 liralik da olsa yeni bir tshirt alip giydirmiyorsunuz? cocugun yengesi oluyorsunuz sanirim, eve girdiginde “yengecim ellerini yikayip gel” demiyorsunuz?
5 yasindaki de cocuk. bilmiyorsa, yaninda annesi yoksa dusmaniniz degil ya agzinizdan cikacak iki kelime yani soyleyiverin “canim ellerini yikayip gel” diye.
konuda yorum yapabilecegim tek sey bu benim.
Ne kadar agresifsiniz. Herkes istedigi yorumu yapar ayrica. Bu tavir kv vs de oluyorsa eyvah ki ne eyvah...Sizden yorum istemediğimi binlerce kez yazdim bugüne kadar.soz de biliyorsunuz ki birbirimize katacak hiçbir şeyimiz yok.
İkincisi zaten başta yazmışım içimi dokmek istiyorum. Yani bir iki yorum gelse de gelmese de sorun olmaz.
Ayrıca kimse mükemmel olamaz.
Belki hemen sorunu çözmüş olmamızı kafamın içinde yadirdgiyor olabilirim.
Ha asıl konu zaten birada eşimin aioesine tahammül edememem. Sebebi de yaptıkları. Yoksa özel bir kinim yok.
Sizin yorumunuz da başlığım kadar itici.
Burada sizin gibi insanlar o kadar yoruyor kim konu açtığıma açacağıma pişman oluyorum. Busebeple o başlık ve içerikte bir sürü açıklama var. Ama sizler hala devam
İşte en çok da bunu anlamıyorum. Benim o kiz için yaptığım hiçbir şey konu ile alakalı degilm o yüzden yazmadım. Yazmadigim için de yapmıyor oluyorum. İşte böyle konudan sapiyorsuniz. Ben bu durumdn rahatsızım. Soracak olursanız da izah ederim.
Popüler üyesiniz. Ben sizi hatırlıyorum her defasında. Sizinle de hemen hemen her konuda yazistik bu şekilde. Bir tanesinde size desin ki sevgili üye sizinle anlaşamıyoruz birbirimize yazmayalim. Yani size malum olmasını beklemedim.Kim olduğunuzu bile bilmiyorum ben yahu, binlerce kişiyi nasıl takip edeyim ay bu benim yorumlarımı beğenmiyordu yazmayayım bari diyeyim.
Konu açıyorsanız gelen yorumlara katlanacaksınız, bu yazmasın, şu girmesin, öyle yorum istemem deme lüksünüz yok. Belli üyelerden yorum istiyorsanız özel mesaj seçeneğini kullanın. Aksi halde isteyen istediğini yazar.
Valla dramatize etmeye hiç gerek yok. O çocuk tüm gün sokakta hem de pandemiye rağmen . Kendi çocuğumu düşünerek uzak tutmayacalismak hata ise hata yapmaya razıyım .iyi de konudaki sorun bu gibi gorunuyor su an. esiniz duzelmis. kayinvalide de siz yapma dedikce pis (!) cocugun eline bebeginizi veriyormus. sorun bu degil mi?
bunun disindaki cogu sey uyelere laf sokmak. ona mi yorum yapayim? sormuyorum da bana ne herkesin kendi vicdani ama 5 yasindaki el kadar bebeyi de pis diye kendinize oyle dusman bilir gibi yazmissiniz yazik diye bir sey var.
İnşallah . Ama ben kendimin de farkındayım. Ancak kırk gün sonrasında lohusalık bitti derdim. Bunu burada anladım ki bitmemisSevindim esinle barismana
Zamanla gececek bu hislerin , daha bebek cok kucuk , sen hala lohusa sayilirsin , hormonlar duzeldikce sen de daha rahat hissedeceksin kendini
Hepsi gececek merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?