Acaba adam dediği gibi hala size mi aşık? Yani istese gider ama gitmiyor bence çocuğu da sen geri dön diye gostermedi. Adamın derdi sensinHerkes biliyor yüzükte takmıyor fazla çapkınlık yaptı zamanında ama artık yapmıyor sanırım aslında sevgiye ilgiye ihtiyacı var onu avucunun içine alacak biri lazım her konuda ama düşünsenize adamın benimle ilgili en büyük şikayetlerinin başında alışveriş yapmamam geliyor
Adamın üstüne düşsen acaba sıkılır mi ki?Benim yapmama lüzum yok zaten her gün damat edasıyla çıkar sokağa ☺
İş yerinde kimse yok malesefVardır alıcısı bence, ama ciddi,düzgün kadınlar arasından. Adamın işyerinden kimseyi tanıyor musunuz? İşyerinden alıcısı varsa el atıp biraz yardım edersiniz yuva kurmak sevaptır
Kv var mı? Bulsun oğluna bir hayırlı kısmet.
Asla ben onun için büyük alışkanlığım bu saatten sonra düşsem de düşmesem de farketmez onun içinAdamın üstüne düşsen acaba sıkılır mi ki?
Acaba adam dediği gibi hala size mi aşık? Yani istese gider ama gitmiyor bence çocuğu da sen geri dön diye gostermedi. Adamın derdi sensin
Konu sahibi kizma ama ben eşine acidim. Tabii ne yasadin bilemem ben yazdiklarina istinaden dedim.Asla ben onun için büyük alışkanlığım bu saatten sonra düşsem de düşmesem de farketmez onun için
Bizim çok yaramız var hayata bakış açımız çok farklı terapist ordusu gelse olmaz bu saatten sonra ben yaşananları unutabilecek biri değilim malesef 1 yanlış 5 doğruyu götürüyor bendeValla katılıyorum. Adam konu sahibesini seviyor bence de.
Konu sahibesi, siz sevmiyor musunuz? Aile terapisti düşünmez misiniz?
Bence sevgi degil tehlikeli bir takinti...Valla katılıyorum. Adam konu sahibesini seviyor bence de. Ya da çok garip bir cins bilemedim.
Konu sahibesi, siz sevmiyor musunuz? Aile terapisti düşünmez misiniz? Size nasıl davranıyor?
Mantıklı aslinda olabilir terapistValla katılıyorum. Adam konu sahibesini seviyor bence de. Ya da çok garip bir cins bilemedim.
Konu sahibesi, siz sevmiyor musunuz? Aile terapisti düşünmez misiniz? Size nasıl davranıyor?
Bende sevgi olduğunu düşünmüyorum tehlikeli bir takıntı da değil çünkü tehlike boyutunda bir şey yapamayacak kadar parayı ve lüx ü seviyorBence sevgi degil tehlikeli bir takinti...
Bence sevgi degil tehlikeli bir takinti...
Biz evlenmeden önce ikimizde çalışıyorduk bir anda allah yürü ya kulum dedi ve para yı buldu ama o parayı bulduğu zaman önünde 1 eş 1 çocuk vardı özgürlüğünü elinden alan 25 yaşındaydı cebinde para altında son model araba karılar kızlar etrafında dönüyor ama o eve gelmek bana hesap vermek zorunda kalıyor diye bütün hıncını benden çıkarttıKonu sahibi kizma ama ben eşine acidim. Tabii ne yasadin bilemem ben yazdiklarina istinaden dedim.
Kendimi alıntıladım ya inanmıyorum. Konu sahibi cvp verecek misiniz?Ben anlamadım şimdi yazmanıza rağmen; boşandıktan sonra hiç cinsel münasebetiniz oldu mu?
Kalitesini sormuyorum. Kastettiğim nicelik.
Evet olduKendimi alıntıladım ya inanmıyorum. Konu sahibi cvp verecek misiniz?
Bizim çok yaramız var hayata bakış açımız çok farklı terapist ordusu gelse olmaz bu saatten sonra ben yaşananları unutabilecek biri değilim malesef 1 yanlış 5 doğruyu götürüyor bende
Kusura bakmayın ancak gördümEvet oldu
Tehlikeden kastim size psikolojik olarak yasattiklari.Mesela size cocugunuzu gostermezken hic dusundu mu cocugunun psikolojisi ne hale geldi?Bundan sonra yasatacaklarini da bilemezsiniz.Sirf kendi egosunu tatmin etmek adina sizin ve cocugunuzun yasam seklini yonetiyor.Bence bu cok tehlikeli bir durum...Bende sevgi olduğunu düşünmüyorum tehlikeli bir takıntı da değil çünkü tehlike boyutunda bir şey yapamayacak kadar parayı ve lüx ü seviyor
O zaman lütfen boşandık ama kurtulamadım demeyin. Belediyenin izninin ne önemi var?Evet oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?